Bachelor in de economie

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Deze graad is bedoeld om studenten uit te rusten met de tools en kaders om economische kwesties te analyseren, evenals de vaardigheden die nodig zijn om nieuwe problemen te onderzoeken en te analyseren wanneer deze zich voordoen in de huidige dynamische economische omgeving.

Onderwerpen zoals werkloosheid, huizenprijzen van de inflatie en armoede worden vandaag in de media fel bediscussieerd. Studeren economie aan Lincoln geeft studenten de mogelijkheid om hun bewustzijn van de geïntegreerde en multidisciplinaire aard van de economie over de hele wereld te ontwikkelen.

Fundamenteel voor het onderwerp is een toewijding aan het bevorderen van respect voor goede academische praktijken en normen, evenals het vertrouwen om gevestigde wijsheid aan te vechten.

Hoe je bestudeert

Het eerste jaar van deze cursus introduceert kern micro-, macro- en internationale economie, samen met modules in econometrische analyse om studenten de mogelijkheid te bieden om expertise te ontwikkelen in de statistische technieken die worden gebruikt om economische gegevens te analyseren en interpreteren.

Tussenliggende micro- en macro-economie worden bestudeerd in het tweede jaar en zijn voorwaarden voor de geavanceerde modules die in jaar drie worden behandeld.

Een reeks optionele modules in het tweede en derde jaar zijn ontworpen om studenten in staat te stellen hun leren aan te passen aan hun interesses en loopbaanambities.

Daarnaast is er de mogelijkheid om na het tweede jaar een jaarlange stage te volgen. Stages kunnen studenten waardevolle ervaring opdoen en hun leren in de praktijk toepassen. Meer details over de potentiële kosten van deze plaatsingen worden beschreven op het tabblad Functies.

Contacturen en lezen voor een graad

Studenten aan dit programma leren van academische medewerkers die vaak bezig zijn met internationaal toonaangevend of internationaal excellent onderzoek of professionele praktijken. De contacttijd kan bestaan ​​uit workshops, praktische sessies, seminars of lezingen en kan variëren van module tot module en van academie tot jaar. Tutorialsessies en projectbegeleiding kunnen de vorm aannemen van één-op-één engagement of kleine groepsessies. Sommige cursussen bieden de mogelijkheid om deel te nemen aan externe bezoeken en veldwerk.

Het is nog steeds zo dat studenten voor een diploma lezen en dit betekent dat naast de geplande contacturen, studenten verplicht zijn om deel te nemen aan een onafhankelijk onderzoek. Dit stelt u in staat om te lezen rond een onderwerp en om u voor te bereiden op lezingen en seminars door breder lezen, of om vervolgopdrachten, zoals opdrachten of revisie, te voltooien. Als algemene gids is de hoeveelheid onafhankelijk onderzoek vereist door studenten aan de University of Lincoln dat van elk uur in de klas verwacht wordt dat je ten minste twee tot drie uur besteedt aan een onafhankelijke studie.

Hoe je wordt beoordeeld

Beoordeling Feedback

Het beleid van de University of Lincoln het gebied van beoordelingsfeedback is erop gericht ervoor te zorgen dat academici de beoordelingen van de cursus meteen aan studenten retourneren - meestal binnen 15 werkdagen na de inzenddatum.

Beoordelingsmethoden

De manier waarop studenten op deze cursus worden beoordeeld, kan per module verschillen. Voorbeelden van beoordelingsmethoden die worden gebruikt, omvatten cursussen, zoals schriftelijke opdrachten, rapporten of proefschriften; praktische examens, zoals presentaties, uitvoeringen of observaties; en schriftelijke examens, zoals formele examens of tests in de klas. De weging die aan elke beoordelingsmethode wordt gegeven, kan per academisch jaar variëren. De University of Lincoln doel ervoor te zorgen dat medewerkers de beoordelingen van de cursus meteen aan studenten retourneren.

Kenmerken

Student als producent

Student als producent is een model van onderwijs en leren dat academici en studenten stimuleert om samen te werken aan onderzoeksactiviteiten. Het is een programma dat zich inzet voor leren door te doen.

Het initiatief Student als producent is door de QAA geprezen in onze recensie van 2012 en is een van de lessen en leerfuncties die de Lincoln-ervaring uniek maakt.

Toelatingseisen

  • GCE Advanced Levels: BBB
  • Internationaal baccalaureaat: 30 punten algemeen
  • BTEC Extended Diploma: Distinction, Distinction, Merit
  • Toegang tot hoger onderwijs Diploma: 45 studiepunten niveau 3 met een minimum van 120 UCAS-tariefpunten

Aanvragers hebben ook ten minste drie GCSE's nodig om een cijfer 5 (B) in Wiskunde op te nemen, een 4 (C) in het Engels en een ander GCSE beoordeeld op 4 (C) of hoger. Equivalente kwalificaties van niveau 2 kunnen worden overwogen.

EU- en internationale studenten van wie de eerste taal geen Engels is, hebben Engelse taal IELTS 6.0 nodig met niet minder dan 5,5 in elk element of equivalent http://www.lincoln.ac.uk/nederlandsevereisten

De universiteit accepteert een breed scala aan kwalificaties als basis voor deelname en zal sollicitanten met een mix van kwalificaties overwegen.

We overwegen ook sollicitanten met uitgebreide en relevante werkervaring en geven speciale individuele aandacht aan degenen die niet voldoen aan de standaard toegangskwalificaties.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities.

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities. Lees Minder