Bachelor in de boekhouding

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Bachelor in de boekhouding

Leer de taal van het bedrijfsleven.

Bereid je voor op een lonende carrière bij een major in accounting bij SRU .

Accounting

Aangeboden door: School of Business

Het boekhoudprogramma bereidt u voor op succes op het uitdagende en lonende gebied van de boekhouding. Het geïntegreerde curriculum richt zich op het ontwikkelen van uw boekhoudkundige vaardigheden en kennis, terwijl u uw communicatie, kritisch denken, probleemoplossend vermogen en technologische vaardigheid verbetert.

Waarom voor Accounting kiezen?

Als accountantstudent maak je kennis met verschillende softwareprogramma's die worden gebruikt door accountingprofessionals die zorgen voor een realistische toepassing van werkwijzen en procedures in een omgeving die de werkplek simuleert.

Wat zal je leren?

Bij SRU legt het boekhoudprogramma de nadruk op leren door onderzoek en praktische toepassing terwijl je je voorbereidt op professionele certificeringsexamens en -carrières in de openbare boekhouding, de overheid en de particuliere sector. Je verhoogt je professionele groei door deelname aan de Student Accounting Society en stageprogramma's via de School of Business.

Carrières in Accounting

Boekhoudkundig afgestudeerden zijn voorbereid op de volgende carrièremogelijkheden:

  • auditing
  • Forensische accountancy
  • Private boekhouding
  • Public Accounting / CPA
  • Belastingadministratie

klaveren

  • Alpha Kappa Psi
  • Financiën
  • Student Accounting Society (SAS)

Studenten Spotlight

Andrea Byrd studeerde in Accounting en Finance met een minor in Information Systems. Ze koos voor SRU vanwege haar familie-erfenis bij de universiteit. Bij SRU is Andrea werkzaam geweest als voorzitter van de Student Accounting Society en Alpha Kappa Psi als zakelijke broederschap bij andere leiderschapsrollen. Ze heeft ook naar Italië kunnen reizen om in het buitenland te studeren. Andrea is van mening dat SRU haar heeft voorbereid op het CPA-examen en succesvol is in de moderne zakenwereld.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Slippery Rock University, founded in 1889 by the citizens of the borough of Slippery Rock, is the region's premier public residential university. The University is shaped by its normal school heritage ... Lees meer

Slippery Rock University, founded in 1889 by the citizens of the borough of Slippery Rock, is the region's premier public residential university. The University is shaped by its normal school heritage and characterized by its commitment to intellectual development, leadership and civic responsibility. Lees Minder