Bachelor in de biologie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het doel van de Bachelor of Science-opleiding in de biologie is om rigoureuze training te bieden aan studenten die een loopbaan in de biologische, biomedische en milieuwetenschappen wensen. Het programma biedt ook de nodige voorbereiding voor die studenten die willen afstuderen in biologie, geneeskunde of diergeneeskunde. Het doel van het programma is om afgestudeerden te produceren die, getraind in de analytische en onderzoekstechnieken van de biologische wetenschappen, klaar zijn om een veelbelovende carrière in de overheid, industrie en biomedische wetenschappen aan te gaan.

De biologie major aan het Medaille College is ontworpen om studenten kennis te laten maken met het brede spectrum van biologische kennis, van de complexiteit van de enkele cel tot de dynamiek van het ecosysteem, en om een bewustzijn te ontwikkelen van de prestaties, methoden, mogelijkheden en beperkingen van de Biologische Wetenschappen. In overeenstemming met een liberale opleiding omvat de major Biologie een combinatie van verplichte en keuzevakken. Studenten kunnen hun keuzevakken gebruiken om de rijke tradities van de vrije kunsten te ervaren, om belangrijke expertise te ontwikkelen op het tweede gebied van studies, zoals communicatie of management, of om een aanvullende graad of certificering te verwerven, dwz de Associate in Science graad in Veterinaire Technologie.

Het curriculum bestaat uit een kern van 40 studiepunten van cursussen die zijn ontworpen om studenten in staat te stellen de analytische procedures en hoofdgedachten in de biologische wetenschap te verdiepen. De kern bestaat uit (a) acht verplichte vakken in plantkunde, celbiologie, ecologie, genetica, microbiologie, epidemiologie en biostatistiek, en vergelijkende anatomie en fysiologie; en (b) een keuze van keuzevakken uit cursussen die immunologie, diergedrag, geavanceerde gewervelde fysiologie, herpetologie, ichthyologie, ornithologie, mammalogie, organische evolutie, ontwikkelingsbiologie en biochemie omvatten. Studenten volgen ook cursussen in algemene en organische chemie en wiskunde. Het ontwerp van het Biologie-curriculum is zodanig dat afgestudeerden van de Medaille College Associate in Science-opleiding Diergeneeskunde zonder overstap naar de Bachelor of Science-opleiding Biologie kunnen overstappen, mits zij de juiste scheikunde en vrije kunsten volgen.

Diploma gehaald Totaal aantal studiepunten
BS 128
Michael Longmire / Unsplash

Wat kun je met deze graad doen?

Gezondheidszorg: de graad omvat het vereiste cursuswerk voor verdere studie om arts, dierenarts, tandarts of professionele zorgverlener te worden.

Onderzoek: kan worden uitgevoerd in verschillende specialisaties, meestal medische en levenswetenschappen. Onderzoekers kunnen worden tewerkgesteld door universiteiten, ziekenhuizen, onderzoeksinstituten, industrieën en bedrijven.

Milieubehoud: biologen in deze posities werken over het algemeen met herstel- en beschermingsprogramma's voor bedreigde diersoorten, evenals met de educatie van het publiek. Natuurbeschermers kunnen worden tewerkgesteld door non-profitorganisaties, overheids- en federale overheden, liefdadigheidsinstellingen en adviesbureaus.

Biotechnologie: vaardigheden in de biologie worden gebruikt om technologie te ontwikkelen en te verbeteren op verschillende platforms, waaronder consumptiegoederen, landbouw, voedingswetenschappen, geneesmiddelen en medische hulpmiddelen.

Forensisch onderzoek: biologen die geïnteresseerd zijn in forensisch onderzoek kunnen zich specialiseren in antropologie, odontologie, forensisch onderzoek op plaats delict en pathologie (mogelijk is nader onderzoek vereist).

Communicatie: biologen worden in de media vaak gebruikt om het publiek te informeren en te informeren over een verscheidenheid aan wetenschappelijke kwesties. Posities zijn gebruikelijk in de media (tv en film); publicatie (tijdschriften en tijdschriften) en industrie (productliteratuur en website-inhoud).

Economie: biologen op dit gebied werken vaak bij de overheid en kijken naar de relatie tussen een biologisch probleem en de economische impact ervan op de samenleving - dat wil zeggen vervuiling, ontbossing, luchtkwaliteit, enz.

Onze biologieopleiding in Buffalo heeft afgestudeerden opgeleverd die carrière hebben gemaakt als:
 • Artsen
 • dierenartsen
 • Biologen van de overheid
 • Industriewetenschappers
 • Academische onderzoekers
Medaille-studenten hebben stage gelopen op unieke sites zoals:
 • Corning Museum of Glass
 • Hawk Creek Wildlife Centre
 • De Buffalo Zoo
 • De SPCA
 • New York State Department of Environmental Conservation

Wat onderscheidt de biologieopleiding van Medaille in New York?

 • Lage student-faculteit verhouding.
 • Nieuw chemielabo staat gepland om in mei 2017 met de bouw te beginnen.
 • Werk schouder aan schouder met een faculteit van actieve beoefenaars en onderzoekers in het lab en in het veld.
 • Mogelijkheden om lokale jongeren les te geven via het Science in Bloom-programma.
 • Voltooi een duaal programma in biologie en veterinaire technologie - met twee graden - in slechts vier jaar.
 • Onderzoek naar mogelijkheden naast de faculteit Medaille waarmee je je passies kunt verkennen.
 • De Life Sciences Club, die je blootstelt aan carrière-onderwerpen met betrekking tot de beroepen in de levenswetenschappen.
 • Met de studie van het leven zo breed, is het logisch dat afgestudeerden in de biologie een even brede en uiteenlopende carrière kunnen volgen. Afhankelijk van individuele interesses kunnen biologie-carrières leiden tot de studie van levende organismen zoals dieren, planten, mensen of zelfs bacteriën. Dit onderzoek zal helpen bij het ontwikkelen van biologische kennis en het verbeteren van het begrip van levende processen voor een aantal verschillende doeleinden, waaronder de behandeling van ziekten en het in stand houden van de natuurlijke omgeving.

Je hebt een spannende reis voor de boeg en we zullen er bij elke stap zijn

Medaille College is de plek voor studenten die hun wereld willen veranderen en de levens van hun gemeenschappen willen verbeteren door middel van hun carrière als leider, voorstander en professional. Elk van Medaille's bachelorprogramma's bereidt je voor op de werkplek door praktische leerervaringen in en buiten het klaslokaal.

Medaille College is geaccrediteerd door de Middle States Commission on Higher Education.

 • Persoonlijke ondersteuning.
 • Student-gecentreerde omgeving.
 • Financiële hulp en beurzen zijn beschikbaar.
 • Een levendige campus in het hart van de stad Buffalo Relevante ervaringen uit de echte wereld.
 • Meer dan twee dozijn clubs en activiteiten.
 • Succesvolle NCAA Division III atletische teams.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Medaille College is a private, nonsectarian four-year college with campuses in Buffalo, Rochester and online. Medaille focuses on your success as a student and as a future professional by offering und ... Lees meer

Medaille College is a private, nonsectarian four-year college with campuses in Buffalo, Rochester and online. Medaille focuses on your success as a student and as a future professional by offering undergraduate and graduate degree programs in hands-on, practitioner-based learning environments on campus and in the Western New York community. Lees Minder
buffel , Rochester + 1 Meer Minder