Bachelor in de dierkunde

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

De cursus

De studie van zoölogie is een verkenning van hoe dieren zijn geëvolueerd, hoe ze functioneren, en de manieren waarop ze omgaan met hun omgeving. Het onderwerp integreert anatomie, fysiologie, gedrag, ecologie, evolutie en conservering om een uitgebreid begrip van de soortenstructuur en diversiteit te bieden.

Mensen hebben een snel veranderende wereld geschapen waaraan dieren zich hebben moeten aanpassen. Het begrijpen van de verbazingwekkende diversiteit van dieren die onze planeet delen helpt ons om onze oorsprong te begrijpen, evenals de toekomstige evolutie te voorspellen.

De BSc (Hons) zoölogie in Lincoln wordt gegeven door onderzoek-actieve medewerkers die deelnemen aan internationaal gerenommeerd onderzoek. De mate heeft tot doel een breed begrip van het onderwerp te verschaffen, omvattende de studie van de belangrijkste aspecten van de moderne zoölogie in een breed scala van ongewervelde dieren en gewervelde dieren. Je hebt de gelegenheid om dieren in hun natuurlijke habitat te bestuderen op belangrijke momenten tijdens je studie.

Je neemt deel aan twee residentiële excursies in het Verenigd Koninkrijk, zodat je dieren in het wild kunt bestuderen. Deze reizen maken deel uit van twee kernmodules: 'Ecologie' in het eerste jaar en 'Conservation Biology' in het tweede jaar. Voor excursies in het Verenigd Koninkrijk, zal de universiteit de kosten van vervoer, accommodatie en maaltijden op de veldsite dekken.

Er is ook een buitenlandse studiereis beschikbaar in uw laatste jaar als onderdeel van de optionele module 'Overseas Field Course'. Verdere details over de overzeese cursus, inclusief kosten, zijn te vinden op het tabblad Functies.

Tijdens je studie krijg je de kans om vaardigheden te ontwikkelen op het gebied van wetenschappelijke methoden en communicatie, die van onschatbare waarde zijn op veel werkplekken. Er is ook een mogelijkheid voor studenten om waardevolle professionele ervaring op te doen door een stagejaar te doen, tussen het tweede en derde jaar van hun studie.

Hoe je bestudeert

In je eerste jaar dat je Zoology studeert, krijg je de kans om een breed begrip van biologische concepten te ontwikkelen, waaronder genetica, evolutie, ecologie, anatomie en fysiologie.

Tijdens het tweede jaar omvatten meer gespecialiseerde modules de zoölogie, reproductie en ontwikkeling van planten en dieren en interacties tussen planten en dieren. U kunt kiezen uit een selectie optionele modules om uw studies uit te lijnen met gebieden die voor u van bijzonder belang zijn.

In uw laatste jaar ligt de nadruk op onafhankelijk onderzoek en er wordt van u verwacht dat u een substantieel onderzoeksproject uitvoert, evenals modules die erop gericht zijn uw kritische wetenschappelijke vaardigheden te ontwikkelen.

Contacturen en lezen voor een graad

Studenten aan dit programma leren van academische medewerkers die vaak bezig zijn met internationaal toonaangevend of internationaal excellent onderzoek of professionele praktijken. De contacttijd kan bestaan ​​uit workshops, praktische sessies, seminars of lezingen en kan variëren van module tot module en van academie tot jaar. Tutorialsessies en projectbegeleiding kunnen de vorm aannemen van één-op-één engagement of kleine groepsessies. Sommige cursussen bieden de mogelijkheid om deel te nemen aan externe bezoeken en veldwerk.

Het is nog steeds zo dat studenten voor een diploma lezen en dit betekent dat naast de geplande contacturen, studenten verplicht zijn om deel te nemen aan een onafhankelijk onderzoek. Dit stelt u in staat om te lezen rond een onderwerp en om u voor te bereiden op lezingen en seminars door breder lezen, of om vervolgopdrachten, zoals opdrachten of revisie, te voltooien. Als algemene gids is de hoeveelheid onafhankelijk onderzoek vereist door studenten aan de University of Lincoln dat van elk uur in de klas verwacht wordt dat je ten minste twee tot drie uur besteedt aan een onafhankelijke studie.

Hoe je wordt beoordeeld

Beoordeling Feedback

Het beleid van de University of Lincoln het gebied van beoordelingsfeedback is erop gericht ervoor te zorgen dat academici de beoordelingen van de cursus meteen aan studenten retourneren - meestal binnen 15 werkdagen na de inzenddatum.

Beoordelingsmethoden

De manier waarop studenten op deze cursus worden beoordeeld, kan per module verschillen. Voorbeelden van beoordelingsmethoden die worden gebruikt, omvatten cursussen, zoals schriftelijke opdrachten, rapporten of proefschriften; praktische examens, zoals presentaties, uitvoeringen of observaties; en schriftelijke examens, zoals formele examens of tests in de klas. De weging die aan elke beoordelingsmethode wordt gegeven, kan per academisch jaar variëren. De University of Lincoln doel ervoor te zorgen dat medewerkers de beoordelingen van de cursus meteen aan studenten retourneren.

Toelatingseisen

  • GCE Advanced Levels: BBB, met een minimumgraad B in de biologie. Praktische elementen moeten worden doorgegeven.
  • Internationaal baccalaureaat: 30 punten algemeen om hoger niveau 5 in de biologie op te nemen.
  • BTEC Extended Diploma in Animal Management / Applied Science *: Onderscheid, Onderscheid, Verdienste.
  • Toegang tot hoger onderwijsdiploma: 45 studiepunten niveau 3 met een minimum van 120 UCAS-tariefpunten, inclusief 40 punten uit 15 studiepunten in de biologie
    * niet alle modules worden geaccepteerd. Neem voor meer informatie contact op met ons Admissions-team (admissions@lincoln.ac.uk).
  • BTEC Diploma Applied Science is aanvaardbaar met andere kwalificaties. Neem voor meer informatie contact op met ons Admissions-team (admissions@lincoln.ac.uk).

Aanvragers hebben ook ten minste drie GCSE's nodig bij graad 4 (C) of hoger, waaronder Engels, wiskunde en wetenschappen. Equivalente kwalificaties van niveau 2 kunnen ook worden overwogen.

EU- en internationale studenten van wie de eerste taal geen Engels is, hebben Engelse taal IELTS 6.0 nodig met niet minder dan 5,5 in elk element of equivalent http://www.lincoln.ac.uk/nederlandsevereisten

De universiteit accepteert een breed scala aan kwalificaties als basis voor deelname en zal sollicitanten met een mix van kwalificaties overwegen.

We overwegen ook sollicitanten met uitgebreide en relevante werkervaring en geven speciale individuele aandacht aan degenen die niet voldoen aan de standaard toegangskwalificaties.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities.

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities. Lees Minder