Read the Official Description

Accounting

Waarom studeren Accounting bij MC?

The Minor in Accounting is bedoeld als aanvulling op de voorbereiding van een student op een belangrijk gebied. Het biedt extra diepte in het veld en op de achtergrond voor verdere studie.

De minor in Accounting staat niet open voor studenten die afstuderen in Finance / Accounting.

Om in aanmerking te komen voor het CPA-examen, moet een persoon een diploma hebben behaald aan een geaccrediteerde hogeschool of universiteit en in totaal 150 semesteruren voltooien met bepaalde aangewezen uren in de boekhouding en in het bedrijfsleven.

Verschillende universiteiten bieden Master of Accountancy-programma's op maat voor afgestudeerden in de liberale kunstuniversiteit; de toelatingsnormen van deze programma's vereisen geen aanvullende boekhoudkundige cursussen die verder gaan dan wat wordt aangeboden via de boekhoudkundige minor aan het Maryville College . Studenten die geïnteresseerd zijn in accounting, die een Maryville College diploma en boekhoudkundige minor eisen hebben behaald, komen mogelijk in aanmerking voor het 15-maands Master of Accountancy programma dat beschikbaar is aan de University of Tennessee, Knoxville na voltooiing van 3 extra accounting cursussen aan de UT in de zomer na hun afstuderen .

Maryville College Works is een uitgebreid programma voor loopbaanvoorbereiding dat is geïntegreerd in het vierjarige liberale kunstcurriculum van het College. De belangrijkste componenten zijn beoordeling, advisering, netwerken en professionele ervaringen.

Video Gallerij

Benodigde cursussen

mineur

Voltooiing van 19/20 kredieturen.

Benodigde cursussen:

  • BUS 215: Principes van de boekhouding (3 uur)
  • BUS 316: Management Accounting (3 uur)
  • BUS 365: tussentijdse boekhouding (3 uur)
  • BUS 366: geavanceerde financiële rapportage (3 uur)
  • ECN 201: Principles of Economics (4 uur)

En een van de volgende cursussen:

  • MTH 125: Calculus (4 uur)
  • MTH 221: Inductieve statistieken (3 uur)
  • MTH 222: regressieanalyse (3 uur)
Program taught in:
Engels

See 9 more programs offered by Maryville College »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
19 - 20 uur
Voltijd
By locations
By date
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019