Bachelor in de detailhandel en het bedrijfsmanagement

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Wat is als?

De snelle detailhandel heeft vele facetten - van supply chain tot kopen en merkbeheer, logistiek tot wetgeving, management tot marketing. Met technologische vooruitgang ontwikkelt de winkelomgeving zich voortdurend en zoeken bedrijven voortdurend naar bekwame leiders die kunnen voldoen aan de veranderende eisen van de consument.

In de Bachelor in Retail en Business Management leer je brede zakelijke vaardigheden met retailspecifieke expertise. Het is ontworpen om je voor te bereiden op een lonende carrière in de sector of in het algemeen zakelijk management.

Best practice-aanpak

Je leert best-practice benaderingen voor de detailhandel in Nieuw-Zeeland en in het buitenland, zowel in fysieke als in virtuele omgevingen.

Je zult ook kennis opdoen over retail gerelateerde disciplines zoals logistiek en supply chain management, retail design, gecombineerd met een goed begrip van de evolutie van technologie, consumentengedrag en visuele merchandising binnen de sector.

Real-world leren

De detailhandel in meerdere miljarden dollars is de op een na grootste van Nieuw-Zeeland voor werkgelegenheid, verantwoordelijk voor het naadloos en eindeloos leveren van goederen en diensten aan Nieuw-Zeelanders. Deze graad is gecreëerd als antwoord op de vraag van werkgevers voor gekwalificeerde afgestudeerden met goede managementvaardigheden en kennis van de detailhandel. Je zult in eerste instantie een breed scala aan bedrijfscursussen bestuderen en meer te weten komen over de basisprincipes van de handel. Je gaat dan verder om meer te weten te komen over de details van retailmanagement en marketing. In je laatste jaar kun je ervoor kiezen je te specialiseren in een specifiek aspect van de detailhandel. Een stagecomponent op elk niveau van het programma stelt je in staat om sterke brancheverbindingen te creëren en je bloot te stellen aan een reeks van real-world retailervaringen.

Diepgaande kennis van de detailhandel

Het unieke van deze graad zit in zijn specifieke op de retail gerichte cursussen. Onderwerpen die u kunt bestuderen, zijn onder andere inkoop en planning van de detailhandel, merchandising, strategie en bedrijfsplanning en detailhandel, zowel in een winkel als online context.

Leer van experts uit Nieuw-Zeeland

De cursus geeft je toegang tot de brede expertise van Massey University op dit gebied. Je docenten omvatten wereldwijd gerenommeerde onderzoekers in retailkwesties op het gebied van consumentengedrag, branding, design, human resources, marketingactiviteiten voor de detailhandel, effectiviteit van advertenties en logistiek en supply chain-werking.

Leer van toonaangevende zakelijke experts

De Massey Business School is een van de leidende en grootste business schools van het land - het behoort tot de top twee procent van business schools wereldwijd en is geaccrediteerd door AACSB.

Massey University bedrijfs- en managementstudies van Massey University staan in de top 200 (door QS (Quacquarelli Symonds) ranglijst). We zijn ook gerangschikt in de top 150 universiteiten wereldwijd voor zakelijke administratie en financiële programma's door de wereldwijde ranking van academische onderwerpen van ShanghaiRanking.

Onze docenten zijn actief aan het onderzoeken en brengen de meest relevante ontwikkelingen in bedrijfstheorie en -praktijk naar uw studie.

Beurzen

Er zijn verschillende beurzen beschikbaar voor professionele studenten in Massey, inclusief een aantal speciale beurzen voor degenen die deze graad studeren: de Bachelor of Retail and Business Management Bursary; de voorzitter van Bursary Retail Management; en de Bachelor of Retail and Business Management Leadership Scholarship.

Belangrijkste feiten

  • Verkrijgbaar in Auckland
  • Beschikbaar via afstandsonderwijs
  • Gelijk aan 3 jaar full-time onderzoek of beschikbaar door deeltijdstudie

Beschikbaar voor internationale studenten die in NZ studeren of via afstandsonderwijs

Careers

De integratieve aanpak van Massey zorgt ervoor dat je afstudeert met generieke zakelijke vaardigheden en retailspecifieke expertise. Je hebt kritisch denken en probleemoplossend vermogen verworven om strategieën voor dynamische retail-, technologische en economische omgevingen te ontwerpen, implementeren en continu te verbeteren. De Bachelor in Retail en Business Management is specifiek gericht op het helpen ontwikkelen van toekomstige managers en / of leiders in de detailhandel. De mate is specifiek afgestemd op de behoeften van de detailhandel, dus de vaardigheden die u zult leren, zijn die die de detailhandel zoekt voor hun managementpersoneel.

Je bent klaar om management- en leiderschapsrollen op te nemen op gebieden zoals marketing, merchandising, logistiek, human resources, supply chain management of ontwerp en merkbeheer.

Als alternatief biedt de Bachelor in Retail en Business Management een uitstekend platform voor diegenen die nadenken over het opzetten van een eigen bedrijf of onderneming.

Toelatingseisen

Om je in te schrijven voor de BRBM-graad, moet je toegang hebben tot universitaire kwalificaties, hetzij via beurzen en beurzenexamens, NCEA, de universiteitsingang van Nieuw-Zeeland, toelating met gelijkwaardige status, discretionaire toegang of speciale toelating.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

For more than 80 years, Massey University has helped shape the lives and communities of people in New Zealand and around the world. Its forward-thinking spirit, research-led teaching, and cutting-edge ... Lees meer

For more than 80 years, Massey University has helped shape the lives and communities of people in New Zealand and around the world. Its forward-thinking spirit, research-led teaching, and cutting-edge discoveries make Massey New Zealand’s defining university. Lees Minder
Auckland , Palmerston North , Wellington + 2 Meer Minder