Bachelor in de computertechniek

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Over de afdeling

Computertechniek is het punt waar technologie en innovatie elkaar bereiken. Het Computer Engineering Program is ontworpen om studenten een sterke achtergrond te geven in de grondbeginselen van wiskunde, natuurkunde, computertechniek en wetenschap. Afgestudeerden van dit programma zullen in staat zijn om de combinatie van alle wetenschappen te gebruiken om computersystemen op zowel hardware- als softwaregebied te analyseren en te evalueren, en ze zullen ook computersystemen kunnen ontwerpen en uitvoeren, die de belangrijkste bronnen zijn van alle oplossingen voor een verscheidenheid van computerproblemen. Naast deze programmaspecifieke doelstellingen zullen alle studenten van de afdeling Computer Engineering worden blootgesteld aan maatschappelijke kwesties, professionaliteit, ethiek en hebben ze de mogelijkheid om leiderschaps- en teamworkvaardigheden te ontwikkelen.

139232_pexels-photo-3861958.jpeg

Onderwijskansen

De cursussen op deze afdeling zijn ontworpen om aan de dagelijkse behoeften van organisaties te voldoen door middel van onderwerpen die een combinatie zijn van wiskunde, elektrische en elektronische engineering en keuzevakken. Tijdens hun studie maken studenten kennis met kunstmatige intelligentie, databases, besturingssystemen, computernetwerken, verschillende programmeertalen en programmeertechnieken, microprocessors, signaalverwerking en projectbeheer. Bijna alle cursussen hebben praktische componenten die de theoretische kennis consolideren. Via zowel theoretische cursussen als labsessies kunnen studenten zich gemakkelijk voorbereiden op het professionele leven onder toezicht van gerespecteerde en deskundige academici.

Loopbaangebieden

De afgestudeerden van onze bacheloropleiding ontvangen de graad "Computer Engineer" en kunnen over de hele wereld werken met de hoogwaardige kennis en ervaring die ze tijdens hun opleiding hebben opgedaan. Ze kunnen een carrière hebben op een breed scala van gebieden, zoals informatietechnologiebeheer, softwareontwikkeling, softwareontwerp, databasebeheer en -ontwerp, systeembeveiliging, informatietechnologiebegeleiding, webgebaseerde applicatie-ontwikkeling, systeemintegratie, industriële software, softwareproject beheer, computernetwerken, netwerkbeheer en systeembeheer.

Toelatingseisen

Vereiste documenten:

 1. Diploma en cijferlijst
 2. Fotokopie paspoort
 3. Persoonlijke foto

Toelatingseisen:

 • American College Testing: minimaal 21 punten
 • General Certificate of Education (GCE): met 2 A-niveau of gelijkwaardig (4AS / 8 IGCSE)
 • Internationaal baccalaureaat: kom in aanmerking voor een IB-diploma.
 • Scholastic Aptitude Test (SAT): minimaal 900/1600

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons Admission-team via e-mail: admission@cwu.edu.tr

Hoe aan te vragen

 1. Start online inzending
  • Ten eerste moet de student zich online aanmelden en alle vereiste informatie invullen en de vereiste documenten uploaden, zoals paspoort of ID, middelbare schooldiploma en transcriptie met Engelse vertaling en pasfoto.
 2. Dien het formulier in
  • U kunt uw aanvraag indienen door op " Nu toepassen " te klikken.
 3. Pincode
  • Na het indienen van het aanvraagformulier, verschijnt er een pop-upvenster met daarin uw pincode die u nodig heeft om uw aanvraag bij te houden. Ondertussen ontvangt u een e-mail en sms met uw pincode (als u deze niet in uw inbox kunt vinden, controleer dan uw spam- of junkmap).
 4. Applicatie-trackingsysteem
  • Om uw aanvraag bij te houden en meer te weten over de toelatingsstatus, het goedgekeurde programma en het beurspercentage, moet u inloggen op het Application Tracking System .
 5. Log in op het systeem
  • Gebruik uw e-mailadres dat u opgeeft in het formulier en waarnaar de pincode is ontvangen.
 6. Toelatingsbesluit
  • De toelatingscommissie beoordeelt uw aanvraag, waarna het toelatingsbesluit binnen 2 werkdagen in het systeem staat en de voorwaardelijke acceptatiebrief de volgende dag in het systeem beschikbaar is.
 7. Betaling
  • Zodra uw voorwaardelijke acceptatiebrief in het systeem staat, kunt u uw betaling op twee manieren uitvoeren: online betaling of via bankoverschrijving (vermeld in de voorwaardelijke acceptatiebrief). Controleer het financiële gedeelte in het applicatie-volgsysteem.
 8. Officiële acceptatiebrief
  • Nadat de betaling is uitgevoerd, zal de financiële afdeling uw betaling beoordelen en indien ontvangen, zijn de officiële acceptatiebrief en betalingsbevestigingsbrief beschikbaar in het systeem in het gedeelte Toelating.
 9. Visa en ophalen vanaf de luchthaven
  • De laatste stap voor het toelatingsproces, de student moet contact opnemen met de toelatingscommissie of ons ondersteuningsteam om meer te weten over de visumaanvraag voor degenen die een visum nodig hebben om naar Noord-Cyprus te komen en om Airport Pick-up aan te vragen in het Application Tracking System .

Collegegeld

60% -beurs wordt aangeboden aan alle internationale studenten in alle afdelingen en programma's. Om onze collegegeld te controleren op de komende intake, bezoek onze collegegeld pagina .

Taalvereisten

Engelse vereisten

 • IELTS - Internationaal Engels taaltestsysteem (minimaal 6,0)
 • TOEFL IBT - Internetgebaseerde test van Engels als vreemde taal (minimaal 6.0)
 • TOEFL CBT - Computergebaseerde test van Engels als vreemde taal (minimaal 170)
 • TOEFL PBT - op papier gebaseerde test van Engels als vreemde taal (minimaal 497)
 • GCE / IGCSE - Algemeen certificaat van onderwijs / Internationaal algemeen certificaat van secundair onderwijs (minimaal C) FCE - Eerste certificaat in het Engels (minimaal C)
 • CPE / CAE Certificate of Proficiency in English / Certificate in Advanced English (Minimum C)
 • SAT - The SAT Reasoning Test (voorheen Scholastic Aptitude Test):
  • Oude SAT: schrijven: minimaal 400, lezen: minimaal 400, totaal: minimaal 800
  • Nieuwe SAT: Engels: 480
 • PTE - Pearson-test Engels: minimaal 36

Beurzen

CWU biedt een verscheidenheid aan beurzen aan al zijn toekomstige en huidige studenten in niet-gegradueerde programma's op basis van hun succesniveau.

Internationale studentenbeurs - Aankomende studenten - Gedeeltelijke studiebeurs

Alle studenten op undergraduate-niveau krijgen op alle afdelingen een collegegeldbeurs van 65%.

Tomorrow's Leaders Scholarships - Aankomende studenten - Volledige studiebeurs

Cyprus West University is verheugd om volledig bekostigde beurzen aan te bieden aan internationale studenten die een voorwaardelijke acceptatiebrief hebben ontvangen om te studeren aan een in aanmerking komend programma dat begint in september 2020. Dit beursvoorstel is competitief en we zullen beurzen toekennen aan aanvragers die het dichtst bij elkaar komen of deze overtreffen de criteria voor de beurs. De beursbeslissing wordt genomen door een beurscommissie en alle beslissingen van de beurzencommissie zijn definitief. De beurs is een vermindering van het collegegeld. Als je een studiebeurs krijgt, wordt je vergoeding aangepast voordat je je inschrijft.

Programma voor financiële hulp - Aankomende studenten

Programma voor financiële steun bedoeld voor hooggekwalificeerde niet-gegradueerde studenten met beperkte financiële middelen. Nadat je bent toegelaten, kun je een financiële beurs aanvragen als je aan de volgende voorwaarden voldoet: een acceptatiebrief hebben ontvangen van het opnamekantoor en over beperkte financiële middelen beschikken.

Als u in aanmerking komt voor het financiële hulpprogramma, is het bedrag van de prijs afhankelijk van uw financiële behoefte en uw academische kwalificaties. Beurzen worden toegekend ongeacht ras, huidskleur, geslacht, religie of nationale afkomst.

Download de aanvraag voor financiële steun via de onderstaande knop, vul deze in en verzamel alle vereiste documenten en stuur deze naar de e-mail van onze studiebeurscommissie ( Scholarship@cwu.edu.tr ).

Deadline: 31 augustus 2020

Academische beurzen - Aankomende studenten

Het dekt 70%, 80% en 100% van het lesgeld. Beurzen van 70%, 80% en 100% voor uitzonderlijk succesvolle aankomende studenten. U vraagt de beurs aan door contact op te nemen met onze studiebeurscommissie ( scholarship@cwu.edu.tr ).

De aanvragen worden beoordeeld door de internationale toelatingscommissie van de student. Opmerking: de academische beurs omvat (herfst- en lentesemesters).

Duur van de beurs: 4 jaar in het studieprogramma, plus 1 jaar in het Engelse taalvoorbereidingsprogramma (indien nodig).

Deadline: 31 augustus 2020

Academic Achievement Scholarships - Huidige studenten

Geregistreerde studenten die ten minste twee semesters hebben gestudeerd en die ten minste 3.00 Cumulative Grade Point Average (CGPA) en 3.50 Grade Point Average (GPA) hebben behaald, ontvangen een CWU-studiebeurs voor academische prestaties van 70% tot 100% korting op hun collegegeld vergoedingen, afhankelijk van hun academische status.

Deadline: 31 augustus 2020

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

Cyprus West University was established in 2015 and located in Northern Cyprus. As a higher-education institution, it symbolizes the contemporary aspect of Cyprus which is a historical and cultural cen ... Lees meer

Cyprus West University was established in 2015 and located in Northern Cyprus. As a higher-education institution, it symbolizes the contemporary aspect of Cyprus which is a historical and cultural center of the Mediterranean. Lees Minder