Bachelor in de bedrijfskunde - Major marketing

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het programma Bachelor of Business Administration (major in Marketing) is bedoeld om studenten voor te bereiden op een effectieve carrière in het management van particuliere en non-profitorganisaties in Canada en de rest van de wereld. Het curriculum helpt studenten bij het ontwikkelen van de conceptuele, menselijke, technische en operationele kennis en vaardigheden die essentieel zijn voor succes.

Een Bachelor of Business Administration-graad (BBA) kan leiden tot een carrière in de boekhouding, ondernemerschap, financiën, algemeen management, human resource management, internationale handel en marketing. Gewapend met een grondige kennis van bedrijfsprincipes en -praktijken, zijn afgestudeerden doorgegaan met een loopbaan als accountant, financieel analist, beleidsanalist, bedrijfsleider, ambtenaren, onafhankelijke ondernemers, marketingmanagers, human resource managers en nog veel meer.

Het BBA-programma begint met een jaar kwalificerende cursussen. Studenten komen binnen via toelating tot het Excellentieprogramma en worden BBA-studenten van het eerste jaar of voltooien een kwalificerend jaar aan de Faculteit Bedrijfskunde voordat ze intern worden overgedragen aan het BBA-programma.

127259_photo-1517245386807-bb43f82c33c4.jpgHeadway / Unsplash

Major in marketing

Waarom

Marketing is een schaakspel. Het is het contactpunt waar een organisatie haar klanten ontmoet. Het is waar zakelijke kansen worden begrepen, waar het creëren van waarde wordt 'ontworpen in'. Marketing gaat over het begrijpen van de markt, het bevorderen van concurrentievoordeel en het uit de weg ruimen van concurrenten. Het is gekoppeld aan verbeelding, innovatie en het leiden van de curve - het verbinden van het heden met de toekomst. En het gaat om het creëren van een aanwezigheid op de markt, een dynamisch merk dat de centrale passie van een organisatie communiceert.

Voor wie het is

De marketing major zal interessant zijn voor diegenen die zowel creatief als analytisch zijn - diegenen die gedreven zijn om zowel mensen als strategie te begrijpen. Toekomstige ondernemers die met beperkte middelen werken om de grootst mogelijke impact te creëren. Het zal resoneren met studenten die streven naar de verfijning van het bedrijfsleven en toch een uitlaatklep nodig hebben voor hun creatieve, out-of-the-box-denken. Het zal de basis vormen voor een hele reeks nichespecialisaties als toekomstige bedrijfsadviseurs. En het is onmisbaar voor diegenen die hun kennis en vaardigheden willen verbeteren om de wereld het beste te beïnvloeden door kansen zonder winstoogmerk.

Hoe het eruit ziet

Beginnend met een basisklasse die theorie en toepassing combineert, bouwt het door een dynamische cursus die marketinguitdagingen met strategie integreert. Vanaf hier wordt een reeks gespecialiseerde klassen aangeboden die een diepgaand inzicht bieden in genuanceerde onderwerpen zoals wereldwijde strategie, branding, consumentengedrag, reclame, onderzoek, analyse en de digitale ruimte. Cursussen gebruiken cases, computersimulaties en live lokale clients om realtime ervaring te ontwikkelen in het leren van concurrenten en systeemdenken. Cursussen evolueren voortdurend in onze snel bewegende hightechwereld - nooit statisch.

Carrières in marketing

Adverteren Account Executive, Social Media Strategist, Marketing Coördinator, Brand Manager, Digital Marketer, Community Relations Coördinator, Sales Manager, Marktonderzoeker, Event Planner, Corporate Communicator, Ondernemer.

-

Marketing Major (5 cursussen)

Verplicht

BUS 310 Strategische marketing

Verplicht

BUS 312 Consumentengedrag

Verplicht

BUS 413 Marketingonderzoek

Kies 2

BUS 317 Social Media Marketing

BUS 374 AA-ZZ Geselecteerde onderwerpen in marketing

BUS 410 Geavanceerde marketingstrategie

BUS 414 Promotiebeheer

BUS 415 Internationale marketing

BUS 416 Verkoopbeheer en persoonlijke verkoop

BUS 417 Internetmarketing

BUS 474 AA-ZZ Geselecteerde onderwerpen in marketing

programma beschrijving

De University of Regina biedt een aantal programma's waarmee u kennis en ervaring in het bedrijf kunt opdoen.

Wat verkoopt en waarom?

Marketing helpt u bij het ontwikkelen van onderzoeksvaardigheden en het vermogen om consumentengedrag te voorspellen. Je leert marketingstrategieën te creëren en te implementeren, koopgedrag van consumenten te begrijpen en producten strategisch af te stemmen op de juiste markt. Professoren zullen de concepten en technieken introduceren die worden gebruikt in marketingonderzoek en je de vaardigheden leren die nodig zijn bij marketing voor publieke en non-profit organisaties.

Carrièremogelijkheden

Afgestudeerden vinden banen als leidinggevenden aan reclameaccounts, merkmanagers, marktanalisten, marktonderzoekers, promotiemanagers, verkoopmanagers en nog veel meer.

Graduatievereisten

Studenten volgen het programma dat van kracht is op het moment van hun meest recente datum van toelating, overdracht of overname, maar kunnen ervoor kiezen om wijzigingen te volgen die na die datum plaatsvinden.

  • Een minimale PGPA van 65% is vereist voor het afstuderen.
  • Een minimum PGPA van 80% is vereist voor afstuderen met onderscheiding.
  • Een minimale PGPA van 85% is vereist voor afstuderen met grote onderscheiding.

Studenten die willen dat hun diploma zo snel mogelijk wordt verleend na het voltooien van hun vereisten, moeten dit aanvragen in hun laatste semester van cursussen. Studenten die in december afronden, moeten zich vóór oktober aanmelden om hun diploma in februari te kunnen behalen. Studenten die in april afronden, moeten zich vóór februari aanmelden om hun diploma in mei te kunnen behalen. Studenten die klaar zijn tijdens de lente / zomer-sessies moeten zich vóór juli aanmelden om hun diploma in september te kunnen behalen. Er zijn niet minder dan 25 dagen nodig om aanvragen te verwerken voor studenten die halverwege het semester afronden en studenten die solliciteren na het voltooien van de vereisten. Ze zullen worden overwogen tijdens de volgende geplande vergaderingen van de faculteit en van de Raad van Bestuur.

Laatst bijgewerkt op May 2020

Over de school

Top 5 Reasons Why You Will Love the U of R! High ranking: One of Canada’s top 10 comprehensive universities. Support is our strength: From the moment we meet you and your family, until the moment you ... Lees meer

Top 5 Reasons Why You Will Love the U of R! High ranking: One of Canada’s top 10 comprehensive universities. Support is our strength: From the moment we meet you and your family, until the moment you find employment after graduation, we provide personalized services to encourage and assist in your academic and career needs. State of the art facilities: Come and discover our new campus. It is modern, clean and convenient. The campus is nestled in Wascana Park, one of the largest urban parks in North America! The U of R is a global community: We are large enough to host students from over 90 countries, yet small enough to give you a more personalized and focused academic experience. You can get to know your professors and faculty members. The student to faculty ratio is 20:1. We also have many associations that you can get involved with. Check it out! Success for life: Regina is your home away from home! It is safe, affordable and provides a high standard of living. Saskatchewan has an immigration nomination program that is faster than national program and is open to University of Regina graduates. Lees Minder