Read the Official Description

De Bachelor of Chemistry mate bereidt studenten voor op een loopbaan als professionele chemici en dient als een basis voor een loopbaan in andere gebieden, zoals biologie en geneeskunde .

Het curriculum voor deze vierjarige opleiding biedt een grondige fundamentele kennis van de belangrijkste gebieden van de chemie, die de algemene gebieden van anorganische , organische en fysische chemie beslaan, plus nog veel meer gespecialiseerde cursussen, waaronder analytische , nucleaire en biofysische chemie en chemische biologie .

Studenten verwerven laboratoriumervaring in anorganische en organische synthese , analytische methoden, fysisch-chemische metingen, spectroscopie , biochemische engineering en chemische methoden in nucleaire technologie .

Veel programma's bevatten training en praktische ervaring, in de vorm van onderzoeksprojecten, presentaties, labwerk en OPT- en CPT- kansen, met collegegeld vanaf $ 24.000 USD per academisch jaar, hoewel er gedeeltelijke verdiende beurzen beschikbaar zijn voor internationaal zeer goed presterende studenten op basis van IELTS (6.5) en TOEFL (90) examenscores evenals CGPA en SAT (1150) examenscores.man sight on white microscopeLucas Vasques / Unsplash

Program taught in:
Engels

See 16 more programs offered by McGovern Education Group »

Last updated November 27, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
4 jaar
Voltijd
Prijs
24,000 USD
per academisch jaar. Er zijn beurzen voor gedeeltelijke verdiensten beschikbaar voor goed presterende internationale studenten
By locations
By date
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019