Biologie

Als biologie majoor University of Mary Washington , kun je op een dag monsters van de Rappahannock River verzamelen en de volgende dag bijdragen aan een klassendiscussie over ecologie. Onze belangrijkste biologie gaat verder dan moleculen en microscopen, voedt je nieuwsgierigheid naar levende wezens, bevordert het wetenschappelijke proces en daagt je uit om nieuwe benaderingen van onderzoek te vinden.

Plekken om te studeren

Natuurlijk aanbod omvat menselijke biologie, organisme functie en diversiteit, plantkunde, anatomie van het hart, plantecologie, dierecologie, entomologie, histologie, genetica, voeding en metabolisme, microbiologie, parasitologie, diergedrag, neurobiologie, endocrinologie, vertebrate zoölogie, ornithologie, virologie, de biologie van kanker, en meer.

stages

UMW biologie majors kunnen in aanmerking komen voor betaalde stages via het Commonwealth STEM Industry Stage Programma. Het departement Biologie helpt studenten bij het leren over en solliciteren voor stages op het gebied van onderzoek, geneeskunde, zoölogie, plantkunde en ecologie. Studenten kunnen ook stage lopen bij musea in de regio Fredericksburg of in de buurt van Richmond, Virginia en Washington, DC

Het biologieprogramma bij UMW was de perfecte opstap naar mijn weg naar de veterinaire school. De professoren en andere faculteit waren zo bemoedigend voor mij en mijn leeftijdsgenoten, en het hebben van kleine klassen waar ik ze persoonlijk kon kennen, maakte die relatie des te zinvoller. Ik kreeg een degelijke opleiding en voelde me erg voorbereid op mijn toelating tot een professionele school.

- Alexis Pennings '14, student, Virginia-Maryland Regional College of Veterinary Medicine

Honors

Om eer in de biologie te behalen, moet je een algemeen gemiddelde van 3,0 punten hebben en 3,25 punten in de major. Je voltooit een onderzoeksproject, schrijft een honourscriptie en levert een mondelinge presentatie aan de faculteit van de faculteit.

Belangrijke vereisten

De grote biologie vereist 40 studiepunten, waaronder vijf verplichte vakken, een vereist senior seminar, een cursus als onderzoeksintensief en een extra cursus op het hoogste niveau met een laboratoriumcomponent.

Minor Vereisten

De minor in de biologie vereist 22 studiepunten in de kern- en keuzelessen biologie. Je neemt minstens drie biologiecursussen van 300 tot 400, twee met een laboratoriumcomponent.

Beurzen

Het Department of Biology presenteert verschillende beurzen en prijzen jaarlijks aan uitstaande biologie majors

Opleiding te volgen in:
  • Engels
University of Mary Washington

Zie 7 andere vakken van University of Mary Washington »

Laatst bijgewerkt op December 7, 2018
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
aug 24, 2020
Duration
4 jaar
Voltijd
Prijs
4,339 USD
Deadline
Vraag informatie aan
Early Decision: November 1. Early Action: November 15. Regular Decision Date: February 1.
Op locaties
Op datum
Begindatum
aug 24, 2020
Einddatum
Mei 2024
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Early Decision: November 1. Early Action: November 15. Regular Decision Date: February 1.

aug 24, 2020

Location
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Early Decision: November 1. Early Action: November 15. Regular Decision Date: February 1.
Einddatum
Mei 2024

Bachelor in Biology