Bachelor in de belastingen van het internationale bedrijfsleven en grensoverschrijdende handel

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Three businesswomen

Werk op het gebied van internationale handel is altijd prestigieus en veelbelovend geweest, omdat het een uitstekende gelegenheid biedt om de hele wereld rond te reizen, te communiceren met vertegenwoordigers uit verschillende landen en nieuwe ervaringen op te doen. Deze richting ontwikkelt zich voortdurend en daarom zal er altijd vraag zijn naar specialisten op het gebied van internationale handel. Een dergelijk beroep vereist echter bepaalde kennis en vaardigheden om op verschillende internationale markten te werken, te onderhandelen met buitenlandse partners en buitenlandse handelsovereenkomsten te sluiten. Een buitenlandse economische specialist moet vloeiend een vreemde taal spreken, analytische en diplomatieke vaardigheden hebben, met een grote hoeveelheid informatie kunnen werken en de belangen van de onderneming behartigen. Ons programma "Taxation of the International Business and Cross-border Trade" geeft je alles wat je nodig hebt voor een succesvolle carrière als internationale econoom.

Belangrijkste disciplines

 • Buitenlandse handelscontracten: contractpraktijk en belastinggevolgen: Studenten bestuderen het proces van onderhandelen over en sluiten van buitenlandse economische deals, wettelijke regulering en fiscale gevolgen van contracten voor internationale koop en verkoop. Ze leren meer over handelsbemiddelaars en serviceovereenkomsten en contracten voor internationaal transport.
 • Douaneregulering van de internationale handel: deze discipline is gewijd aan de internationale wettelijke regulering van douane-operaties en -procedures, regels voor het bepalen van de oorsprong van de goederen, evenals preferentiële tarieven en niet-tarifaire regulering van buitenlandse handelsactiviteiten.
 • Boekhoudkundige en internationale standaarden voor financiële verslaglegging: studenten bestuderen verschillende soorten financiële overzichten en hoe deze op te stellen, materiële en immateriële activa, devaluatie van activa, inkomstengeneratie, uitgaven en financiële resultaten.
 • Basisprincipes van bedrijfsbelasting en internationale belastingen: Studenten bestuderen de berekening en betaling van belastingen door bedrijven en individuele ondernemers in binnen- en buitenland (btw, accijnzen, inkomsten- en onroerendgoedbelasting, verzekeringspremies).
 • Logistiek en supply chain management: studenten bestuderen de volgorde van het organiseren van logistieke systemen, typologie van supply chains, logistieke optimalisatie, kenmerken van internationaal transport van goederen met verschillende transportmiddelen.
 • Internationale marketing en bedrijfstechniek: deze discipline is gewijd aan het juridische kader voor het reguleren van internationale zakelijke en zakelijke engineeringtechnologieën, nieuwe instrumenten en technologieën (innovatie, crowdfunding, cryptocurrencies, blockchain, financiële technologie) en mechanismen voor promotie.

In het buitenland studeren

Grenoble Alps University ontstond na de reünie van 3 universiteiten, die verschillende studiegebieden bieden in Grenoble, Frankrijk. Studenten die afstuderen aan deze onderwijsinstelling krijgen onderwijs van topkwaliteit en zijn erg gewild op de arbeidsmarkt. Zo stond de universiteit op de 236 plaats in de QS World University Rankings.

Carrière en toekomst

Het programma is bedoeld voor diegenen die van plan zijn hun carrière op te bouwen bij bedrijven die betrokken zijn bij buitenlandse economische activiteiten, grote internationale bedrijven, onderverdelingen van belasting- en douane-instanties, die de activiteiten van deze bedrijven volgen.

Toelatingsexamens

 • Wiskunde
 • Russisch
 • Vreemde taal (Engels, Chinees, Duits, Frans, Spaans)

Admissions

Dit is de lijst met documenten die u moet indienen om toe te passen:

 • Ingevuld aanvraagformulier (in .pdf) met bijgevoegde kleurenfoto (formaat: 3 x 4 cm).
 • Kopieën van onderwijscertificaten vergezeld van een academisch transcript met een lijst van gevolgde cursussen en behaalde cijfers (punten). Als de vreemdeling die zich inschrijft voor opleidingen die worden aangeboden door instellingen voor hoger onderwijs niet beschikt over een onderwijscertificaat dat het feit van onderwijs en / of opleiding aantoont vanwege de specifieke kenmerken van het onderwijsproces, moet de vreemdeling een document indienen met informatie over de resultaten van de laatste tests die zijn afgegeven door een onderwijsinstelling waar de persoon is opgeleid op het grondgebied van het land van herkomst.
 • Een kopie van een medisch certificaat (formulier 086u) afgegeven door een autoriteit die actief is in het land van herkomst, wat bewijst dat er geen contra-indicaties zijn voor training op het grondgebied van de Russische Federatie.
 • Een kopie van een HIV / AIDS-certificaat afgegeven door een autoriteit die actief is in het land van herkomst.
 • Kopieën van de paspoortpagina's die aan grensfunctionarissen worden getoond wanneer ze het grondgebied van de Russische Federatie binnenkomen. De vervaldatum van het paspoort mag niet later zijn dan 18 maanden na de datum van afgifte van het studentenvisum. De informatie die nodig is om een uitnodiging te doen, moet goed leesbaar zijn.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The Federal State-Funded Educational Institution of Higher Education "Financial University under the Government of the Russian Federation" is one of the oldest Russian higher education institutions wh ... Lees meer

The Federal State-Funded Educational Institution of Higher Education "Financial University under the Government of the Russian Federation" is one of the oldest Russian higher education institutions where financial experts, financial law experts, economists, IT experts, mathematicians, sociologists, and political scientists are trained. Lees Minder