Bachelor in de boekhouding

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Accounting

Waarom studeren Accounting bij MC?

The Minor in Accounting is bedoeld als aanvulling op de voorbereiding van een student op een belangrijk gebied. Het biedt extra diepte in het veld en op de achtergrond voor verdere studie.

De minor in Accounting staat niet open voor studenten die afstuderen in Finance / Accounting.

Om in aanmerking te komen voor het CPA-examen, moet een persoon een diploma hebben behaald aan een geaccrediteerde hogeschool of universiteit en in totaal 150 semesteruren voltooien met bepaalde aangewezen uren in de boekhouding en in het bedrijfsleven.

Verschillende universiteiten bieden Master of Accountancy-programma's op maat voor afgestudeerden in de liberale kunstuniversiteit; de toelatingsnormen van deze programma's vereisen geen aanvullende boekhoudkundige cursussen die verder gaan dan wat wordt aangeboden via de boekhoudkundige minor aan het Maryville College . Studenten die geïnteresseerd zijn in accounting, die een Maryville College diploma en boekhoudkundige minor eisen hebben behaald, komen mogelijk in aanmerking voor het 15-maands Master of Accountancy programma dat beschikbaar is aan de University of Tennessee, Knoxville na voltooiing van 3 extra accounting cursussen aan de UT in de zomer na hun afstuderen .

Maryville College Works is een uitgebreid programma voor loopbaanvoorbereiding dat is geïntegreerd in het vierjarige liberale kunstcurriculum van het College. De belangrijkste componenten zijn beoordeling, advisering, netwerken en professionele ervaringen.

Video Gallerij

Benodigde cursussen

mineur

Voltooiing van 19/20 kredieturen.

Benodigde cursussen:

  • BUS 215: Principes van de boekhouding (3 uur)
  • BUS 316: Management Accounting (3 uur)
  • BUS 365: tussentijdse boekhouding (3 uur)
  • BUS 366: geavanceerde financiële rapportage (3 uur)
  • ECN 201: Principles of Economics (4 uur)

En een van de volgende cursussen:

  • MTH 125: Calculus (4 uur)
  • MTH 221: Inductieve statistieken (3 uur)
  • MTH 222: regressieanalyse (3 uur)
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Maryville College is ideally situated in Maryville, Tenn., between the Great Smoky Mountains National Park and Knoxville, the state's third largest city. Known for offering its students a rigorous and ... Lees meer

Maryville College is ideally situated in Maryville, Tenn., between the Great Smoky Mountains National Park and Knoxville, the state's third largest city. Known for offering its students a rigorous and highly personal experience, Maryville College is a nationally ranked institution of higher learning that successfully joins the liberal arts and professional preparation in partnership with others. Founded in 1819, Maryville is the 12th oldest college in the South and maintains an affiliation with the Presbyterian Church (USA). Total enrollment for the fall 2016 semester is 1,198. Lees Minder