Het Department of Economics biedt een curriculum gestructureerd om zowel theoretische als toegepaste aspecten van het veld te dekken. De leden van het academisch personeel, bekend om hun internationale wetenschappelijke publicaties en prijzen, zorgen ervoor dat studenten een solide, goed afgeronde basis krijgen in de moderne economische theorie en de bijbehorende vaardigheden die nodig zijn voor onafhankelijk en kritisch denken. Met deze achtergrond kunnen studenten inzicht verwerven in de lokale en mondiale economieën, economische problemen analyseren en creatieve oplossingen bieden.

743_bilkent8.jpg

Waarom studeren aan Bilkent University


Bilkent University werd opgericht om een ​​omgeving te bieden voor leren en intellectuele groei die de wetenschappen, technologie, menswetenschappen en kunst omvat.


Bilkent biedt een stimulerende leeromgeving en een kleurrijke sociale sfeer. De uitgebreide campus biedt een comfortabele basis voor academische studies en buitenschoolse betrokkenheid terwijl het de voordelen heeft dicht bij een bloeiende metropool te zijn. Studenten kunnen pendelen naar de campus via het gratis shuttle-systeem.


Bilkent University is onlangs gerangschikt als 54ste in de 2018 Times Higher Education (THE) Asia University Rankings. Volgens ISI Citation Indexes blijft Bilkent hoog scoren in Turkije in een aantal gepubliceerde artikelen per lid van de faculteit en internationaal hoog genoteerd.

Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 21 andere vakken van Bilkent University »

Laatst bijgewerkt op Oktober 22, 2018
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2020
Duration
4 jaar
Voltijd
Prijs
14,500 USD
per jaar.
Deadline
Juli 17, 2020
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2020
Einddatum
Mei 2024
Aanmeldingslimiet
Juli 17, 2020

sep 2020

Location
Aanmeldingslimiet
Juli 17, 2020
Einddatum
Mei 2024