Bachelor in de digitale media en communicatie

Southern Cross University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de digitale media en communicatie

Southern Cross University

Content is koning - en specialisten op het gebied van digitale media hebben veel vraag naar communicatie- en marketingfuncties in heel Australië.

Als je verhalen wilt vertellen die ertoe doen, gedrag en attitudes veranderen door je beroep of nieuws ontdekken door middel van onderzoekswerk, dan zal de Bachelor in Digital Media and Communications een uiterst belangrijke basis zijn voor je toekomstige carrière.

Het internet, smartphones en sociale media hebben de media- en communicatie-industrie getransformeerd - het creëren van een reeks nieuwe communicatiekanalen en werkmogelijkheden voor gediplomeerden met een digitale kennis.

Deze cursus zal u voorzien van schrijf-, productie-, visuele en onderzoeksvaardigheden, evenals werkervaring en netwerken van professionals uit de industrie - het bieden van kansen om een ​​carrière op te bouwen in een reeks van communicatie-, public relations- en marketingfuncties.

Carrièremogelijkheden

Afgestudeerden zullen meestal een loopbaan vinden in een reeks digitale media-industrieën - van film, muziekvideo's, tv, radio, kranten, tijdschriften, bloggen en grafisch ontwerp, tot marketing, reclame en public relations.

Professionele plaatsing

Deze graad heeft sterke banden met de levendige creatieve industrieën van de noordkust van NSW en daarbuiten. De graad omvat een verplichte beroepsplaatsingseenheid (70-100 uur) in de sluitingsfase van de cursus. Deze eenheid stelt studenten in staat praktische werkervaring op te doen bij relevante organisaties. Studenten hebben gewerkt op radio- en televisiestations, in kranten en op filmopnamen, voor filmfestivals en uitgeverijen, voor grafisch ontwerp en postproductiebedrijven, en voor lokale en deelstaatregeringen.

Grote studiegebieden

Studenten in deze graad leren de kernvaardigheden die nodig zijn voor een toekomst in de digitale media-industrie van vandaag:

 • visuele communicatie en ontwerp
 • digitale videoproductie en verhalen vertellen
 • journalistiek en nieuws schrijven
 • mediatheorie en analyse

Daarnaast hebben studenten de mogelijkheid om op een aantal gebieden te studeren om zich te concentreren en hun expertise te verfijnen en kunnen zij kiezen voor vier-eenheid-minoren van:

 • digitaal ontwerp
 • journalistiek
 • schermmedia
 • digitale marketing
 • muziek en technologie
 • creatief schrijven
 • visuele cultuur

Evaluatiemethoden

Assessmenttaken omvatten creatieve projecten zoals websites en grafisch ontwerp, tv-commercials en muziekvideo's, nieuws- en tijdschriftartikelen, animaties, podcasts, maar ook essays, artikelen, tijdschriften en zelfstudiepresentaties.

Leer methodes

Onderwijsmethoden omvatten lezingen, tutorials, seminars, excursies en online forums, plus individuele toegang tot faciliteiten voor speciale projecten en een-op-een begeleiding van onderzoek. Alle units in de Bachelor in Digital Media and Communication hebben online lesmateriaal en maken gebruik van audiovisuele technologieën zoals het streamen van audio en video, podcasts en online lezingen en sociale mediatechnologieën. Studenten krijgen toegang tot een verscheidenheid aan standaardapparatuur waaronder computers, camera's, microfoons, soundmixers en verlichtingsapparatuur.

Let op: online studenten zijn verplicht deel te nemen aan verplichte weekendwoonworkshops voor sommige units.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op March 2, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is
Online
Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Mar. 4, 2019
Juli 2, 2019
Duration
Duur
3 - 6 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
25,200 AUD
Information
Deadline
Jan. 20, 2019
Locations
Australiƫ - Lismore, Nieuw-Zuid-Wales
Startdatum : Mar. 4, 2019
Aanmeldingslimiet Jan. 20, 2019
Einddatum Mar. 4, 2022
Startdatum : Juli 2, 2019
Aanmeldingslimiet Mei 21, 2019
Einddatum Juli 2, 2022
Dates
Mar. 4, 2019
Australiƫ - Lismore, Nieuw-Zuid-Wales
Aanmeldingslimiet Jan. 20, 2019
Einddatum Mar. 4, 2022
Juli 2, 2019
Australiƫ - Lismore, Nieuw-Zuid-Wales
Aanmeldingslimiet Mei 21, 2019
Einddatum Juli 2, 2022