Bachelor in de chemie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Chemistry Degree bij Assumption College

Chemie bestudeert de structuur en fundamentele principes van materie. Bij Assumption leren studenten die een major in de Scheikunde verklaren over organische, anorganische, fysische, analytische chemie en biochemie en krijgen ze inzicht in de manier waarop ze omgaan. Het Testa Science Center biedt uitstekende laboratoriumfaciliteiten om de complexe en geavanceerde wetenschappelijke theorieën te testen die u in het klaslokaal bespreekt.

Elke zomer en gedurende het academiejaar hebben de majors van de Assumption Chemistry de kans om onderzoek te doen met de faculteit Assumptie en bij gerenommeerde onderzoekslaboratoria. Gediplomeerden in de natuurwetenschappen hebben een acceptatiegraad van 85 procent voor medische scholen, en een acceptatiegraad van 83 procent voor andere soorten graduate medische programma's (tandheelkunde en veterinaire scholen, enz.)

Assumption's chemie major is gecertificeerd door de American Chemical Society, een van 's werelds toonaangevende bronnen van gezaghebbende wetenschappelijke informatie.

Chemie Major

Studenten die een opleiding in de Scheikunde volgen bij de Assumptie, volgen 12 vereiste bètacursussen en 2 faculteitswetenschappen, waarvan er één een labo moet bevatten. Eén stage of één onafhankelijke studie telt mee voor de keuzevereiste chemie. Scheikunde majors krijgen uitgebreide laboratoriumervaring en ontwikkelen een hoge mate van vaardigheid in de praktische aspecten van experimenteren, instrumentatie en ontdekking. Scheikunde majors op Assumption zijn voorbereid voor graduate studie in de chemie, biochemie of andere wetenschap; werkgelegenheid in de industrie, onderwijs of professionele studie in de geneeskunde, tandheelkunde of andere kansen voor gezondheidswetenschappen.

Chemie Minor

Studenten die willen minor in deze take 6 scheikunde cursussen en 2 semesters van calculus.

Graad Vereisten

Studenten die een major van de Scheikunde volgen bij de Assumptie, volgen 12 vereiste bètacursussen en 2 faculteitswetenschappen, waarvan er één een labo moet bevatten. Eén stage of één onafhankelijke studie telt mee voor de keuzevereiste chemie. Studenten die willen minor in deze take 6 scheikunde cursussen en 2 semesters van calculus.

Een steekproef van niet-gegradueerde onderzoekssites:

  • Harvard universiteit
  • Universiteit van Californië - Davis
  • University of Massachusetts Medical School
  • Genzyme
  • Novartis

Recente onderwerpen voor studentenonderzoek:

  • Het gebruik van koolstofnanobuisjes voor elektromechanische apparaten
  • Ontwikkeling van een tool voor het identificeren van antilichaamproducerende cellen
  • De biologie van agressie bestuderen
  • Onderzoek naar de biologie van metastasen bij kanker
  • Bestudering van de eigenschappen van ionische vloeistoffen op kamertemperatuur

Summer Research Opportunities

Steeds meer Assumption-studenten zijn geselecteerd om deel te nemen aan zomeronderzoeksprogramma's bij grote onderzoeksinstellingen in de hele natie, waaronder de National Science Foundation, de National Institutes of Health, de American Cancer Society en de Juvenile Diabetes Foundation. Ook biedt Assumption zomeronderzoek op de campus aan studenten op het hoogste niveau die zich aanmelden om de faculteit Assumptie bij te staan ​​bij hun onderzoeksprojecten. Studenten die zijn geselecteerd voor zomeronderzoeksposities ontvangen een stipendium en huisvesting op de campus.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

At Assumption, we are committed to exploring with great gusto the relationship between faith and reason. By participating in this 2,000-year-old-tradition, today’s students join generations of scienti ... Lees meer

At Assumption, we are committed to exploring with great gusto the relationship between faith and reason. By participating in this 2,000-year-old-tradition, today’s students join generations of scientists, artists, writers, and philosophers who have engaged in a search for truth across disciplines. Lees Minder