Bachelor in de financiële wereld

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Bachelor of Finance is een vierjarige bachelor in finance , de wetenschap van money management.

Hoewel vergelijkbaar met een bedrijfsdiploma, vooral in de eerste jaren van de studie, gaat een financiële opleiding dieper in op onderwerpen als financiële analyse , boekhouding , investeringen en principes van fusies dan op personeelsbeheer en gedrag van organisaties.

Cursussen voor een financiële opleiding omvat de studie van onderwerpen zoals boekhouding, statistiek , economie en ondernemingsrecht .

Veel programma's bevatten training en praktische ervaring, in de vorm van onderzoeksprojecten, presentaties en OPT- en CPT- kansen, met collegegeld vanaf $ 24.000 USD per academisch jaar, hoewel er gedeeltelijk verdiende beurzen beschikbaar zijn voor internationaal zeer goed presterende studenten op basis van IELTS (6.5) en TOEFL (90) examenscores evenals CGPA en SAT (1150) examenscores.selective focus photography of graphMBM / Unsplash

Laatst bijgewerkt op nov 2018

Over de school

McGovern Education Groupis the highest performing international student placement provider in our region of the United States.

McGovern Education Groupis the highest performing international student placement provider in our region of the United States. Lees Minder