Bachelor in de bosbouw en -beheer

Southern Cross University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de bosbouw en -beheer

Southern Cross University

Als een carrière in recreatie, conservering en middelenbeheer in een vitale wereldwijde industrie u interesseert, moet u deze unieke graad overwegen.

De Bachelor of Forest Science and Management is een diploma dat je niet alleen voorziet van fundamentele wetenschappelijke kennis in milieusystemen, het bereidt je ook voor op het vinden van oplossingen voor het welzijn van mensen over de hele wereld.

Je leert hoe je high-tech applicaties gebruikt in geografische en omgevingsmapping-benaderingen en informatie-analyse, en onderzoekt onderwerpen van ecologie tot beleidsmodellen, agrobosbouw tot chemie en meer. Je zult praktische vaardigheden en ervaring opdoen in het veld in een reeks van inheemse en plantage bosomgevingen.

De houtverwerkende industrieën zijn enorm dynamisch en zijn vaak de sleutel tot het succes van de ontwikkelende economieën. Deze graad is gericht op het voorbereiden van afgestudeerden om milieuvriendelijke procedures in een groot aantal bosomgevingen wereldwijd toe te passen.

Carrièremogelijkheden

In het veld bosbouw in plantage vestiging en management; gebruik van geografische informatiesystemen; beheer van natuurlijke hulpbronnen en ruimtelijke ordening; inheems bosbeheer, brandpreventie en -bestrijding; beoordeling van boshulpbronnen; beleidsontwikkeling; pest en disease management; bosbouwkundige advisering op het gebied van boslandbouw en bosbouw; modellering van bosgroei en opbrengstvoorspelling; beschermd gebiedsbeheer; internationale bosbouw gericht op ontwikkelingslanden, reservebeheer; en bosbouwonderzoek.

Professionele erkenning

Afgestudeerden komen in aanmerking voor het lidmaatschap van het Institute of Foresters of Australia.

Professionele plaatsing

Studenten voltooien 16 weken praktische werkervaring in een bosbouwgerelateerd gebied, inclusief plantage- en beboste gebieden in heel Australië. Studenten worden bijgestaan ​​door een werkervaringcoördinator om betaalde en / of vrijwilligerswerkplaatsen te vinden die hun studie aanvullen.

Grote studiegebieden

De cursus is kenmerkend voor het bieden van afgestudeerden met een sterke basis in boswetenschap en omvat veldgebaseerde practica en interactieve tutorials. Het richt zich ook op de bedrijfsaspecten van industrieel bosbeheer, en erkent tegelijkertijd het belang van alternatieven zoals kleinschalige boerderijen, gemengde plantages en beheerde particuliere inheemse bossen.

Evaluatiemethoden

De beoordelingen variëren per eenheid en kunnen een combinatie van beoordelingstypes omvatten, waaronder op laboratorium- en lezingen gebaseerde opdrachten, seminarpresentaties, veld- en onderzoeksrapporten en formele praktische en schriftelijke examens.

Leer methodes

Deze cursus legt de nadruk op veldwerk en vele uitstapjes naar inheemse en beboste bostypen. De meeste lezingen en tutorials worden gegeven via online activiteiten en virtuele video-gelinkte of podcast-lessen.

De cursus omvat verplichte residentiële lesperioden in Lismore, die lab- en veldwerk omvatten waaraan alle studenten moeten deelnemen. Deze vinden plaats in het midden van sessie 1 en 2.

Let op: Online studenten moeten de verplichte residentiële workshops bij Lismore bijwonen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op March 2, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is
Online
Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Mar. 4, 2019
Duration
Duur
4 - 8 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
29,200 AUD
Information
Deadline
Jan. 20, 2019
Locations
Australiƫ - Lismore, Nieuw-Zuid-Wales
Startdatum : Mar. 4, 2019
Aanmeldingslimiet Jan. 20, 2019
Einddatum Mar. 4, 2023
Dates
Mar. 4, 2019
Australiƫ - Lismore, Nieuw-Zuid-Wales
Aanmeldingslimiet Jan. 20, 2019
Einddatum Mar. 4, 2023