Bachelor in de boekhouding

Algemeen

Beschrijving van opleiding

University of Canberra heeft een scala aan beurzen beschikbaar voor internationale studenten.

Maak uw toekomstige carrière in boekhoudkundige telling

Het doel van de Bachelor in de boekhouding is om zeer competente, werkklare afgestudeerden te produceren met een grondige disciplinekennis en de technische vaardigheden die nodig zijn om te werken als maatschappelijk verantwoordelijke accountants in de private en publieke sector.

Door een mix van theoretische kennis en interdisciplinaire real-world leerervaringen, ontwikkel je expertise op het gebied van communicatie, netwerken, intercultureel bewustzijn en teamwork. Dit zal je in staat stellen om een ​​agile professional te worden met uiteenlopende arbeidsvaardigheden die overdraagbaar zijn in een groot aantal verschillende sectoren. Je studeert af als een kritisch denker met solide ervaring in samenwerkingsverband en bent gekwalificeerd om professionele studieprogramma's te volgen bij zowel de Chartered Accountants van Australië en Nieuw-Zeeland en CPA Australia.

Bestudeer een Bachelor of Accounting aan UC en je zult:

 • de concepten en theorieën begrijpen die zijn verworven in de boekhouding
 • oefen kritisch denkvermogen bij het omgaan met dubbelzinnige en onvolledige informatie
 • identificeren en verkrijgen van relevante informatie voor besluitvorming en advies verstrekken aan belanghebbenden met verschillende achtergronden
 • gebruik discipline-specifieke technologieën om complexe problemen in verschillende contexten te analyseren
 • communiceren van duidelijke, samenhangende en onafhankelijke kennis en ideeën naar een verscheidenheid aan belanghebbenden, waarbij een breed scala aan zakelijke / commerciële problemen wordt aangepakt
 • het vermogen ontwikkelen om initiatief en professioneel oordeel uit te oefenen op een ethisch en sociaal verantwoorde manier.

Werk geïntegreerd leren

De Bachelor of Accounting ziet academici en het bedrijfsleven samenwerken om een ​​scala aan diverse WIL-kansen voor studenten te ontwikkelen, waaronder stages, stages, industriële projecten, wedstrijden, tentoonstellingen, studiereizen, virtuele real-world leerervaringen en meer.

De faculteit heeft een facultatief drie weken durend 'pre-stage voorbereidingsprogramma' waarin studenten essentiële werkvaardigheden en interviewtechnieken leren. Het programma mondt uit in een reeks interviews die worden georganiseerd door op Canberra gebaseerde accountantskantoren, waarbij succesvolle kandidaten doorgaan met het beveiligen van stages. Eerdere boekhoudstudenten hebben stageplaatsen en cadetten afgesloten bij organisaties zoals International IDEA, Legal Aid ACT, eChoice, Boyce Chartered Accountants, Maxim Chartered Accountants en Chartered Accountants ANZ (CAANZ).

De graad wordt afgesloten met een sluitstukproject, dat is bedoeld om te integreren wat je tijdens je studie hebt geleerd en je voor te bereiden op de overgang naar een succesvolle toekomstige baan of verdere studies.

Carrièremogelijkheden

 • Accountant
 • Boekhouder
 • revisor
 • Belastingaccountant
 • Financiele accountant
 • Management Accountant
 • Financieel directeur
 • Financieel analist
 • Financiële controller

Cursus-specifieke informatie

Deze cursus is geaccrediteerd door Chartered Accountants Australië en Nieuw-Zeeland (CA ANZ) en CPA Australia. Hoog presterende studenten kunnen zich inschrijven voor het Bachelor of Philosophy (Honours) -programma.

Toelatingseisen

Normale UC-vereisten voor toelating tot een undergraduate cursus.

Engelse Taalvereisten

Academische IELTS van 6.0 of gelijkwaardig, zonder bandscore onder 6.0

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of Canberra is a vibrant government university where your future is what matters most. We are recognised internationally, ranked in the top 100 young universities in the world and have ... Lees meer

The University of Canberra is a vibrant government university where your future is what matters most. We are recognised internationally, ranked in the top 100 young universities in the world and have big plans for your future. We don't just focus on the theory of things, we like to teach our students in the way that they would be working. It's what we call work-integrated learning and it's a big reason that our students are highly sought after and amongst the highest paid and most employable in Australia. Lees Minder