Bachelor in de elektrotechniek

An-Najah National University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de elektrotechniek

An-Najah National University

Faculteit

Faculteit Ingenieurswetenschappen en Informatietechnologie

programma beschrijving

De missie van de afdeling Electrical Engineering is om studenten een ondersteunende omgeving te bieden die het leren om problemen in de elektrotechniek op te lossen mogelijk maakt en om hoogwaardig en gediversifieerd onderwijs te bieden om technici van wereldklasse te produceren die succesvol zullen zijn in hun professionele loopbaan en / of afgestudeerd zijn studies.

Dit programma is geaccrediteerd door de Accreditation Board for Engineering and Technology (ABET).

De doelstellingen van het programma:

Van de afgestudeerden van het Electrical Engineering-programma wordt verwacht dat ze:

1.Demonstreren van competentie bij het ontwerpen, analyseren, optimaliseren en implementeren van moderne elektrische systemen.

2.Competeer effectief in een wereld van snelle technologische veranderingen en word leiders, ondernemers en innovatieve managers of opvoeders in de brede context van elektrotechniek.

3.aanpassen aan verschillende rollen en verantwoordelijkheden in multiculturele werkomgeving door respect voor diversiteit, professionaliteit binnen de organisatie en de samenleving op nationaal en internationaal niveau.

4. Succesvol afstuderen graden en worden consultants in hun respectieve velden.

uitrusting

Studenten van dit programma kunnen een computerlokaal gebruiken met verschillende software, zoals: Matlab, Etap, Power World-simulator, Orcad en PsPice. Alle laboratoria van de afdelingen Electrical and Telecommunication Engineering, in aanvulling op Digital Circuit Design Lab en Microprocessor Lab van de afdeling Computer Engineering en de faculteitswerkplaats, bibliotheken en andere faciliteiten.

Industrie

Het programma heeft een samenwerkingsovereenkomst met de Northern Electric Distribution Company. Met deze overeenkomst kunnen studenten verschillende locaties van het bedrijf bezoeken en verschillende faciliteiten gebruiken. Daarnaast zijn er relaties per stageperiode met Electric Distribution Companies, telecommunicatiebedrijven, ingenieursbureaus en andere bedrijven. En ook enkele bij elkaar gevoegde afstudeerprojecten worden meestal georganiseerd in samenwerking met lokale industriële bedrijven.

Onderwijzen en leren

De onderwijs- en leermethoden die in dit programma worden gehanteerd, omvatten lezingen, seminars, cursusprojecten, studentenpresentaties en thuiswerken. Dit zijn allemaal moderne technologiefaciliteiten zoals moderne software, powerpoint, enz.

Cursussen en beoordeling

Beoordelingscriteria zijn onder meer: ​​Examens (eerste, tweede en laatste), cursusprojecten met behulp van moderne software, thuiswerken en presentaties.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
An-Najah National University

Laatst bijgewerkt op February 11, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
5 jaar
Voltijd
Price
Prijs
38 JOD
Per tegoeduur
Locations
Staat Palestina - Nablus
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Aug. 2019
Staat Palestina - Nablus
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan