Bachelor in de economie en bedrijfskunde - bedrijfskunde (BSc)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

NB! Houd er rekening mee dat Business Management in Odense zijn definitieve toelating had in 2018. We moedigen u aan in plaats daarvan een kijkje te nemen in onze andere programma's binnen Economie en Bedrijfskunde.

Bachelor in de economie en bedrijfskunde - bedrijfskunde (BSc)

Dit BSc-programma in Economie en Bedrijfskunde is een algemene bacheloropleiding in economie en bedrijfskunde met een focus op het beheer van de bedrijfsmiddelen. Dit 3-jarige undergraduate-programma wordt aangeboden op Campus Odense.

Ons algemene bedrijfsprogramma geeft u een grondige basis in alle functionele gebieden van een bedrijf door middel van een aantal economische, juridische en organisatorische onderwerpen in de bedrijfsorganisatie. Wij bieden deze concentratie in Business Management met een duidelijke focus op de optimalisatie van middelen. Behalve zakelijke kwesties, houdt het programma ook rekening met sociaal-economische aspecten en de gezamenlijke interactie tussen economie en bedrijfskunde.

De BSc in Economics and Business Administration biedt u de kennis en capaciteiten die nodig zijn om bedrijfsmanagement op een nationale en wereldwijde schaal te begrijpen. In specifieke termen leer je de financiële problemen en problemen van het bedrijf te analyseren en bedrijfsstrategieën te ontwikkelen. Daarnaast leer je over de organisatie, boekhouding, marketing, corporate finance en innovatie, en krijg je inzicht in de theorieën en kwantitatieve methoden die worden gebruikt om de interne en externe relaties van bedrijven te begrijpen.

Deze opleiding richt zich op Business Management, waarbij IT-technologie en kwantitatieve methoden worden geïntegreerd om gegevens te verwerken en analyseren om inzicht te krijgen in de besluitvorming van organisaties met betrekking tot optimalisatie. Het programma biedt kleine klassen en inzicht in toepassingsgebieden, zoals informatiesystemen, activiteiten en supply chain management.

Onderwijs


Het Bachelor of Science-programma bestaat uit 6 semesters - met ca. 15 lessen per week. Als student ben jij de persoon die verantwoordelijk is voor het verwerven van vaardigheden en kennis. Lesgeven wordt aangeboden, maar het bijwonen van colleges is niet de hoofdactiviteit van een student die aan de universiteit is ingeschreven. Vaardigheden en kennis worden niet alleen ontwikkeld in verband met lesgeven, maar op een belangrijkere manier door middel van studies, veldwerk / onderzoek, voorbereiding van opdrachten, en vooral door de interactie met medestudenten.

Het bachelorproject


Een bacheloropleiding wordt afgesloten met een bachelorproject tijdens de zesde zittingsperiode. Dit biedt u de mogelijkheid - meestal in samenwerking met een bedrijf of een organisatie - om de kennis die u heeft opgedaan in de praktijk te brengen. Het project maakt het daarom mogelijk om je te specialiseren in een van de onderwerpen of een van de gebieden waar je tijdens je studie bijzonder in geïnteresseerd bent geraakt.

Toelatingseisen


Hieronder kunt u lezen over de vereisten voor het invoeren van de Bachelor of Science in Economie en Bedrijfskunde - Business Management.

De Bachelor of Science - Economie en Bedrijfskunde - Bedrijfsmanagement (toelating gebiedscode: 17517) vereist het Leaving Certificate op de middelbare school of het equivalente buitenlandse kwalificatie-examen.

Verder moet je aan de volgende toelatingseisen voldoen:

  • Wiskunde - Deens B-niveau
  • Geschiedenis, Ideeëngeschiedenis, Hedendaagse geschiedenis, sociale studies of internationale economie - Deens B-niveau
  • Engels - Deens B-niveau (vereiste in het Engels)

Van de toelatingseisen kan niet worden afgezien.

Laatst bijgewerkt op jun 2019

Over de school

University of Southern Denmark has created an institution of higher research and education which provides first-class educational opportunities and is cooperation partner for both public and private b ... Lees meer

University of Southern Denmark has created an institution of higher research and education which provides first-class educational opportunities and is cooperation partner for both public and private businesses and organisations for providing qualified labour. Lees Minder
Odense , Kolding , Slagelse , Sønderborg , Esbjerg , Flensburg , Kopenhagen , Ljubljana , Girona , Beijing + 9 Meer Minder