Bachelor in de chemie

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Chemie

Onze bacheloropleiding in de chemie neemt je mee uit bekerglazen en reageerbuisjes, diep in een discipline die elk aspect van ons leven raakt. Kernvakken in organische, analytische en fysische chemie vonk belangrijke verbindingen tussen fysica en wiskunde, biologie en geneeskunde. Hands-on kansen en onderzoek in onze state-of-the-art laboratoria stellen u in staat om doorbraken te maken die er toe doen.

Plekken om te studeren

De bacheloropleiding scheikunde van UMW omvat maatschappelijke, organische, fysische en omgevingschemie en biedt cursussen in biochemie, chemische analyse, chemische reikwijdte en meer.

stages

Studenten worden aangemoedigd om onderzoek en stagemogelijkheden na te streven bij werkgevers als de National Institutes of Health, de National Science Foundation en de American Chemical Society.

Honors

Om een ​​onderscheiding in de chemie te behalen, moet je minimaal een 3,25 gemiddeld cijfer in de chemie en 3,0 overall hebben. Je voltooit een onafhankelijk onderzoeksproject en schrijft en verdedigt vervolgens een proefschrift. Studenten die voor het honoursprogramma zijn aangenomen, schrijven zich in voor scheikunde 491 voor vier studiepunten in elk semester van het laatste jaar.

Belangrijke vereisten

Scheikundige majors moeten 39 credits behalen, waaronder 19 cursussen op het hoogste niveau. Studenten kunnen extra cursussen voltooien om een ​​door American Chemical Society gecertificeerde graad te behalen.

Minor Vereisten

Een minor in de chemie vereist ten minste 15 studiepunten, inclusief algemene chemie met een labo, organische chemie of chemische analyse, elk met een labo en nog drie cursussen, om niet meer dan één lab op te nemen, gekozen uit biochemie, milieuchemie, anorganisch chemie en fysische chemie.

Beurzen

Talloze beurzen en prijzen zijn beschikbaar voor scheikunde majors.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of Mary Washington is one of Virginia’s outstanding public liberal arts universities, providing a superior education that inspires and enables our students to make positive changes in t ... Lees meer

The University of Mary Washington is one of Virginia’s outstanding public liberal arts universities, providing a superior education that inspires and enables our students to make positive changes in the world. Lees Minder