Bachelor in de chemie

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

De afdeling Chemie van het Wabash College gelooft in een uitdagend curriculum, dat alle gebieden van de moderne chemie grondig onderzoekt en in een belangrijke praktische laboratoriumervaring waarin studenten progressief onafhankelijker worden naarmate ze het curriculum doorlopen. Wij zijn van mening dat een dergelijke opleiding chemie-majors voorbereidt op een verscheidenheid aan loopbaanresultaten, inclusief die in onderzoek, geneeskunde, onderwijs en industrie.

In de afgelopen jaren is driekwart van onze majors afgestudeerd in de chemie / biochemie of naar de medische school na het afstuderen. Anderen hebben ervoor gekozen banen te nemen als scheikundige of middelbare schoolleraar of om andere professionele scholen (bedrijfs-, juridische en fysiotherapie) bij te wonen. We streven ernaar minderjarige chemici en pre-medische studenten de kennisbasis te bieden die ze nodig hebben om te slagen in hun gekozen vakgebied.

We proberen alle Wabash-studenten te betrekken bij de studie van chemie via niet-majors-cursussen, CHE-101 Survey of Chemistry, CHE-102 Topics in Chemistry, en CHE-106 Survey of Biochemistry. We proberen alle chemiestudenten te leren over de relatie tussen chemie en de wereld om hen heen.

Goals

De kerndoelen van de Chemistry Major zijn:

  • Studenten verwerven een brede kennis van algemene, organische, fysieke, analytische, anorganische en biochemische kennis en begrijpen hoe deze gebieden met elkaar verbonden zijn.
  • Studenten zullen theorie kunnen verbinden met experimenteel werk, inclusief het kunnen ontwerpen, uitvoeren en analyseren van experimenten, en hun resultaten effectief kunnen presenteren. Studenten zullen vertrouwen en precisie ontwikkelen in hun laboratoriumtechniek.
  • Studenten zullen de mogelijkheid hebben om primaire chemische literatuur te identificeren, te begrijpen, te evalueren en te bespreken.
  • Studenten zullen in staat zijn om chemische concepten effectief te communiceren met chemici, wetenschappers en het grote publiek.
  • Studenten ontwikkelen zich als wetenschappers door onderzoekservaringen.
  • Studenten zullen de chemische en biochemische gemeenschappen bij Wabash en daarbuiten betrekken.

Facultaire adviseurs

Majors worden sterk aangespoord om een ​​adviseur van de afdeling Chemie te selecteren wanneer zij hun major verklaren.

ACS-gecertificeerde graad

Om te voldoen aan de certificeringvereisten geformuleerd door het American Chemical Society Committee voor professionele training (CPT) als chemicus en voor een adequate voorbereiding op de graduate school, is extra klas- en laboratoriumwerk buiten de minimum hoofdgerecht van negen gangen vereist. De student dient overleg te plegen met de voorzitter van de afdeling Chemie over manieren waarop aan de resterende vereisten kan worden voldaan.

Geavanceerde plaatsing

Raadpleeg de richtlijnen Krediet voor onderzoek en Geavanceerde plaatsingskredieten onder Academisch beleid - Overboekingskredieten. Potentiële chemie-majors en minderjarigen die een beroep willen doen op een geavanceerd plaatsingskrediet, moeten de plaatsingsmogelijkheden bespreken met de afdelingsvoorzitter. Een plaatsingsonderzoek zal bepalen of studenten in aanmerking komen om cursussen te volgen die verder gaan dan CHE-111 General Chemistry. Als de voorzitter en de student besluiten dat het in het belang van de student is om CHE-111 General Chemistry te volgen, moet het credit van de geavanceerde plaatsingschemie worden verbeurd.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Wabash educates men to think critically, act responsibly, lead effectively, and live humanely.

Wabash educates men to think critically, act responsibly, lead effectively, and live humanely. Lees Minder