Read the Official Description

Het boekhoudprogramma bereidt studenten voor op een loopbaan in openbare boekhouding, particuliere bedrijven en organisaties zonder winstoogmerk, en overheidsinstanties.

Boekhouding wordt vaak 'de taal van het bedrijfsleven' genoemd. Zoals met elke taal, moet men de betekenis ervan niet alleen lezen, schrijven en spreken, maar ook de context begrijpen waarin deze wordt gecommuniceerd. Binnen de liberale kunstomgeving van de hogeschool ontwikkelt het boekhoudprogramma de technische vaardigheden van studenten, terwijl het kritisch denken en analytische vaardigheden benadrukt, evenals schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden. Daarnaast wordt het belang van ethische overwegingen en het belang van de interdisciplinaire aard van maatschappelijke problemen benadrukt, omdat we studenten helpen bij de voorbereiding op een loopbaan in overheidsboekhouding, particuliere bedrijven en organisaties zonder winstoogmerk en overheidsinstanties.

Natuurlijk aanbod omvat financiële, management, overheid en non-profitorganisatie; belasting van natuurlijke personen en zakelijke entiteiten; audit- en assurance-diensten; en gerelateerde cursussen. Studenten krijgen de basis om geavanceerde studies in de boekhouding, bedrijfskunde, rechten en verschillende andere disciplines na te streven, terwijl ze technische competenties, kritisch denken, analytische vaardigheden, schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden ontwikkelen.

De boekhoudkundige major en minor zijn verbonden aan het departement Economie en Bedrijfskunde. Een major vereist 13 cursussen en een minor vereist zes cursussen. Onafhankelijke studie- en stagemogelijkheden zijn beschikbaar.

Program taught in:
Engels
Washington & Jefferson College

See 5 more programs offered by Washington & Jefferson College »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
By locations
By date
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019