Bachelor in de boekhouding

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het doel van het Accounting curriculum van Medaille College is om studenten voor te bereiden op een succesvolle carrière in de openbare of particuliere boekhouding. Daartoe heeft Medaille College vierjarige, 120 credit-undergraduate diploma's (BS in Accounting) gecombineerd met een extra éénjarige 30-credit urenreeks van afgestudeerde cursussen (MS in Accounting) om te voldoen aan de vereisten van de New York State Education Department voor studenten om deel te nemen aan het CPA-examen. Aan het einde van het programma studeren studenten af met een bachelor's degree en een master's degree in Accounting. Het programma biedt de student de praktische, evenals de theoretische kennis en leerervaringen die nodig zijn om succesvol te zijn in het accountantsberoep.

Als onderdeel van de belangrijkste vereisten, volgt elke student cursussen in management, marketing, financiën, ondernemingsrecht en managementinformatiesystemen. De vereiste veldervaring biedt studenten de mogelijkheid om 'praktijkervaring' op te doen door wat ze in de klas hebben geleerd, toe te passen op echte bedrijfssituaties. Studenten ontvangen regelmatig vacatures via deze stages. Credits voor werk / privé-ervaring kunnen ook worden verdiend door studenten die passende eerdere ervaring hebben gehad op gerelateerde gebieden. Bovendien is het programma ontworpen om studenten in staat te stellen hun professionele communicatieve vaardigheden te ontwikkelen, die essentieel zijn in het accountantsberoep. Het deel van de graad van vrije kunsten en wetenschappen biedt die noodzakelijke vaardigheden, evenals een solide basis in de geesteswetenschappen, sociale wetenschappen, wiskunde en wetenschappen.

Alle majors in de boekhouding moeten tijdens hun eerste twee jaar aan Medaille College 100 cursussen op bedrijfsniveau volgen, ENG 110 / ENG 112, ENG 200 / ENG 202, SPE 130, ECO 200 en ECO 201. Majors in dit programma mogen geen zakelijke cursus Pass / Fail volgen. Een 2,0 cumulatief grade point average (GPA) is vereist van alle Accounting majors in hun kern- en keuzevakken om te slagen.

Studenten die tot het programma zijn toegelaten, moeten ten minste een 3.0 College GPA handhaven om een goede reputatie in het programma te behouden. Studenten die zijn ingeschreven voor het programma en die gedurende de eerste vier jaar geen 3.0-gemiddelde hebben behouden, komen niet in aanmerking om door te gaan met het vijfde jaar van het programma en krijgen in plaats daarvan de graad BS in Accounting.

Diploma gehaald Totaal aantal studiepunten
BS of MS 120 (BS) of 150 (BS / MS)

Wat kun je met deze graad doen?

Medaille's 4 1-programma: voltooi je Master of Science (Accounting) door een extra jaar te blijven!
 • Accounting (MS) Core Courses: 24 studiepunten
 • Accounting (MS) Keuzevakken: 6 studiepunten
 • Accounting (MS) Totaal Credits: 30 credits
 • Boekhouding BS / MS Totale kredieturen: 150 credits
Medaille-alumni zijn carrière geworden als:
 • gecertificeerde publieke boekhouders
 • Financiële managers
 • Bedrijfsaccountants

Helloquence / Unsplash

Wat onderscheidt de boekhoudkundige graad van Medaille in Buffalo?

 • Kleine klassen en een-op-een mentorschap met professoren in en uit de klas.
 • Twee verplichte stages.
 • Faculteit met echte werkervaring in het veld.
 • De door studenten gerunde Medaille Accounting Club, die bijeenkomt voor workshops en professionele sprekers uitnodigt om een lezing te geven.
 • Het Commons Café in het hoofdgebouw wordt volledig gerund door Medaille-studenten boekhouding en bedrijfskunde, waardoor u de kans krijgt op een praktische, volledige verantwoordelijkheidservaring.
 • DECA, een internationale bedrijfsvereniging die toegang biedt tot stages, beurzen, netwerken en professionele conferenties.
 • ENACTUS, dat nationale wedstrijden organiseert en internationale ondernemersprojecten ondersteunt.
 • Wanneer het vijfde jaar van het MSA-programma is voltooid, zijn studenten gekwalificeerd om deel te nemen aan het CPA-examen. Hoewel studenten met hun vierjarige opleiding een baan in de boekhouding kunnen krijgen, geeft de staat New York een mandaat van 30 extra uur extra om deel te nemen aan het CPA-examen.

Je hebt een spannende reis voor de boeg en we zullen er bij elke stap zijn

Medaille College is de plek voor studenten die hun wereld willen veranderen en de levens van hun gemeenschappen willen verbeteren door middel van hun carrière als leider, voorstander en professional. Elk van Medaille's bachelorprogramma's bereidt je voor op de werkplek door praktische leerervaringen in en buiten het klaslokaal.

Medaille College is geaccrediteerd door de Middle States Commission on Higher Education.

 • Persoonlijke ondersteuning.
 • Student-gecentreerde omgeving.
 • Financiële hulp en beurzen zijn beschikbaar.
 • Een levendige campus in het hart van de stad Buffalo Relevante ervaringen uit de echte wereld.
 • Meer dan twee dozijn clubs en activiteiten.
 • Succesvolle NCAA Division III atletische teams.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Medaille College is a private, nonsectarian four-year college with campuses in Buffalo, Rochester and online. Medaille focuses on your success as a student and as a future professional by offering und ... Lees meer

Medaille College is a private, nonsectarian four-year college with campuses in Buffalo, Rochester and online. Medaille focuses on your success as a student and as a future professional by offering undergraduate and graduate degree programs in hands-on, practitioner-based learning environments on campus and in the Western New York community. Lees Minder
buffel , Rochester + 1 Meer Minder