Bachelor in de gastronomie en culinaire kunsten

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Gastronomie en culinaire kunsten omvat een filosofie van kunst en cultuur, evenals een wetenschap van eten-drinken. Culinary Arts, dat al lang tot de programma's van verschillende internationale universiteiten en instituten behoort, is ook een aandachtspunt in Turkije. Het feit dat de culturele structuur verandert en het toerisme de snelst ontwikkelende sector in Turkije is, heeft een belangrijke rol gespeeld bij deze uitkomst. In dit verband is het doel van Gastronomie en Culinaire Kunsten om chef-koks op te leiden die voorbeelden van lokale en internationale gerechten kunnen aanbieden en kandidaten kunnen worden voor chef-koks en managers in de voedsel- en drankensector. Van hen wordt ook verwacht dat ze bijdragen aan het verhogen van het aantal gekwalificeerde en opgeleide personen die hard nodig zijn in de accommodatie- en voedsel- en drankenindustrie. Deze personen worden opgeleid op een manier om hun communicatie- en administratieve kennis en vaardigheden te verbeteren, en ze zullen over het algemeen een rol spelen in de dienstverlenende sector.

Onderwijs aan internationale normen

Om de Turkse toeristenindustrie een stap verder te brengen, werd een hybride syllabus gecreëerd door de toeristische syllabussen van de meest vooraanstaande universiteiten ter wereld te herzien en rekening te houden met de sectorale behoeften. De meest recente boeken, die door de meest vooraanstaande universiteiten ter wereld zijn gebruikt, worden beoordeeld en aan onze studenten aangeboden als primaire en aanvullende informatiebronnen. Onze studenten hebben de kans om de sector te analyseren en theorie en praktijk te combineren via hun projecthuiswerk. Via stages in toeristische ondernemingen leren ze deze instellingen tijdens hun opleiding on-site kennen. Ze kunnen ook stage lopen in het buitenland als ze dat willen.

Student zijn van het College of Tourism van ABU

Onze studenten komen uit verschillende steden in ons land en verschillende delen van de wereld en creëren een heterogene en rijke omgeving. Het eerste jaar van onze 4-jarige opleiding biedt voornamelijk cursussen voor bedrijven en administratie aan; zo krijgen onze studenten kennis over administratie en zaken. In de volgende periode leren onze studenten, naast theoretische cursussen over gastronomie en culinaire kunsten, op verschillende manieren over verschillende keukens over de hele wereld. In het laatste jaar van hun academische opleiding voeren onze studenten een wetenschappelijke studie uit met behulp van wetenschappelijke methoden die verband houden met een interessegebied. Deze studie is belangrijk voor diegenen die masterstudies willen volgen of vooruitgang willen boeken in de sector, omdat het inzicht geeft in het identificeren van problemen, oplossingen vinden en rapporten opstellen.

Informatie over de afdeling en algemene voorwaarden

De Afdeling Gastronomie en Culinaire Kunsten biedt cursussen volledig in het Engels. Onze studenten leren een tweede vreemde taal die onze universiteit tijdens hun opleiding biedt. Ze krijgen cursussen van in totaal 240 ECTS gedurende 4 jaar / 8 semesters. Ze kunnen ook kleine en dubbele grote graden doen.

Academisch personeel

Theoretische kennis en beroepspraktijk moeten hand in hand worden aangeboden in een goed gepland programma in toeristisch onderwijs. In deze context bestaat ons academisch personeel uit leraren met sectorale ervaring. Daarom zijn onze leraren bekend met de sector, hebben ze contact met de industrie en komen ze af en toe samen met vertegenwoordigers van de sector om allianties te vormen. Bovendien dragen ze bij aan de wetenschappelijke wereld met wetenschappelijke publicaties en door het bijwonen van conferenties.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

ABU is a research university that offers interdisciplinary master and Ph.D. programs over a wide range of subjects.

ABU is a research university that offers interdisciplinary master and Ph.D. programs over a wide range of subjects. Lees Minder