Bachelor in de civiele techniek

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Civiele techniek

Afkorting: B3607

Soort studie: bacheloropleiding

Toegekende graad: Bc.

Kwalificatieniveau: bachelor (eerste niveau)

Toegekende kwalificatie: Bc. op het gebied van "Civiele techniek"

Programma beschrijving

Bacheloropleiding met Full-Time Study in het Engels

Specifieke toelatingseisen

Kandidaten die solliciteren om te studeren in de bacheloropleiding Civiele Techniek moeten kennis en begrip aantonen binnen het bereik dat wordt gespecificeerd door de juiste richtlijn van de decaan van FCE MAAR die vereist dat zij hun secundair onderwijs met succes hebben afgerond met een "Maturita" eindexamen voor middelbare scholen. . Vervolgens maakt ofwel het gemiddelde cijfer van de middelbare school van de kandidaat acceptatie mogelijk zonder een toelatingsexamen, of wordt er een toelatingsexamen afgelegd met wiskunde- en natuurkundedocumenten op basis van de huidige syllabus die op basisscholen wordt gegeven.

Belangrijkste leerresultaten

In de loop van hun vierjarige studie verwerven afgestudeerden van de bacheloropleiding Civiele Techniek kennis, vaardigheden en inzicht in theoretische en gespecialiseerde disciplines die gericht zijn op individuele studiegebieden. Ze zijn in staat om de opgedane kennis in de individuele onderwerpen toe te passen bij het omgaan met de problemen die specifiek zijn voor de gegeven vakgebieden.
Ze zijn in staat om: voorbereiding van of deel te nemen aan de voorbereiding van bouwprojectdocumentatie, of de voorbereiding van ruimtelijke planningsmaterialen en relevante delen van ruimtelijke planningsdocumentatie; statische en dynamische berekeningen uitvoeren voor structuren; technische bouw- en engineeringonderzoeken uitvoeren; uitvoeren van testen en diagnostische analyse van structuren; meningen van deskundigen publiceren; documentatie en rapporten opstellen voor individuele evaluaties van de invloed van een structuur op de omgeving; de realisatie van een structuur beheren; geodetisch onderzoek uitvoeren voor projecten en afbakeningswerkzaamheden; optreden als bouwinspecteur in de hoedanigheid van auteur van projectdocumentatie of als sitebeheerder tijdens de realisatie van een structuur; optreden als de gemachtigde vertegenwoordiger van een ontwikkelaar of ontwerper tijdens procedures in verband met ruimtelijke ordening, bouwvergunning en bouwacceptatie; optreden als een specialist in dienst van een afdeling die zich bezighoudt met de bouwcode of ruimtelijke ordening in organen van de overheid, enz.

Toegang tot voortgezet onderwijs

Afgestudeerden kunnen hun opleiding voortzetten via een opeenvolgende masteropleiding, waar ze de titel Ing kunnen behalen. Met betrekking tot de kennis van afgestudeerden in vreemde talen in hun gespecialiseerde gebied kunnen zij een masteropleiding volgen in Tsjechië of in het buitenland.

Organisatie en de regels voor onderzoek, beoordeling en beoordeling

Vereisten voor het voltooien van de cursus

bachelorwerk, eindexamen

Vorm van studies

full-time studiemodus

Programma garant

ECTS-coördinator

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Brno University of Technology (BUT) is de grootste technische / technische universiteit in Tsjechië (21.000 studenten, 8 faculteiten, 3 universitaire instituten) en een van de toonaangevende onderwijs ... Lees meer

Brno University of Technology (BUT) is de grootste technische / technische universiteit in Tsjechië (21.000 studenten, 8 faculteiten, 3 universitaire instituten) en een van de toonaangevende onderwijs- en onderzoeksuniversiteiten in Midden-Europa. Lees Minder