Bachelor in de biochemie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Biochemie

Ben je aangetrokken tot de chemie van het leven? Biochemie bestudeert het leven op moleculair en atomair niveau - diep in elk levend organisme op zijn meest elementaire componenten. Het omvat niet alleen de structuren van de chemische componenten van levende materie, maar ook het metabolisme van levende materie en moleculaire genetica. Als je dat interessant vindt, is dit misschien de belangrijkste voor jou.

Plekken om te studeren

In de UMW biochemistry major, die je via het Department of Chemistry gaat volgen, volg je scheikunde, biologie en natuurkunde, evenals lezingen en labo's voor biochemie. Als u kiest, zijn er keuzevakken in voeding en metabolisme, de biologie van kanker, biochemie van eiwitten en meer.

stages

Studenten worden aangemoedigd om onderzoek en stagemogelijkheden na te streven bij werkgevers als de National Institutes of Health, de National Science Foundation en de American Chemical Society.

Ik heb gewoon het gevoel dat dat de plek is waar ik de meeste mensen kan helpen, mensen die extreem weinig kansen hebben om hun ziekte te overwinnen, "zei Matt Tovar '18 over zijn geplande werk als neurochirurg. "Ik voel dat dat mijn roeping is."

Honors

Voor het behalen van cum laude in de biochemie is een gemiddelde van 3,25 punten vereist in je chemiecursus en een 3,0 overall GPA. Je voltooit een onafhankelijk onderzoeksproject en schrijft en verdedigt vervolgens een proefschrift. Studenten die voor het honoursprogramma zijn aangenomen, schrijven zich in voor scheikunde 491 voor vier studiepunten in elk semester van het laatste jaar.

Vereisten

Om een ​​bachelordiploma in de biochemie te behalen, moet je 48 studiepunten behalen uit de disciplines biologie en scheikunde. Je zult ook de inleidende fysica-reeks en de calculus I en II moeten voltooien. U kunt keuzevakken kiezen die zijn afgestemd op uw interesses, zoals voeding, kankeronderzoek of andere, om u voor te bereiden op toekomstige inspanningen.

Beurzen

Elk jaar kent de afdeling twee UMW Foundation onderzoeksgerichte beurzen toe (Mahoney en Rodgers fellowships) en twee meer algemene beurzen (Cook en Crissman beurzen). Deze worden jaarlijks toegekend op basis van verdienste en in sommige gevallen financiële behoefte. Daarnaast zijn er drie andere beurzen die de afdeling op roterende basis biedt met de andere wetenschappelijke afdelingen (Cope, Gill en Rimnac-beurzen).

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The University of Mary Washington is one of Virginia’s outstanding public liberal arts universities, providing a superior education that inspires and enables our students to make positive changes in t ... Lees meer

The University of Mary Washington is one of Virginia’s outstanding public liberal arts universities, providing a superior education that inspires and enables our students to make positive changes in the world. Lees Minder