Bachelor in de economie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Vrijwel elke beslissing die genomen wordt in onze snel veranderende sociale, commerciële en technologische wereld draait om economische factoren. Wat veroorzaakt inflatie? Hoe kan de werkloosheid worden verminderd? Hoe werken energie- en milieumarkten? Grote vragen zoals deze vragen om grote antwoorden, en met een economie-diploma van de University of Stirling bent u perfect geplaatst om uw steentje bij te dragen aan de beantwoording ervan.

Onze Economics-cursus staat op de derde plaats in Schotland en op plaats 15 in Groot-Brittannië (The Times and Sunday Times Good University Guide 2018). Onze deskundige medewerkers zullen u inzicht geven in professionele praktijken door middel van hun geavanceerde onderzoek en koppelingen naar de industrie. Je bent ook vrij om je studie te combineren met een van de acht andere cursussen, waardoor je je aandacht richt op een specifiek gebied dat een aanvulling is op je groeiende kennis van economie.

Breid uw kennis uit bij een van de toonaangevende zakelijke en managementinstellingen in het Verenigd Koninkrijk en ontdek waarom onze cursus Economie tot de beste in het land behoort.

Belangrijkste redenen om bij ons te studeren

# 1 3e geplaatst in Schotland voor Economie (The Times and Sunday Times Good University Guide 2018)

# 2 Combineer je cursus Economie met een van de acht aanvullende vakken

# 3 Onder de top 20 Economics-cursussen in het Verenigd Koninkrijk (The Complete University Guide 2018)

Cursus details

Je kunt economie studeren als een vierjarige honoursgraad of samen met een van de acht andere vakken een gecombineerde graad behalen. De eerste vier semesters van je studie zullen je kennis laten maken met micro- en macro-economie voordat je verder gaat om een ​​dieper inzicht in beide onderwerpen te krijgen en je kennis van economie en zaken uit te breiden.

Modules in semesters 5-8 zijn ontworpen om uw kennis en inzicht in de centrale methoden van economische analyse en belangrijke beleidskwesties te ontwikkelen. Je schrijft ook een dissertatie in je laatste jaar, en je kiest uit keuzemodules die je een specialistisch inzicht kunnen geven in gebieden als Environmental Economics en Financial Economics.

Onderwijs

Ons op onderzoek gebaseerd onderwijs bouwt voort op de nieuwste ideeën uit de bedrijfswereld en biedt u inzichten die u uit de drukte zullen helpen wanneer u de arbeidsmarkt betreedt. Ons onderwijs in Economie is beoordeeld door het Quality Assurance Agency for Higher Education en behaalde de hoogst mogelijke beoordeling op elk gebied.

In een typische week neem je twee of drie lezingen en een zelfstudie of seminar bij voor elke module die je volgt. Je rooster is afhankelijk van of je Economie als honourscursus of in combinatie met de beschikbare vakken volgt.

Beoordeling

Beoordeling zal een combinatie zijn van examens en cursussen.

In het buitenland studeren

Je hebt de mogelijkheid om je horizon te verbreden en in het buitenland te studeren via onze gevestigde connecties met verschillende internationale universiteiten.

Lees meer over studeren in het buitenland.

Contact

Dr. Mirko Moro, cursusdirecteur

44 (0) 1786 467380

SMSUG@stir.ac.uk

Vergoedingen - 2018/2019

  • Overzeese studenten (niet-EU) £ 12,140.00
  • Schotse en EU-studenten £ 1.820,00
  • Studenten uit de rest van het VK £ 9.250 per jaar voor een maximum van 4 jaar
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society.

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society. Lees Minder