Bachelor in de digitale marketing

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Het bachelorprogramma Digital Marketing is ontworpen om een nieuwe generatie toonaangevende marketingspecialisten te laten groeien - digitaal onderlegde professionals die kunnen profiteren van een explosieve groei van online technologieën door de meest geavanceerde, innovatieve tools te gebruiken in hun dagelijkse werk.

De Harbour.Space-lesmethodologie combineert op unieke wijze een sterke academische achtergrond in bedrijfsstudies, financiën, boekhouding, marketing en strategie met een diepgaande en specifieke digitale kennis in online video , mobiele , virale , sociale media en datagedreven marketing . Je zult dagelijks getuige zijn van de nieuwste innovaties van Google, Microsoft, Facebook, Twitter, Netflix en andere grote technologische bedrijven.

Onze professoren zijn geen academische leraren - het zijn ervaren digitale en marketingprofessionals die duizenden succesvolle reclamecampagnes hebben gelanceerd en veel winnende strategische beslissingen hebben genomen.

Programmastructuur

Dit programma bevat een groot aantal echte marketingcases waarmee de studenten een goed begrip krijgen van het besluitvormingsproces op de marketingafdeling van een echt bedrijf.

Alle cursussen zijn kern, maar we raden studenten ten stelligste aan cursussen te volgen die zijn gemarkeerd als keuzevak, omdat ze de kennis op gerelateerde gebieden vergroten.

modules

 • Inleiding tot digitale marketing en contentmarketing
 • Digital Marketing Concepts 1.0
 • Geavanceerde digitale klantervaring Corporate Communications, PR & Storytelling
 • Onbegrensde mens worden,
 • Contentstrategie
 • Data-driven en e-mailmarketing
 • Perfect-SEO digitale platforms bouwen
 • Digitale analyse met behulp van het Google Marketing Platform
 • Masterclass voor digitale marketing
 • Onderzoeksgestuurd ontwerp met een wereldwijd perspectief
 • Virtual Company Juridische omgeving PR & Content E-commerce
 • Digitale reclame
 • Opstarten van verhalen
 • Masterclass over spreken in het openbaar en onderhandelen
 • Demo Day Bootcamp
 • Capstone Project

Bekijk ons academisch schema 2019-2020 voor een overzicht van alle lessen die we aanbieden.

Programmaleiding

alt = "Andy Crestodina
Medeoprichter / strategisch directeur van Orbit Media Studios
alt = "Andy Crestodina is mede-oprichter en de Strategic Director van Orbit Media, een bekroond 38-koppig webdesignbedrijf in Chicago. In de afgelopen 18 jaar heeft Andy webstrategie en advies gegeven aan meer dan duizend bedrijven Andy is een hoog aangeschreven spreker op nationale conferenties en als schrijver voor veel van de grootste blogs.
Andy heeft honderden artikelen geschreven over contentstrategie, zoekmachineoptimalisatie, sociale media en Analytics. Andy is bekroond met een reeks prijzen en onderscheidingen: Forbes Top 10 online marketingexperts om in de gaten te houden in 2015, Entrepreneur Magazine Top 50 Marketing Influencers in 2016, Mentor in 1871 , de # 1 incubator in de VS, Adjunct Professor of Digital Marketing op Loyola University.
Lees hier meer over Andy Crestodine.

Stephanie Schwab
CEO, Crackerjack Marketing
Social Media, Content Marketing & Influencer Marketing
Stephanie Schwab is de co-directeur van Harbour.Space's Digital Marketing-programma. Ze is de CEO van Crackerjack Marketing, een digitaal marketingbureau dat gespecialiseerd is in sociale media, contentmarketing en invloed op marketing. In haar meer dan 15 jaar ervaring in e-commerce en digitale media, met de laatste 11 gericht op sociale media, heeft ze gewerkt met bekende merken zoals Target , Graco Baby , Pernod-Ricard , Citizen Watch en Abbott . Stephanie's teams zijn bekroond met prijzen voor de sociale media-industrie, waaronder een Ragan PR Daily-prijs , een WOMMIE-prijs , een PRNews Platinum-prijs en een OMMA-prijs .
Lees hier meer over Stephanie Schwab.

Bekijk ons Digital Marketing-programma voor meer informatie!

Laatst bijgewerkt op apr 2020

Over de school

Harbour.Space is an innovative private university that combines technology and design, taught by industry leaders from around the world. The university is located in Barcelona, Spain and Bangkok, Thai ... Lees meer

Harbour.Space is an innovative private university that combines technology and design, taught by industry leaders from around the world. The university is located in Barcelona, Spain and Bangkok, Thailand. Lees Minder