Bachelor in de computertechniek

Ho Chi Minh City University of Technology

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de computertechniek

Ho Chi Minh City University of Technology

Computer Engineering richt zich op het ontwerp, de analyse en de toepassing van computers en op hun toepassingen als componenten van systemen. Ons programma biedt een sterke en brede technische basis, professionele technische vaardigheden, leiderschapskwaliteiten en een goed afgeronde niet-gegradueerde ervaring.

We willen onze studenten de mogelijkheid bieden om te ontwerpen

4-reasons-choosing-to-study-Automotive-Engineering-at-Bach-Khoa-in-Vietnam_02_a52c6-1.jpg

Computer Engineering-programma aan de HCMUT- Bach Khoa University biedt een sterke en brede technische basis, professionele technische vaardigheden en leiderschapskwaliteiten

Typische industrieën die computeringenieurs aannemen, omvatten financiële diensten, computerfabrikanten, chemische bedrijven, defensie-aannemers, consulting, transport, productie en consumptiegoederen. Computeringenieurs zijn even succesvol in grote multinationale bedrijven en kleine startups.

Carrière kans

Na het behalen van de computertechnologie van de HCMUT- Bach Khoa University , kunnen ingenieurs veel werk verrichten op het gebied van computer- en informatietechnologie als:

Ontwerp en constructie van software, hardware voor automatische besturingsapparatuur zoals het besturingsapparaat in auto's, elektronische apparatuur, barcodelezingapparatuur, industriële robots, industriële ketens. Het beheren en bouwen van beveiligingsoplossingen voor computersystemen en computernetwerken. Werken voor software-outsourcingbedrijven in de Verenigde Staten, Japan en Europa. Advies, evaluatie en ontwikkeling van IT-projecten en -oplossingen.

Gelegenheid om over te dragen aan onze partneruniversiteiten

Studenten hebben 2 opties:

  • Optie 1: studenten studeren 4 jaar aan de HCMUT- Bach Khoa University en behalen de Bachelor in de computertechnologie aan de HCMUT- Bach Khoa University
  • Optie 2: Na het behalen van 02 jaar aan de HCMUT- Bach Khoa University , kunnen studenten met financiële en academische geschiktheid overstappen naar onze overzeese partneruniversiteiten in Australië, de latere 02 jaar om hun studie voor een bachelordiploma af te ronden. Het officiële bachelordiploma wordt uitgereikt door onze partneruniversiteiten in Australië: The University of Adelaide (ADL), University of Queensland (UQ). Het voordeel van deze optie is dat de student ongeveer 50% totale kosten (collegegeld en woonkosten) kan besparen in vergelijking met 4 jaar studeren in Australië om een ​​bachelorgraad te behalen die is toegekend door onze partneruniversiteiten.

Curriculum structuur

  • Taal van de studie: Engels
  • Trainingsduur: 04 jaar bij HCMUT- Bach Khoa University
  • Campus: campus HCMUT- Bach Khoa University

Lijst met cursussen

Lineaire algebra

Neem contact op of bezoek de HCMUT- Bach Khoa University website voor meer informatie.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Ho Chi Minh City University of Technology

Laatst bijgewerkt op October 30, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Vietnam - Ho Chi Minh-stad, Ho Chi Minh City
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates