Bachelor in de dierlijke productie en diergezondheid

An-Najah National University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de dierlijke productie en diergezondheid

An-Najah National University

Faculteit

Faculteit Landbouw en Diergeneeskunde

programma beschrijving

Het departement werd opgericht in het academische jaar 1992/1993. Het biedt momenteel een B.Sc. Graad in dierlijke productie

Onze visie strekt zich uit van de gemeenschappelijke visie van de universiteit. Het departement streeft naar hoogwaardig onderwijs in dierlijke productie en probeert de lokale gemeenschap te voorzien van gekwalificeerde en opgeleide specialisten op dit gebied. Het departement zet zich in voor undergraduate onderwijs door middel van continue curriculumbeoordeling en verbetering en door het werven van gekwalificeerde faculteitsleden en technici. Het is ook geëngageerd om onderwijs en onderzoek af te studeren via het MS-programma dat door de afdeling wordt aangeboden via de Faculteit Graduate Studies. Het departement probeert internationaal erkend te worden als een van de toonaangevende afdelingen in de regio.

uitrusting

- Anatomie

 • Weefselprocessor
 • microtoom
 • oven
 • Lichtmicroscopen
 • Dieren skeletten.

- Feedanalyse

Onder de apparaten, verkrijgbaar in dit laboratorium, zijn de volgende:

 • Flame Photometer 410, sherwood.
 • Ankom 200 vezelanalysator A200.
 • Ankom Extractor, XT 10 I.
 • Kjeldahl-destillatie
 • Calorimeter C 200.
 • Geleidbaarheidsmeter.
 • Daisy II Incubator, Ankom-technologie.
 • Lactometers

- Parasitology lab
Experimentering en praktische training zijn in dit laboratorium uitgevoerd om uit te vinden

 • Lichtmicroscopen.
 • Zeven.
 • Vloeibare stikstofcontainer.
 • Hemocytometer.

Industrie

Het programma heeft een memorandum van overeenstemming ondertekend met Palestine Poultry Company, een organisatie die senior-student in staat stelt een stage op korte termijn in de faciliteiten van het bedrijf te lopen. Studenten ontvangen bijvoorbeeld intensieve trainingsmethoden in de voermolen, de broederij, het slachthuis en de vleeskuikenfokkerijen. Het programma heeft ook een overeenkomst getekend met NGO's, het ministerie van Landbouw en de Palestijnse Unie van de levensmiddelenindustrie. Deze overeenkomsten laten vierdejaarsstudenten dierlijke producten toe om trainingen en lab-sessies buiten de campus uit te voeren met betrekking tot vee en pluimvee.

Onderwijzen en leren

Het programma heeft goed opgeleide medewerkers die afgestudeerd zijn aan enkele van de bekendste universiteiten in de westerse landen, zoals de VS en Europa. Medewerkers gebruiken de nieuwste technologieën in het lesgeven. Veel cursussen hebben praktische onderdelen waarin studenten worden blootgesteld aan een praktische sessie waarin de theoretische aspecten van deze cursussen worden geïntegreerd. Onlangs zijn e-learning, internet en vele andere softwareprogramma's gebruikt in het lesproces. De dierlaboratoria en de dierenboerderij met zijn alle eenheden (melkveebedrijf, pluimveehouderij, schapen- en geitenboerderij en de mnini-melkfabriek) zijn allemaal beschikbaar voor training en onderzoek voor de studenten. In het vierde jaar krijgen studenten de gelegenheid om onderzoek te doen en resultaten te analyseren en te schrijven en presentatie te geven voor hun onderzoeksprojecten.

Cursussen en beoordeling

Studenten worden onderworpen aan verschillende evaluatiemiddelen. Eerste, tweede en laatste examens worden gegeven aan studenten tijdens elk semester. Studenten worden ook in sommige cursussen aan een mondeling examen onderworpen. Ook worden opdrachten gegeven aan studenten om korte onderzoeksprojecten uit te voeren in bepaalde onderwerpen. Studenten worden gevraagd om lab-rapporten te schrijven voor elke praktische sessie in het lab of op de boerderij. In het laatste semester (vierde jaar) worden studenten twee maanden getraind in het melkveebedrijf, de zuivelfabriek, het vleeskuikenbedrijf en de student besteedt nog twee maanden buiten het departement. Ze krijgen een korte opleiding in Palestine Poultry Company. Aan het einde van het semester wordt de studenten gevraagd om een ​​eindverslag te schrijven over verworven vaardigheden en presentaties te geven aan hun collega's en docenten.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
An-Najah National University

Laatst bijgewerkt op January 24, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
28 JOD
Per tegoeduur
Locations
Staat Palestina - Nablus
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Aug. 2019
Staat Palestina - Nablus
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan