Bachelor in de bouwkunde

An-Najah National University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de bouwkunde

An-Najah National University

Faculteit

Faculteit Ingenieurswetenschappen en Informatietechnologie

Dit programma is geaccrediteerd door de Accreditation Board for Engineering and Technology (ABET).

programma beschrijving

Building Engineering (BE) is een interdisciplinair programma met een multidisciplinaire technische benadering. Building Engineering Department (BED) wordt erkend als een van de toonaangevende Building Engineering-programma's in Palestina. BED richt zich op het bieden van uitstekende academische excellentie aan al onze studenten. Het BE-programma is erop gericht studenten voor te bereiden op het ontwerpen, ontwikkelen en bouwen van bouwprojecten.

Het belangrijkste verschil tussen bouwtechniek en andere technische disciplines (bijv. Civiele, elektrische en mechanische engineering) is de multidisciplinaire aanpak van het oplossen van bouwtechnische problemen. Dit komt omdat Building Engineers enige fundamentele training en waardering hebben voor architectuur, naast hun vermogen om bouwsystemen te integreren in het algemene ontwerp van het gebouw. Building Engineers kunnen bouwsystemen ontwerpen zoals:

 • Bouw- en constructiesystemen.
 • Verwarming, ventilatie en airconditioning (HVAC).
 • Passieve zonnesystemen
 • Loodgieter.
 • Brandbeveiligingssystemen.
 • Elektrische en verlichtingssystemen.
 • Verticale transportsystemen.

uitrusting

Studenten van dit programma kunnen een computerlab gebruiken met verschillende software zoals: SAP 2000, Revit, Autocad en Design-Builder. Ze kunnen ook alle laboratoria van de afdeling Bouwtechniek gebruiken, zoals het laboratorium voor grondmechanica, het vloeistofmechanica- en thermisch wetenschappenlaboratorium, het laboratorium voor constructiematerialen en het meetlaboratorium, die veel voorkomen bij de afdeling Civiele Techniek.

Industrie

De afdeling vormde een industriële adviesraad als een samenwerking met de industrie om te helpen bij het wijzigen van programmadoelstellingen om beter te voldoen aan de behoeften van de markt. Industrial Advisory Board is een direct communicatiemiddel met de industriële instanties, waaronder:

 • Engineering Association en aan haar gelieerde organisaties zoals de Higher Palestinian Green Building Council.
 • Geen overheidsorganisaties zoals CHF.
 • De particuliere sector zoals ingenieursbureaus, architecten en bouwbedrijven.

Onderwijzen en leren

De onderwijs- en leermethoden die in dit programma worden gehanteerd, omvatten lezingen, seminars, elektronische lesmethoden, cursusprojecten, studentenpresentaties, labwerk, huiswerk, bezoeken ter plaatse en illustraties via kleinschalige modellen en video's. Al deze omvatten moderne technologische faciliteiten zoals moderne software, powerpoint, video's en kleinschalige modellen.

Cursussen en beoordeling

Beoordelingscriteria zijn: Examens (eerste, tweede en laatste), cursusprojecten met behulp van moderne software, labrapporten, huiswerk en presentaties.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
An-Najah National University

Laatst bijgewerkt op February 11, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
5 jaar
Voltijd
Price
Prijs
38 JOD
Per tegoeduur
Locations
Staat Palestina - Nablus
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Aug. 2019
Staat Palestina - Nablus
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan