Bachelor in de chemie

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Het bachelorprogramma "Chemie" is gericht op de studie van fundamentele fysische principes, basischemie, traditionele en moderne methoden van chemische synthese, analyse, stoffen en materiaalkarakterisering, computermodellering en beschrijving van de structuur van stoffen. De studie vindt plaats in een vriendelijke omgeving en omvat keuzevakken over essentiële Russische taal en Russische cultuur.

Het instructiemiddel voor dit programma is Engels.

Programma betekenis

De kennis van de basischemie stelt de afgestudeerden van het programma in staat om te werken in de chemische industrie, landbouw, geneeskunde (ontwerp van nieuwe geneesmiddelen), olieproductie, mijnbouw, energietechniek, voedingsindustrie, biotechnologie.122918_pexels-photo-356040.jpeg Pixabay / Pexels

Vaardigheden

Programma-afgestudeerden zijn in staat chemische experimenten uit te voeren, hun resultaten te analyseren en computermodellering uit te voeren. Het programma helpt studenten de principes te begrijpen van het toepassen van chemische processen voor verschillende doeleinden, theoretische (thermodynamische, kinetische, structurele) en experimentele methoden. Het programma leert studenten efficiënter te worden in teamwerk en praktische resultaten van hun studies in het echte leven toe te passen.

Hoofdonderwerpen

 • Algemene en anorganische chemie
 • Analytische scheikunde
 • Organische chemie
 • Chemische thermodynamica
 • Chemische kinetica
 • Chemie van colloïden
 • Toegepaste chemie
 • Polymeerchemie
 • Structuur van de materie
 • Wiskunde
 • Fysica

Sommige geesteswetenschappen en keuzevakken worden ook gegeven.

 • Meestal vinden de meeste theoretische lessen plaats in het eerste en tweede jaar van het programma, maar bepaalde klassen kunnen ook in het derde jaar plaatsvinden.
 • Tijdens het volgen van het programma zullen studenten onderzoek en experimenteel werk verrichten in BelSU-laboratoria. Het meeste onderzoek wordt uitgevoerd tijdens het 4e jaar van het programma. Na beëindiging van hun onderzoeksactiviteiten bereiden studenten een afstudeeronderzoek voor (scriptie).
 • Om het programma af te ronden, presenteren en verdedigen studenten hun bachelorscripties.

Toelating

Toelating tot internationale programma's op BelSU staat open voor zowel Russische als internationale studenten. Aangezien alle lessen in het Engels worden gegeven, raden we aan dat niet-moedertaalsprekers van het Engels een TOEFL-score behalen van ten minste 525 (op papier) of 200 (op computer) vóór toelating. Om een vierjarig bachelorprogramma aan te vragen, moet de aanvrager in het bezit zijn van een nationaal document over de voltooiing van de middelbare school. Na afronding van het programma bij BelSU ontvangt de aanvrager een Russisch staatsdiploma en een Europees diplomasupplement.

Deadline voor toelating

De deadline voor het indienen van de aanvraag voor herfst 2020 is 10 augustus 2020, maar internationale studenten worden sterk aangemoedigd om vóór 20 juli 2020 een aanvraag in te dienen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The mission of Belgorod State University (BelSU) is to solve research problems of international and national significance, to harmoniously integrate the educational, research, social and cultural func ... Lees meer

The mission of Belgorod State University (BelSU) is to solve research problems of international and national significance, to harmoniously integrate the educational, research, social and cultural functions of the University, to train highly qualified professionals capable of ensuring the competitiveness of Russia and Belgorod region in the global socio-economic arena, and to preserve and develop the cultural and moral legacy of the country and the region. Lees Minder