Bachelor in de communicatie

Massey Business School

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de communicatie

Massey Business School

Combineer je liefde voor woorden en creativiteit met de studie van het bedrijfsleven om een ​​zeer inzetbare communicatiespecialist te worden.

Massey's Bachelor of Communication (BC) bouwt de vaardigheden op die je nodig hebt om een ​​uitstekende bijdrage te leveren op welk gebied van communicatie je ook interesseert. Deze relevante driejarige opleiding is uniek in Nieuw-Zeeland. Je sluit je aan bij onze afgestudeerden met spannende carrières over de hele wereld.

De wereld heeft communicatoren nodig. Het heeft mensen nodig die de creativiteit en verbeeldingskracht hebben om inhoud te ontwikkelen die mensen zal inspireren en verbinden, en de logica, analyse en taalvaardigheden om die inhoud op een strategische en zinvolle manier te leveren. Massey University's BC geeft je deze vaardigheden.

Internationaal erkende

Massey Business School staat wereldwijd gerangschikt in de top 2% van bedrijfsscholen.

In 2016 won de School voor Communicatie, Journalistiek en Marketing / Te Pou Aro Korero de felbegeerde accreditatie van de in de VS gevestigde Raad voor Accreditatie voor Onderwijs in Journalistiek en Massacommunicatie. Dit maakt de Bachelor in Communicatie de enige graad buiten het Amerikaanse continent en het Midden-Oosten om deze accreditatie te behouden. Het is ook 's werelds enige geaccrediteerde driejarige bachelordiploma.

De bedrijfs- en managementstudies van Massey University staan ​​in de top 250 (door QS (Quacquarelli Symonds) rankings). We staan ​​ook gerangschikt in de top 150 van universiteiten over de hele wereld voor bedrijfskundige programma's door de Global Ranking of Academic Subjects van ShanghaiRanking.

Deze accreditaties betekenen dat je diploma internationaal wordt erkend, waardoor het gemakkelijker wordt om een ​​studentenuitwisseling te regelen en een baan in het buitenland te vinden.

Wees gegeerd door werkgevers

Massey Bachelor of Communication afgestudeerden hebben uitstekende werkgelegenheid succes gehad. 96% van onze studenten werkt na het afstuderen, terwijl de overige studenten grotendeels betrokken zijn bij verdere studie-, reis- of gezinsverplichtingen. 88% van hen werd onmiddellijk na het afstuderen in dienst genomen!

Dit is een veel hogere ratio dan nationale of internationale benchmarks voor vergelijkbare graden.

Dat komt deels omdat uw keuzes niet beperkt zijn - elk veld maakt gebruik van communicatiespecialisten, van gezondheidszorg tot onderwijs, van luchthavens tot high-end mode of van de kunsten, en uw expertise is overdraagbaar - maar ook omdat Massey's BC ervoor zorgt dat u er goed afgerond en flexibel uitkomt .

Leiden, volg niet

Massey University leert je vaardigheden in het gebruik van up-to-date technologie, en je krijgt diep inzicht in de communicatie-industrie. Massey opent de deur voor jou om een ​​communicatie-ondernemer te worden die begrijpt hoe je nieuwe bedrijfsmodellen kunt ontwikkelen en thought leadership kunt aanbieden in dit snel evoluerende gebied van professioneel werk.

Interessante projecten

De Bachelor in de Communicatiewetenschappen biedt je veel mogelijkheden om je kennis toe te passen op echte problemen.

Je maakt strategieën, media en publicaties die je communicatieleren toepassen.

Dit kunnen marketingstrategieën zijn voor communitygroepen, sociale media-inhoud, documentaire films, scripts voor theater, media of film, uitvoeringen en toespraken, afhankelijk van welke cursussen u kiest (uit een breed bereik).

Praktische stage- en projectervaringen

Massey biedt een scala aan ervaringsgerichte leermogelijkheden in communicatie, waaronder een cursus communicatiecursus voor BC-studenten met goede cijfers. Hiermee kunt u voor een bedrijf werken terwijl u studeert, netwerken met toekomstige werkgevers en waardevolle praktijkervaring opdoen. Je kunt stagiair bij inspirerende organisaties zoals NZ Red Cross, UNICEF of Forest

Als u een creatief gebied beheert, kunt u ook hands-on ervaring opdoen via 'Creativiteit in de gemeenschap', waarmee u leert om te reageren op een echte uitdaging in een team. Eerdere studenten hebben problemen aangepakt, zoals duurzaamheid en jeugdjustitie met krachtige creatieve projecten waarin poëzie, film en theater zijn verwerkt.

Hoe werkt het?

In je eerste jaar voltooi je een kern van vaste cursussen als onderdeel van je opleiding. Het betekent dat je andere BC-studenten als een groep kunt ontmoeten en een overzicht van alle delen van communicatie kunt vormen voordat je je specialiseert. Aan het begin van je tweede jaar kies je het gebied waarin je het meest geïnteresseerd bent (je major). Je kiest ook het tweede interessegebied (je minor) en uit een groot aantal optionele (keuzevakken) vakken.

Unieke variatie in uw studie - net als de werkende wereld

Massey's Bachelor of Communication is de enige communicatiegraad in Nieuw-Zeeland waarvoor je cursussen moet volgen van zowel het bedrijfsleven als de kunst. Deze variatie betekent dat je niet alleen met een diploma afstudeert, maar ook als een goed afgeronde, innovatieve communicatiespecialist die werkgevers zoeken. In ons onderzoek onder oud-afgestudeerden, geloofde 84% dat hun BC-studies relevant waren voor hun huidige werk .

Goed beschouwd

U zult profiteren van de ervaring van de universiteit en ons wereldberoemde personeel. Massey heeft de oudste journalistieke school in Nieuw-Zeeland en onze belangrijkste marketingcommunicatie is de oudste in Nieuw-Zeeland. Onze leraren in de expressieve kunstcursussen Bachelor of Communication (theater, creatief schrijven en mediaproductie) hebben vijf nationale onderwijsprijzen gewonnen.

Je studeert onderwerpen uit zowel bedrijfsleven als geesteswetenschappen. Je zult waarschijnlijk ontdekken dat noch wat je verwachtte en je het meest houdt van degene die je niet dacht dat je zou doen!

Je vaardigheden zullen veel gevraagd zijn

De communicatierollen zijn de laatste jaren enorm gegroeid - tot een punt dat ze door de meeste bedrijven als zeer strategisch worden beschouwd en de kern vormen van een succesvol bedrijf. Dit snelgroeiende gebied van professioneel werk biedt een breed scala aan banen en spannende kansen.

Enorme kansen

De Bachelor of Communication (BC) bereidt je voor op tal van nieuwe en huidige beroepen, in bijna alle industrieën - de wereld is echt jouw oester!

Afhankelijk van uw interesses en interesses kunt u naar een van de volgende gebieden gaan:

 • Schrijver, redacteur, uitgever of onderzoeker (voor sociale media, literatuur, theater, film en televisie, bedrijven, overheid of non-profitorganisaties)
 • Speechwriter, reisschrijver, blogger, sociale commentator
 • Social media of sociaal ondernemer
 • Script schrijven
 • Relatie management
 • Publieke relaties
 • Openbare aangelegenheden
 • Project management
 • Produceren en regisseren van film, theater, circus, dans en een breed scala aan andere creatieve ondernemingen
 • Organisatorische training en ontwikkeling
 • Media-industrie, waaronder als producent
 • afzet
 • Liaison en advieswerk
 • Journalistiek
 • filmmaking
 • Evenementmanagement
 • Creatieve industrieën of kunstadministratie of management
 • Communicatie Management
 • Kunstpromotie, beleid en ontwikkeling
 • Artiest
 • Academisch of leraar

Toelatingseisen

Toelatingseisen

Undergraduate academische toelatingseisen

Voor de meeste niet-gegradueerdenniveau-programma's is de minimale academische toelatingseis het succesvol afronden van een kwalificatie die gelijk is aan het Nieuw-Zeelandse jaar 13 - Universitaire Ingang van de Universiteit van NCEA. Internationale studenten moeten de gelijkwaardigheid van hun middelbare school kwalificatie controleren door de lijst met academische toelatingsvoorwaarden per land te bekijken.

Internationale studenten die eerder aan een middelbare school in Nieuw-Zeeland hebben gestudeerd, moeten verwijzen naar de sectie met vereisten voor het secundair onderwijs.

Internationale studenten die 3 x B hebben voltooid op niveau 5 of 6 passen in het New Zealand Diploma of Business kunnen een aanvraag indienen voor toegang tot een bacheloropleiding.

Een NZQA-transcriptie als formeel bewijs van de NZDipBus-resultaten is vereist voordat het krediet zal worden beoordeeld en alleen papieren met een minimale beoordeling van B voor kredietwaardigheid zullen worden beoordeeld.

Aan de Engelse taalvereisten kan worden voldaan door:

Een minimum IELTS 5.5 (of equivalent) gebruikt om toegang te krijgen tot de NZDipBus of,

Een recente IELTS 6.0 zonder band scoort minder dan 5,5

Niet-gegradueerde Engelse toelatingseisen

Studenten uit een land waar Engels niet de eerste taal is, moeten een Engels minimum competentieniveau behalen. Sommige programma's vereisen een hogere Engelse taalvaardigheid dan de vereiste minimumvereisten. U kunt meer details over specifieke programmavereisten bekijken.

Programmaniveau

IELTS

TOEFL iBT

PTE Academic

Cambridge Engels

Pre-diploma en Foundation-certificaat in academisch Engels (UG DEEP)

5.0 (geen band minder dan 5.0)

61 algemeen (min. 17 in lezen en schrijven)

36 Overall (min. 36 in communicatieve vaardigheden)

155

Foundation Certificate in AdvancedAcademic English (PG DEEP)

5.5 (geen band minder dan 5.5)

70 algemeen (min. 19 in lezen en schrijven)

42 Overall (min. 42 in communicatieve vaardigheden)

165

Certificaat in Foundation Studies (volledige stichting)

5.5 (geen band minder dan 5.0)

70 algemeen (min. 17 in Writing)

42 Overall (min. 36 in communicatieve vaardigheden)

165

Certificate ofUniversity Preparation (CUP) (Fast-track Foundation)

6.0 (geen band minder dan 5.0)

80 algemeen (min. 17 in Writing)

50 Overall (min. 36 in communicatieve vaardigheden)

170

Undergraduate Level

6.0 (geen band minder dan 5.5)

80 overall (min 19 in Writing)

50 Overall (min. 42 in communicatieve vaardigheden)

170

Massey University erkent de volgende Engelse taalexamens:

Internationaal Engels taaltestsysteem (IELTS)

Alleen Academische IELTS-scores zijn acceptabel. Een gescande kopie van uw academische IELTS-scores is acceptabel, omdat Massey uw resultaten online kan verifiëren.

Test van Engels als vreemde taal (TOEFL)

Een gescande kopie van uw TOEFL-scores is acceptabel, omdat Massey uw resultaten online kan verifiëren. (Dit is alleen van toepassing op iBT-testresultaten)

Testscores voor Engelse taalvaardigheid zijn twee jaar geldig vanaf de testdatum.

Als u een andere toets dan IELTS of TOEFL hebt afgelegd, neemt u deze op in uw aanvraag tot toelating als internationale student, zodat deze kan worden overwogen.

Internationale studenten die in aanmerking komen voor toelating met NCEA Level 3 / CIE van een Nieuw-Zeelandse middelbare school hoeven geen aanvullend Engels bewijs te leveren voor algemene toelating. IELTS kan niet worden gebruikt als een vervanging voor geletterdheid, maar is vereist voor programma's met een hogere Engelse taalvereiste naast het voldoen aan de vereiste voor geletterdheid (raadpleeg de uitzonderingen voor programma's).

Academische toelatingseisen per land

Massey University heeft een minimum academisch instapniveau vastgesteld per land voor een niet-gegradueerde studie. Sommige kwalificaties worden van geval tot geval bekeken. Als uw land hieronder niet wordt vermeld, of als u vragen heeft, kunt u een e-mail sturen naar het internationale team. Houd er rekening mee dat hogere niveaus van prestatie vereist zijn voor beperkte toegang cursussen.

land

Minimale academische vereisten voor niet-gegradueerde programma's

Australië

Succesvolle afronding van het jaar 12 met een minimale tertiaire toegangsrang (TER), ATAR of een equivalent van 74

Brazilië

Succesvolle afronding van een tertiaire studie van een jaar bij een erkende instelling.

Canada

Algemeen: High School graduation (Grade 12 Certificate) met een minimum behaalde gemiddelde van 60% voor 6 onderwerpen, waaronder Engels

Ontario: Secundair diploma met een minimumgemiddelde van 65% in rang 12, hogere niveaus van prestatie zijn vereist voor beperkte toegangscursussen (zoals luchtvaart)

Het eerste jaar van CEGEP met 60% over 6 onderwerpen, waaronder Engels. Studenten met de volledige 2 jaar CEGEP met 60% voor 6 vakken inclusief Engels kunnen in aanmerking komen voor toelating plus een tegoed

China

Senior High School afstuderen plus succesvolle afronding van een jaar bachelor-niveau studie van een erkende instelling; of

Succesvolle afronding van een tweejarig diploma of minimaal twee jaar uit een driejarig diploma van een erkende instelling; of

Voltooid Gaokao met een laag-score van de verwante provincie

Chili

Een jaar succesvol bachelorniveau studie aan een erkende instelling.

Colombia

Succesvolle afronding van een tertiaire studie van een jaar bij een erkende instelling.

Denemarken

Hojere Forberedelseseksamen (HF); of

Hojere Handelseksamen (HHX)

Fiji

Formulier 7-certificaat: verzamel vier punten van 250 punten van de 400, met een minimum van 50 in het Engels; of

USP-basisjaar in wetenschap of sociale wetenschappen met een cijfergemiddelde van B en geen cijfer lager dan C in de acht verplichte vakken; of

USP-certificaat IV in zakelijk leiderschap en management - een ingevuld certificaat IV in zakelijk leiderschap en management en een eerdere kwalificatie op niveau 5 of hoger van het nationale kwalificatieraamwerk van Fiji.

Duitsland

Succesvolle afronding van Senior High School (Zeugnis der Allgemeinen Hochschulreife - Arbitur)

Hong Kong

Advanced Level van Hong Kong voor drie academische vakken met een cijfer C of hoger; of

Het Hong Kong-diploma in het secundair onderwijs met ten minste drie vakken behaald op niveau 4 of hoger, inclusief Engelse taal en twee keuzevakken

Indië

Alle India Senior School Certificate (AISSC) of Indian School Certificate (ISC) Year 12 met een algemeen gemiddelde van 75% en een minimum van 60% in het Engels

Ik rende

Een jaar succesvol bachelorniveau studie aan een erkende instelling.

Indonesië

Succesvolle afronding van de tertiaire studie van een jaar bij een erkende instelling; of

Een minimum van 8,5 van Sekolah Menengah Atas (SMA).

Japan

Kandidaten moeten aan een van de volgende vereisten voldoen:

(a) voltooiing van een middelbare schooldiploma met een B-gemiddelde; of

(b) 1 jaar succesvol studeren aan een Japanse universiteit; of

(c) voltooiing van een junior college-diploma van 2 of 3 jaar

Korea

Succesvolle afronding van University Entrance Examination met een minimum score van 250.

Koeweit

Succesvolle afronding van het GSEG-certificaat (algemeen secundair onderwijs) met een algemeen gemiddelde van 80% ten opzichte van goedgekeurde academische vakken.

Latijns Amerika

Succesvolle afronding van een tertiaire studie van een jaar bij een erkende instelling.

Maleisië

STPM 3 hoofdpassen, of, UEC met een maximum van 18 punten over 6 academische onderwerpen, of GCE A niveaus met minstens 3 resultaten met 1 cijfer op niveau C of hoger, of, SAM (of equivalent) met een minimum tertiaire toegangsrang van 74

Mexico

Een jaar succesvol bachelorniveau studie aan een erkende universiteitsinstelling met goede cijfers.

Nieuw Zeeland

Nationaal certificaat in onderwijsprestatie

Oman

Succesvolle afronding van een tweejarig diploma aan een internationaal erkende tertiaire instelling

Pakistan

Succesvolle afronding van een studie van een jaar bij een internationaal erkende tertiaire instelling

Papoea-Nieuw-Guinea

Succesvolle afronding van een jaar studie aan een internationaal erkende tertiaire instelling

Succesvolle afronding van het South Pacific Form 7-certificaat (met drie of meer B-graden in academische vakken)

Filippijnen

Succesvolle afronding van een jaar studie aan een internationaal erkende tertiaire instelling

Rusland

Succesvolle afronding van een jaar studie aan een internationaal erkende tertiaire instelling

Saoedi-Arabië

Succesvolle afronding van een niet-geslaagd diploma of een associate degree bij een erkende tertiaire instelling

Singapore

Een minimum van drie H2-doorgangen bij C-klasse; of

Succesvolle voltooiing van NUS High School Diploma

Solomon eilanden

USP-basisjaar in wetenschap of sociale wetenschappen met een cijfergemiddelde van B of hoger en geen cijfer lager dan C in de acht vereiste vakken

Zuid-Afrika

Succesvolle afronding van de Zuid-Afrikaanse Nationale Senior Certificaten die de toegang tot de universiteit mogelijk maakt

Zuid-Korea

Koreaans University Toelatingsexamen, minimaal 250 voor algemene graden, hogere scores kunnen nodig zijn voor specialistische programma's.

Zuid-Pacifische landen

South Pacific Form 7-certificaat: 3 of meer B-cijfers in academische vakken met minimaal Grade 5 in PSSC Engels en Grade 6 in PSSC-wiskunde

Sri Lanka

GCE A-niveaus met een minimum van drie creditbewijzen

Taiwan

De aanvragers moeten naar tevredenheid zijn afgerond: a) 1 jaar universiteit of b) senior high school en een 2-jarig junior college-diploma of c) junior high school en een 5-jarig junior college-diploma.

Thailand

Succesvolle afronding van de tertiaire studie van een jaar bij een internationaal erkende tertiaire instelling

Tonga

Succesvolle afronding van het USP Foundation-programma
OF
South Pacific Form Seven-certificaat: 3 of meer B-cijfers in academische vakken met een minimum van klasse 5 in PSSC Engels en klasse 6 in PSSC-wiskunde (klasse 1 is het hoogst)
OF
Tonga National Form Seven-certificaat: 3 of meer B-cijfers in academische vakken

Verenigd Koningkrijk

3 'A' 1 GCSE in graad C of hoger

de Verenigde Staten van Amerika

Succesvolle afronding van het High School Diploma van een geaccrediteerde middelbare school, plus een minimale ACT composiet score van 24 of een minimum SAT resultaat van 1100 uit 1600 (nieuwe SAT scores) of 1650 uit 2400 (oude SAT scores) (Aggregate of Evidence- Op basis van lezen en schrijven en wiskundige scores in SAT Reasoning Tests vanaf maart 2016, of de scores voor kritisch lezen en wiskunde in SAT Reasoning-tests die vóór maart 2016 zijn genomen.)

Vietnam

Voltooiing van Bang Tot Ngiep Trung hoc Pho-tanga (Vietnam Upper Senior Secondary Graduation Diploma) met 8 van de 10 op het eindexamen middelbare school, (SSLE), (Thi Tot Nghiep Pho Thong Trung hoc).

OF

Succesvolle afronding van een studie van een jaar bij een erkende tertiaire instelling.

Wereldwijd

International Baccalaureate (IB) met een succesvolle afronding van minimaal 24 punten.

Cambridge International Examinator Advanced International Certificate of Education (CIE / AICE) A- of AS-niveaus, minimaal 120 punten van goedgekeurde syllabusgroepslijst. En een minimale D-graad of beter in syllabussen van ten minste drie verschillende in elk van ten minste 3 verschillende syllabusgroepen (met uitzondering van denkvaardigheden), evenals een E of beter in AS Engels en een D-cijfer in IGCSE of GCSE Wiskunde.

Genomen in andere landen dan Nieuw-Zeeland (met uitzondering van het Verenigd Koninkrijk): 3 A-niveaus waarvan minstens 1 C-klasse of beter. Een resultaat in algemene studies kan niet worden opgenomen in de 3 waarop de toepassing is gebaseerd.

Massey Business School International Study Awards

Voor studenten die zich inschrijven voor zakelijke programma's op onze campussen in Palmerston North of Wellington. De prijzen zijn voor maximaal $ 15.000 voor undergraduate-programma's en tot $ 10.000 voor postgraduate-programma's.

Meer informatie en solliciteren

Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op July 22, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is
Online
Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Mar. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Deeltijd
Voltijd
Locations
Nieuw-Zeeland - Auckland, Auckland
Startdatum : Mar. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Nieuw-Zeeland - Palmerston North, Manawatu-Wanganui
Startdatum : Mar. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Nieuw-Zeeland - Wellington, Wellington
Startdatum : Mar. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan