Bachelor in de biochemie

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

De cursus

Onze BSc (Hons) Biochemistry-graad is gericht op onderzoek en onderwijs en biedt de mogelijkheid om nauw samen te werken met academici op onderzoeksprojecten in samenwerkingsverband.

Ontwikkelingen in biochemisch onderzoek hebben geleid tot een beter begrip van metabole regulatie, signalering van cellen, ziektebiologie, geneesmiddelontwikkeling en genetica en hebben een revolutie teweeggebracht in de biotechnologie-industrie.

De cursus onderzoekt de chemie van het leven op moleculair niveau en weerspiegelt de expertise van de universiteit op het gebied van farmacologie, biomedische wetenschappen, biologie en biotechnologie. Studenten hebben de mogelijkheid om vaardigheden te ontwikkelen in praktische laboratoriumtechnieken, data-interpretatie, kritische analyse, computationele vaardigheden gekoppeld aan biochemie en wetenschappelijk schrijven.

Er is een buitenlandse studiereis beschikbaar in uw laatste jaar als onderdeel van de optionele module 'Overseas Field Course'. Dit biedt de mogelijkheid om biologische verschijnselen in hun natuurlijke omgeving te bestuderen en te testen. Verdere details over de overzeese cursus, inclusief kosten, zijn te vinden op het tabblad Functies.

Hoe je bestudeert

De Biochemistry-graad biedt optionele modules om studenten meer keuze te bieden in hun academische studies. Modules zijn ontwikkeld om onderwerpen te behandelen die relevant zijn voor bestaande of zich ontwikkelende velden die gelieerd zijn aan de Life Sciences.

Tijdens het eerste jaar kunnen studenten een breed scala aan kernonderwerpen bestuderen, waaronder biochemie, fysiologie, genetica en celbiologie.

Een meer gedetailleerd onderzoek van biochemie volgt in het tweede jaar, met betrekking tot biomoleculen, menselijke ziekten, immunologie en moleculaire biologie.

In het laatste jaar ondernemen studenten een individueel onderzoeksproject dat de mogelijkheid biedt onderzoeksvaardigheden te ontwikkelen, naast het bestuderen van sleutelthema's zoals biotechnologie, microbiële biochemie, eiwitstructuur en -functie en klinische biochemie.

Contacturen en lezen voor een graad

Studenten aan dit programma leren van academische medewerkers die vaak bezig zijn met internationaal toonaangevend of internationaal excellent onderzoek of professionele praktijken. De contacttijd kan bestaan ​​uit workshops, praktische sessies, seminars of lezingen en kan variëren van module tot module en van academie tot jaar. Tutorialsessies en projectbegeleiding kunnen de vorm aannemen van één-op-één engagement of kleine groepsessies. Sommige cursussen bieden de mogelijkheid om deel te nemen aan externe bezoeken en veldwerk.

Het is nog steeds zo dat studenten voor een diploma lezen en dit betekent dat naast de geplande contacturen, studenten verplicht zijn om deel te nemen aan een onafhankelijk onderzoek. Dit stelt u in staat om te lezen rond een onderwerp en om u voor te bereiden op lezingen en seminars door breder lezen, of om vervolgopdrachten, zoals opdrachten of revisie, te voltooien. Als algemene gids is de hoeveelheid onafhankelijk onderzoek vereist door studenten aan de University of Lincoln dat van elk uur in de klas verwacht wordt dat je ten minste twee tot drie uur besteedt aan een onafhankelijke studie.

Hoe je wordt beoordeeld

De manier waarop studenten op deze cursus worden beoordeeld, kan voor elke module verschillen. Voorbeelden van beoordelingsmethoden die worden gebruikt, omvatten cursussen, zoals schriftelijke opdrachten, rapporten of proefschriften; praktische examens, zoals presentaties, uitvoeringen of observaties; en schriftelijke examens, zoals formele examens of tests in de klas. De University of Lincoln wil ervoor zorgen dat het personeel de beoordelingen van de cursus meteen aan studenten retourneert.

Kenmerken

Biochemie-gerelateerd onderzoek bij Lincoln omvat structurele en moleculaire biologie, DNA-metabolisme en geneesmiddelontdekking. Laatstejaars onderzoeksprojecten voor studenten omvatten eerder het overwinnen van resistentie tegen geneesmiddelen, eiwitten die betrokken zijn bij neurodegeneratie en nieuwe eiwitten voor de productie van biobrandstoffen.

Overseas Field Course (optionele module)

Deze optionele module in uw laatste jaar omvat een excursie naar het buitenland. Dit biedt de mogelijkheid om onderzoek te doen in een nieuwe omgeving en om lokale planten en dieren te bestuderen. Bestemmingen kunnen variëren, maar omvatten in 2018 de nevelwouden van Ecuador, de Atacama-woestijn in Chili, het Mankwe-natuurreservaat in Zuid-Afrika en Peniche in Portugal.

Studenten die ervoor kiezen om een buitenlandse studiereis te ondernemen, zullen naar verwachting de transportkosten (inclusief vluchtkosten) dekken. Deze kosten zijn afhankelijk van de locatie van de excursie. Accommodatie en maaltijden op de veldlocaties worden volledig gefinancierd door de universiteit.

Studenten kunnen worden verplicht om te betalen voor overnachtingen, lokale reizen en eten dicht bij de bestemming als hun vluchten aankomen de dag voordat het team is gepland om elkaar te ontmoeten. Studenten kunnen persoonlijke kledingstukken en reisuitrusting meenemen, waarvan sommige kunnen zijn gespecialiseerd in het milieu waarnaar ze op reis zijn, en aanbevolen medicijnen en reis-toiletartikelen zoals antimalariamedicijnen, vaccinaties, insectenwerend middel en zonnebrandmiddelen. Deze kosten zullen afhangen van wat u ervoor kiest om te brengen.

Inbegrepen in uw kosten:

 • Laboratoriumjas, veiligheidsbril en een notebook.
 • Core eerstejaars biologie e-tekst en toegang tot Pearson's Mastering Biology e-learning bronnen.
 • Mastering Anatomy and Physiology e-text.

Toelatingseisen

 • GCE Advanced Levels: BBB, om een minimumgraad B in Biology of Chemistry op te nemen. Praktische elementen moeten worden doorgegeven.
 • Internationaal baccalaureaat: 30 punten algemeen om hoger niveau 5 in biologie of chemie op te nemen.
 • BTEC Extended Diploma in Applied Science *: Onderscheid, Onderscheid, Verdienste.
  * niet alle modules worden geaccepteerd. Neem voor meer informatie contact op met ons Admissions-team (admissions@lincoln.ac.uk).
  BTEC Diploma Applied Science aanvaardbaar met andere kwalificaties. Neem voor meer informatie contact op met ons Admissions-team (admissions@lincoln.ac.uk).
 • Toegang tot hoger onderwijs Diploma: 45 credits van niveau 3 met een minimum van 120 UCAS-tariefpunten, inclusief 40 punten van 15 credits in biologie of chemie

Aanvragers hebben ook ten minste drie GCSE's nodig bij graad 4 (C) of hoger, waaronder Engels, wiskunde en wetenschappen. Equivalente kwalificaties van niveau 2 kunnen ook worden overwogen.

EU- en internationale studenten van wie de eerste taal geen Engels is, hebben Engelse taal IELTS 6.0 nodig met niet minder dan 5,5 in elk element of equivalent http://www.lincoln.ac.uk/nederlandsevereisten

Voor aanvragers die niet voldoen aan onze standaard toelatingseisen, kan ons Science Foundation Year een alternatieve manier zijn om toegang te krijgen tot onze volledige opleidingen:

https://www.lincoln.ac.uk/home/course/sfysfyub/lifesciences/

De universiteit accepteert een breed scala aan kwalificaties als basis voor deelname en zal sollicitanten met een mix van kwalificaties overwegen.

We overwegen ook sollicitanten met uitgebreide en relevante werkervaring en geven speciale individuele aandacht aan degenen die niet voldoen aan de standaard toegangskwalificaties.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of Lincoln’s global graduate community includes more than 90,000 former students across 135 countries. Lincoln graduates have gone on to secure jobs at major companies and organisations ... Lees meer

The University of Lincoln’s global graduate community includes more than 90,000 former students across 135 countries. Lincoln graduates have gone on to secure jobs at major companies and organisations around the world, including the BBC, Rolls-Royce, Siemens, Boots, GlaxoSmithKline, Lloyds Bank, and Rockstar Games. Lees Minder