Bachelor in de filmproductie

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Deze graad biedt studenten de mogelijkheid om uitgebreide ervaring op te doen op alle gebieden van het filmproductieproces, door te werken met moderne standaardfaciliteiten, apparatuur en software. Studenten kunnen de mogelijkheid krijgen om betaalde werkervaring aan te vragen voor externe klanten om hun CV en showreel te ontwikkelen en kunnen de kans krijgen om te leren op professionele filmsets met medewerkers uit de industrie.

Dominique Webb is een bekroonde en onderzoeksactieve producent die leiding geeft aan een team van regisseur Philip Stevens, die de internationale festivalprijs heeft gewonnen, waaronder Best UK Short op Nottingham Film Festival (2017), en ontvanger van BAFTA Scotland New Talent, dr. Mikey Murray.

Faciliteiten omvatten video-editing suites met Avid Media Composer, Da Vinci Resolve en Adobe Creative Cloud; audiobewerkingssuites met ProTools en Adobe-software; suites voor digitale beeldbewerking, vormgeving en multimedia; een geluid nasynchronisatie theater met foley kamer; een high-end nabewerkingspakket met Flame-software; een schrijverskamer en productie-kantoren.

Hoe je bestudeert

Het eerste jaar van dit programma introduceert studenten een reeks vaardigheden zoals regisseren, produceren, screenwriting, cinematografie, geluidsopname en bewerking. Studenten kunnen filmmaken verkennen via verschillende projecten in verschillende genres, terwijl ze een beter begrip van filmtheorieën ontwikkelen.

In het tweede jaar wordt van de studenten verwacht dat ze de creatieve gebieden dieper verkennen, waardoor ze gebieden van specialisme kunnen kiezen voor hun laatstejaarsfilms. Een verscheidenheid aan theoretische optionele modules is beschikbaar en kan het kritisch inzicht en analytisch denken van studenten ontwikkelen.

Collaborative filmmaking is een belangrijk kenmerk van de cursus, waarbij studenten in het hele programma werken om werk te produceren. Gedurende de cursus is er aandacht voor inzetbaarheid met de mate gericht op het voorbereiden van afgestudeerden op een carrière in de scherm- en creatieve industrie.

Hoe je wordt beoordeeld

Beoordeling Feedback

Het beleid van de University of Lincoln over feedback op beoordeling heeft tot doel ervoor te zorgen dat academici de cursisten binnen de cursus snel feedback geven - meestal binnen 15 werkdagen na de datum van indiening (tenzij anders vermeld hierboven).

Beoordelingsmethoden

De manier waarop studenten op deze cursus worden beoordeeld, kan per module verschillen. Voorbeelden van beoordelingsmethoden die worden gebruikt, omvatten cursussen, zoals schriftelijke opdrachten, rapporten of proefschriften; praktische examens, zoals presentaties, uitvoeringen of observaties; en schriftelijke examens, zoals formele examens of tests in de klas. De weging die aan elke beoordelingsmethode wordt gegeven, kan per academisch jaar variëren. De University of Lincoln doel ervoor te zorgen dat medewerkers de beoordelingen van de cursus meteen aan studenten retourneren.

Kenmerken

Er is een volledig assortiment draagbare apparatuur van hoge kwaliteit beschikbaar voor studenten voor het filmen en opnemen op locatie, en studenten hebben momenteel gratis toegang tot Adobe Creative Cloud voor de duur van hun studie.

Student als producent

Student als producent is een model van onderwijs en leren dat academici en studenten stimuleert om samen te werken aan onderzoeksactiviteiten. Het is een programma dat zich inzet voor leren door te doen.

Het initiatief Student als producent is door de QAA geprezen in onze recensie van 2012 en is een van de lessen en leerfuncties die de Lincoln-ervaring uniek maakt.

Toelatingseisen

  • GCE Advanced Levels: BCC
  • Internationaal baccalaureaat: 28 punten algemeen
  • BTEC Extended Diploma: Distinction, Merit, Merit
  • Toegang tot hoger onderwijs Diploma: Een minimum van 45 niveau-3 credits om 30 te bevatten op verdienste of hoger zal vereist zijn.

Aanvragers moeten ook ten minste drie GCSE's hebben in graad C of hoger (of het equivalent daarvan), inclusief Engels.

We zullen ook sollicitanten met uitgebreide relevante werkervaring overwegen.

Internationale studenten vereisen de Engelse taal op IELTS 7.0 met niet minder dan 6,5 in elk element of equivalent.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities.

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities. Lees Minder