Bachelor in de economie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Economie is de wetenschap van besluitvorming. De discipline omvat de studie van productie, uitwisseling en consumptie van materiële goederen en diensten. Het omvat de studie van lokale, staats-, nationale en internationale instellingen en het beleid dat deze particuliere / overheidsorganisaties ontwikkelen om bepaalde doelen te bereiken. Het omvat een analyse van zowel nationale als internationale macro-indicatoren en bestudeert de stromen van goederen en diensten zowel inter- als intra-nationaal. De toepassing van economische concepten op formele besluitvorming op individueel, institutioneel en maatschappelijk niveau is ingebed in het curriculum (voornamelijk via het veld / keuzevakken). Ten slotte is economie een wetenschap en als zodanig beschikt het over een statistische basis van waaruit economen hypothesen kunnen testen die verband houden met menselijk gedrag.

Economie majors aan de Universiteit van Tampa kunnen een BS graad of een BA graad van het College of Business nastreven. Alle majors moeten zowel macro- als micro-economische vaardigheden ontwikkelen via het intermediaire niveau. Econometrie (economische statistieken) en zakelijke calculus zijn geïntegreerd in het curriculum. De afdeling biedt keuzevakken beschikbaar voor zowel micro- als macro-economische onderwerpen.

Majors in de economie kunnen zich op veel gebieden specialiseren en carrièremogelijkheden bieden bij zowel de overheid als de particuliere sector. UT-economiestudenten zijn toegelaten tot rechtsscholen en graduate-programma's aan tal van prestigieuze hogescholen en universiteiten. Anderen hebben posities gevonden bij het Amerikaanse congres, het Amerikaanse ministerie van Financiën, de Federal Reserve Bank, de Environmental Protection Agency, de Wereldbank, Citigroup, Bank of America, Smith Barney en meer.

De Bachelor of Science in Business Economics biedt een sterke achtergrond in alle functionele gebieden van het bedrijf als aanvulling op hun major economie.

De Bachelor of Arts in Economics biedt studenten de mogelijkheid om kennis te maken met het bedrijfsleven zonder dat ze veel van de gespecialiseerde cursussen in de major bedrijfseconomie moeten volgen.

Wat zal je leren?

Studenten die een diploma volgen aan het Departement Economie van de UT verwerven kennis van economische theorieën en systemen en ontwikkelen de analytische en besluitvormingsvaardigheden die cruciaal zijn voor succes. Opties voor de major in economie omvatten een Bachelor of Science of Bachelor of Arts curriculum.

Hoewel zowel de BS- als de BA-graad dezelfde basiscursussen in de economie delen, vereist de BS het volledige business-kerncurriculum. De zakelijke kerncursussen bieden studenten in het BS-programma een modern geïntegreerd zakelijk curriculum dat brede blootstelling aan elk van de functionele gebieden van het bedrijfsleven (boekhouding, financiën, informatietechnologie, management en marketing) omvat om hun solide basis in de economie te begeleiden. Het BA-programma is bedoeld voor studenten die brede blootstelling aan economie willen zonder dat ze gespecialiseerde cursussen in het bedrijfsleven moeten volgen.

Studenten kunnen ook major zijn in internationale handel en economie. Deze optie koppelt een BS in Economie aan het internationale business curriculum.

Het cursusaanbod omvat:

 • Intermediaire micro-economie
 • Tussenliggende macro-economie
 • econometrie
 • Wiskundige economie
 • Milieueconomie en -beheer
 • Arbeidseconomie
 • Economie van wereldwijde ongelijkheid en armoede
 • Internationale economische ontwikkeling
 • Overheidsfinanciën en openbare keuze
 • Internationale economie en financiën
 • Economie van opkomende markten

Internationaal erkend programma

Het Sykes College of Business is geaccrediteerd op undergraduate- en graduate-niveau door AACSB International (de Association of Advance Collegiate Schools of Business), een eer die slechts zes procent van de business schools wereldwijd heeft. Het is beoordeeld door een top-85 afgestudeerde business school in de VS door Bloomberg Businessweek, en is sinds 2007 door The Princeton Review uitgeroepen tot een van de beste business schools ter wereld.

Praktische ervaring

Jaarlijks zijn er meer dan 1.000 stages beschikbaar voor UT-studenten, waardoor studenten ruimschoots de kans krijgen om een voorsprong op hun carrière te krijgen.

Bovendien betekent de locatie van de UT in het hart van een grootstedelijk gebied dat stages vaak op loopafstand van de campus liggen. Economische stages worden georganiseerd door een Sykes College of Business stagecoördinator en zijn beschikbaar voor junioren en senioren met een cumulatieve GPA van 2,75 of hoger.

Alle economiestudenten volgen Inleiding tot Global Business, inclusief deelname aan Global Village, een handelssimulatie die de onderlinge verbondenheid van de economieën van de wereld versterkt. Elke student voltooit ook een project of simulatie waarin concepten uit alle bedrijfsgebieden worden gebruikt om een businessplan te maken of zakelijke beslissingen te nemen.

Achthonderd van de gemeenschapsleiders in de regio zijn lid van UT-adviesraden en bieden studenten een wereld van professionele connecties om te verkennen.

Studenten communiceren ook met het bedrijfsleven door middel van adviesprojecten, excursies, gastsprekers, internationale programma's en UT-centra en -instituten, waaronder het Center for Ethics, TECO Energy Center for Leadership, Naimoli Institute for Business Strategy, Lowth Entrepreneurship Center en Florida. Directeursinstituut.

Wat kunt u doen met deze majoor?

Of het nu gaat om de overheid, de industrie, onderzoeksorganisaties of adviesbureaus, economen met een bachelordiploma komen meestal in aanmerking voor functies als onderzoeksassistent, voor marketing- of financiële functies of voor verschillende verkoopfuncties. Een masterdiploma is meestal vereist voor meer verantwoordelijke onderzoeks- en administratieve functies. Een Ph.D. is nodig voor top-econoomposities in de meeste organisaties.

Economie majors kunnen een verscheidenheid aan specialisaties nastreven, met loopbaankeuzes in zowel de overheid als de particuliere sector.

De overheid heeft ongeveer de helft van alle economen in een breed scala van federale, staats- en lokale instanties in dienst. Er zijn banen beschikbaar bij de Federal Trade Commission, de Securities and Exchange Commission, de departementen van Handel en Arbeid en de Federal Reserve. In de particuliere sector zijn posities te vinden in het bankwezen en de financiële sector, prognoses en planning, en in de makelaardij en verzekeringsactiviteiten.

De majors van de UT economie zijn toegelaten tot graduate programma's aan de George Mason University, The Wharton School, University of Florida, Vanderbilt University, Johns Hopkins University, Georgia State University, North Carolina State University, London School of Economics, de University of Pennsylvania en New York Universiteit; en de rechtsscholen van Rutgers, Stetson University, George Washington University en Harvard. Andere afgestudeerden hebben een baan gevonden bij het Amerikaanse Congres, het Amerikaanse ministerie van Financiën, de Federal Reserve Bank, de Amerikaanse Environmental Protection Agency, Citigroup, Bank of America, Smith Barney en de Wereldbank.

Andere succesverhalen

UT-afgestudeerden in de economie hebben de volgende functies bekleed:

 • Operations Manager, Portfolio Recovery Associates
 • Vice-president, Citigroup
 • Fixed Income Settlements, JPMorgan Chase
 • Financieel analist, Federal Reserve Board
 • Wetgevende assistent, Amerikaans congres
 • Assistent VP van Treasury Management, Regions Bank
 • Financieel directeur, Axiom Worldwide
 • Specialist in pensioneringsdiensten, T. Rowe Price
 • Acquisities-analist, Raymond James Tax Credit Funds
 • CEO, AP Motion
 • Mutual Fund Research Associate, Raymond James Financial
 • Operationeel analist, Citigroup

Admissions

Lokale eerstejaars opnames

 • Officiële transcriptie van de middelbare school of middelbare school of GED-resultaten
 • $ 40 niet-terugbetaalbare aanvraagkosten
 • SAT- en / of ACT-scores
 • Ingevuld begeleidingsadviseur aanbevelingsformulier of aanbevelingsbrief van een leraar (niet vereist als u meer dan twee jaar geleden bent afgestudeerd aan de middelbare school)
 • opstel
 • Officiële hogeschool / universiteit transcripties voor alle credits voltooid

Niet-gegradueerde internationale toelating

 • Officiële cijferlijsten voor alle cursussen op de middelbare school of hogeschool, met cijfers vertaald in het Engels ('Officieel' betekent dat je je school moet verzoeken om je cijferlijst rechtstreeks naar het UT-toelatingsbureau te sturen. Als dat niet mogelijk is, stuur dan een kopie die is gecertificeerd door uw school als een 'echte kopie' van het origineel nadat het is gekopieerd. Een ambtenaar op uw school moet het document ondertekenen als 'echte kopie van het origineel'.)
 • $ 40 niet-terugbetaalbare aanvraagkosten
 • Essay, geschreven in het Engels (niet vereist als je al bent afgestudeerd aan de middelbare school en een aantal studiepunten hebt afgerond)
 • Ingevuld formulier begeleidingsadviseur (alleen eerstejaars studenten)
 • Bewijs van Engelse taalvaardigheid (stuur een van de volgende documenten in):
  • TOEFL: de minimaal acceptabele score is 550 of 213 (computergebaseerd) of 79 (internetgebaseerd)
  • IELTS: International English Language Testing System - minimum cijfer van 6.5
  • DuoLingo: de minimaal acceptabele score is 105. De Duolingo English Test is een online Engelse vaardigheidstest die online, op aanvraag, in minder dan een uur kan worden afgelegd voor slechts $ 49. De test wordt online afgenomen via een computer met webcam en microfoon. De test bevat een vaardigheidsscore, video-interview en schrijfvoorbeeld die worden gedeeld met de Universiteit van Tampa wanneer u uw resultaten verzendt. Gecertificeerde resultaten zijn beschikbaar binnen 48 uur na de testsessie.
  • Succesvolle afronding van het Engels 112-certificaat aangeboden door ELS Language Centers, vergezeld van een aanbevelingsbrief van een beheerder en een Engelstalig schrijfvoorbeeld van 500 woorden.
 • Bewijs van beschikbare middelen om uitgaven voor het eerste studiejaar te dekken
 • Essay (alleen eerstejaars studenten)
 • Kopie van biografische pagina van uw paspoort (indien beschikbaar)
 • International Student Clearance Form (als je momenteel in de VS studeert)

Opmerking: voor speciale omstandigheden kan aanvullende documentatie vereist zijn in alle categorieën.

Deadlines voor toelating

De deadlines voor Bachelors zijn als volgt:

 • 15 november - Deadline voor vroege actie I; besluit van 15 december
 • 15 januari - Deadline voor Early Action II; besluit van 15 februari
 • 1 maart - Deadline voor besluit; besluit van 1 april
 • 2 maart - Aanvragen die na 1 maart zijn voltooid, worden doorlopend geëvalueerd

De gemiddelde kosten voor voltijdstudenten

Collegegeld (12-18 credit-uren per semester): $ 28.802
Verplichte kosten (verplicht): $ 2.082
Kamer en verzorging (tweepersoonskamer, 15 maaltijden per week): $ 11.526
Gemiddelde kosten van boeken (per jaar): $ 1.500

Totaal:

$ 43.910
Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

The University of Tampa’s Sykes College of Business is a leading private institution focused on the development of tomorrow’s global leaders. Our commitment to excellence is reflected in our AACSB acc ... Lees meer

The University of Tampa’s Sykes College of Business is a leading private institution focused on the development of tomorrow’s global leaders. Our commitment to excellence is reflected in our AACSB accreditation — a recognition that places us among the top 5 percent of graduate business schools worldwide. Lees Minder

Accreditaties

AACSB Accredited