Bachelor in de boekhouding

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Over

De Alfred University Accounting majoor bereidt jou en je klasgenoten voor om gecertificeerd accountants, accountants en consultants te worden, genietend van dynamische werkgelegenheid na het afstuderen in een voortdurend veranderend economisch klimaat. Je krijgt ook de mogelijkheid om deze principes toe te passen in andere majors en vakgebieden, zoals zaken, financiën en wetgeving.

 • stages

Krijg real-world ervaring en academische credits met stages - of je passie nu is voor public housing of voor privé-jets

 • 100% succes

De plaatsingsratio voor onze boekhoudkundige gradiënten is uitzonderlijk sterk (vrijwel 100%) en is een indicatie van de hoge kwaliteit van ons programma.

 • Werk met klanten

U krijgt de kans om rechtstreeks samen te werken met klanten die belastingformulieren voorbereiden

AACSB International Accreditation

Het Alfred University Accounting-programma is geaccrediteerd door de internationaal erkende AACSB International, de Association to Advance Collegiate Schools of Business, die gespecialiseerde accreditatie biedt voor bedrijfs- en boekhoudprogramma's op bachelor-, master- en doctoraalniveau. Alfred University legt regelmatig een beoordeling voor aan de AACSB, waarbij de programmaclassificaties van voortdurende verbetering van kwaliteitsonderwijs worden afgestemd op innovatie, betrokkenheid en impact.

Leiderschapsmogelijkheden

Je krijgt de kans om deel te nemen aan leiderschapsprogramma's binnen het College of Business, waardoor je kunt deelnemen aan de ontwikkeling van de strategische visie, missie en doelen van het college. Je zult communiceren met medewerkers en docenten over de campus met betrekking tot loopbaanontwikkeling en mogelijkheden voor actief leren.

Reizen toerisme

Elke twee jaar tijdens de voorjaarsvakantie, gaat een groep Alfred University School of Business-studenten aan boord van een cruiseschip van Carnival om de operaties van de drijvende stad te bestuderen terwijl ze landen in het Caribisch gebied bezoeken om te ervaren hoe reizen en toerisme samenhangen met bedrijfsstrategieën. In de afgelopen jaren hebben studenten en faculteiten een bezoek gebracht aan Grand Cayman, Cozumel, Roatan en Belize City om bedrijven te bezoeken en meer te weten te komen over hun activiteiten, terwijl ze uit de eerste hand zien hoe walsexcursies werken.

Vereisten

De graad Bachelor of Science is samengesteld uit professionele kerncursussen die door alle majors worden gedeeld, bedrijfscursussen specifiek voor elke major, zakelijke keuzevakken met in totaal 48 studiepunten in bedrijfs-, kunst- en wetenschappen, en algemeen vormende kerncursussen die zijn gespecificeerd voor het bedrijfsleven, en keuzevakken voor vrije kunsten. een minimum van 60 studiepunten van de vrije kunstcursussen behalen (zoals vereist voor alle bachelors van de bètawetenschappen). Afhankelijk van de major, zul je extra keuzevakken nemen om het totaal van 120 benodigde credit-uren voor afstuderen te bereiken. Je bent ook verplicht om:

 • Een minimum van 30 credit-uren behalen in bedrijfscursussen van de bovenste divisie
 • Minimaal een gemiddelde van 2,0 punten gemiddeld behouden
 • Voldoen aan de vereisten voor lichamelijke opvoeding van de universiteit (tegoeden niet inbegrepen in de 120 credits die vereist zijn voor het afstuderen)
 • Voldoe aan de eis van de Global Perspectives van de universiteit
 • Nadat je eerste jaar is voltooid, dringen we er bij alle zakelijke studenten op aan waardevolle, praktijkervaring op te doen die alleen een stage kan bieden.
 • De meeste stages vinden plaats tijdens de zomermaanden tussen semesters
 • Elk krediet uur dat u verdient is gelijk aan 60 uur werk; u zult de actuele planning vinden met uw sitetoezichthouder
 • Stages kunnen al dan niet worden betaald, afhankelijk van je gastorganisatie
 • Cijfers worden beoordeeld op basis van een volledige en tijdige indiening van alle benodigde stagegegevens, waarbij het definitieve leerverslag het zwaarst wordt gewogen

Verrijkt leren

Zowel binnen als buiten het klaslokaal biedt het College of Business een verrijkte leerervaring. Studenten in de hoofdvakadministratie:

 • Gebruik de nieuwste geautomatiseerde boekhoudapplicaties
 • Woon professionele boekhoudvergaderingen bij
 • Ontmoet professionele accountants
 • Profiteer van leiderschapskansen
 • Neem deel aan studiereizen
 • Werk met klanten

uitkomsten

De plaatsingsgraad voor afgestudeerden in de boekhoudingen aan de hogeschool van Alfred University is uitzonderlijk sterk (bijna 100%) en is een indicatie van de hoge kwaliteit van ons programma. Ons plaatsingspercentage voor degenen die naar internationale, nationale en regionale CPA-kantoren gaan is bijzonder sterk.

Recent afgestudeerden zijn geplaatst bij de volgende bedrijven:

 • Crowe Horwath
 • Harris RF Communications
 • KPMG
 • De Bonadio Group
 • PricewaterhouseCoopers
 • EFP Rotenberg

Veel afgestudeerden gaan door naar het MBA-programma aan de Alfred University , die automatisch voldoet aan de vereisten van de staat New York om deel te nemen aan het CPA-examen.

Laatst bijgewerkt op sep 2018

Over de school

At Alfred University, you won’t spend all your time behind a desk. Our curriculum is designed around experiential learning, which means you'll have as much hands-on learning as possible. Depending on ... Lees meer

At Alfred University, you won’t spend all your time behind a desk. Our curriculum is designed around experiential learning, which means you'll have as much hands-on learning as possible. Depending on your major, you’ll find opportunities to be in the field, the studio, the lab, the classroom, or engaging in simulated scenarios that give you a competitive edge when you enter the workforce or head to grad school. You’ll learn the concepts and then actively apply them through projects, field trips, site visits, internships, and interactions with professionals in the field. Lees Minder

Accreditaties

AACSB Accredited