Read the Official Description

De Bachelor of Accounting , ook bekend als de Bachelor of Accountancy , is de belangrijkste academische graad in accountancy in veel landen.

Deze vierjarige studie vereist vaak voldoende studie voor de professionele praktijk in financiële boekhouding, management accounting , auditing en belastingen .

Het curriculum omvat ook intermediaire cursussen in het ondernemingsrecht en economie en algemene dekking van de managementtheorie, zakelijke wiskunde en statistiek . Sommige programma's stellen studenten in staat zich te specialiseren in onderwerpen zoals Fiscale Accountancy , Auditing of Forensische Accountancy .

Het collegegeld voor een Bachelor in Accounting-programma begint bij $ 24.000 USD per academisch jaar, hoewel er gedeeltelijk verdiende beurzen beschikbaar zijn voor goed presterende internationale studenten op basis van IELTS (6.5) en TOEFL (90) examenscores evenals CGPA en SAT (1150) examenscores .

Veel boekhoudprogramma's omvatten training en praktische ervaring, in de vorm van onderzoeksprojecten, presentaties en OPT- en CPT- kansen.

person holding white retractable penrawpixel / Unsplash

Program taught in:
Engels

See 16 more programs offered by McGovern Education Group »

Last updated November 27, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
4 jaar
Voltijd
Prijs
24,000 USD
per academisch jaar. Er zijn beurzen voor gedeeltelijke verdiensten beschikbaar voor goed presterende internationale studenten
By locations
By date
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019