Bachelor in de biochemie

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

De afdeling Chemie van het Wabash College gelooft in een uitdagend curriculum, dat alle gebieden van de moderne chemie grondig onderzoekt en in een aanzienlijke praktische laboratoriumervaring waarin studenten geleidelijk onafhankelijker worden naarmate ze door het curriculum gaan. Wij zijn van mening dat een dergelijke opleiding scheikundige majors voorbereidt op een verscheidenheid aan loopbaanresultaten, waaronder die in onderzoek, geneeskunde, onderwijs en industrie.

In de afgelopen jaren is driekwart van onze majors afgestudeerd in scheikunde / biochemie of na afstuderen naar de medische school. Anderen hebben ervoor gekozen om een baan als scheikundige of middelbare schoolleraar aan te nemen of om naar andere professionele scholen te gaan (bedrijfskunde, rechten en fysiotherapie). We streven ernaar om minoren scheikunde en pre-medische studenten de kennisbasis te bieden die ze nodig hebben om te slagen in hun gekozen vakgebied.

We proberen alle Wabash-studenten te betrekken bij de studie van scheikunde via niet-majorscursussen ‚ CHE-101 Survey of Chemistry en CHE-106 Survey of Biochemistry . We proberen alle scheikundestudenten bij te brengen over de relatie tussen scheikunde en de wereld om hen heen.

144217_pexels-photo-1015568.jpeg

Goals

De kerndoelen van de Biochemistry Major zijn:

  • Studenten verwerven een brede kennis van scheikunde, biologie en biochemie en begrijpen hoe deze gebieden met elkaar verbonden zijn.
  • Studenten zullen in staat zijn om theorie te verbinden met experimenteel werk, inclusief het kunnen ontwerpen, uitvoeren en analyseren van experimenten, en om hun resultaten effectief te presenteren. Studenten zullen vertrouwen en precisie ontwikkelen in hun laboratoriumtechnieken.
  • Studenten zullen de mogelijkheid hebben om primaire chemische literatuur te identificeren, te begrijpen, te evalueren en te bespreken.
  • Studenten zullen in staat zijn om chemische concepten effectief te communiceren met chemici, wetenschappers en het grote publiek.
  • Studenten ontwikkelen zich als wetenschappers door onderzoekservaringen.
  • Studenten zullen de chemische en biochemische gemeenschappen bij Wabash en daarbuiten betrekken.

Facultaire adviseurs

Majors worden sterk aangespoord om een ​​adviseur van de afdeling Chemie te selecteren wanneer zij hun major verklaren.

ACS-gecertificeerde graad

Om te voldoen aan de certificeringvereisten geformuleerd door het American Chemical Society Committee voor professionele training (CPT) als chemicus en voor een adequate voorbereiding op de graduate school, is extra klas- en laboratoriumwerk buiten de minimum hoofdgerecht van negen gangen vereist. De student dient overleg te plegen met de voorzitter van de afdeling Chemie over manieren waarop aan de resterende vereisten kan worden voldaan.

Geavanceerde plaatsing

Raadpleeg de richtlijnen Krediet voor onderzoek en Geavanceerde plaatsingskredieten onder Academisch beleid - Overboekingskredieten. Potentiële chemie-majors en minderjarigen die een beroep willen doen op een geavanceerd plaatsingskrediet, moeten de plaatsingsmogelijkheden bespreken met de afdelingsvoorzitter.

Een plaatsingsexamen zal bepalen of studenten in aanmerking komen voor cursussen die verder gaan dan CHE-111 General Chemistry .

Laatst bijgewerkt op nov 2020

Over de school

Founded in 1832, Wabash College is an independent, liberal arts college for men with an enrollment of approximately 900 students. Its mission is excellence in teaching and learning within a community ... Lees meer

Founded in 1832, Wabash College is an independent, liberal arts college for men with an enrollment of approximately 900 students. Its mission is excellence in teaching and learning within a community built on close and caring relationships among students, faculty, and staff. Lees Minder