Bachelor in de biologie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Ontdek de bouwstenen van het leven

De biologie wordt onderwezen in de bredere context van een vrijzinnig kunsteducatie en er wordt alles aan gedaan om interdisciplinaire verbindingen met de sociale en menswetenschappen aan te moedigen. Cursussen leggen sterk de nadruk op schrijf- en spreekvaardigheid en vermijden dat de wetenschap wordt teruggebracht tot de accumulatie van feitelijke kennis.

Majors worden aangemoedigd zomerstages te volgen in veld- en laboratoriumomgevingen. Actieve deelname van de studenten aan laboratorium- en veldcursussen is vereist en directe ervaring met levende organismen en wetenschappelijke instrumentatie staat centraal in het programma.

Een undergraduate-diploma in de biologie biedt een verscheidenheid aan carrièremogelijkheden, waaronder technische functies in het bedrijfsleven en de geneeskunde. Veel afgestudeerden verdienen geavanceerde graden in medische en veterinaire scholen of doen graduaat onderzoek op gebieden als biochemie en ecologie.

Studenten met expertise in genetica, fysiologie en milieuwetenschappen worden steeds vaker gevraagd in het bedrijfsleven en de overheid. Undergraduate werk in de wetenschappen biedt de student met vaardigheden in onderzoek en de helderheid van denken en communicatie essentieel voor succes in de hedendaagse wereld.

Leerresultaten voor studenten

  1. Om een ​​brede basis te bieden in de biologische wetenschappen.
  2. Studenten betrekken bij de methoden van wetenschappelijk onderzoek.
  3. Om effectieve communicatievaardigheden te ontwikkelen en onafhankelijke gedachten en creativiteit te bevorderen.
  4. Het bevorderen van kritische analyse en wetenschappelijke geletterdheid binnen een ethisch kader.
  5. Het bevorderen van interdisciplinaire studie en de basis van een vrijzinnig kunstonderwijs.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Wilson is committed to providing our students and their families with value in a college education. From our first-in-the-nation student loan buyback program to career development and financial litera ... Lees meer

Wilson is committed to providing our students and their families with value in a college education. From our first-in-the-nation student loan buyback program to career development and financial literacy training, we’re dedicated to providing an experience Lees Minder