Bachelor in de gebouwde omgeving (architectuur)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

University of Canberra heeft een scala aan beurzen beschikbaar voor internationale studenten.

Wees de architect van je eigen toekomst

De Bachelor of the Built Environment (Architecture) geeft je een vrijzinnig inzicht in wat het betekent om architect te zijn in een geglobaliseerde en dynamische wereld. Contextueel geïnformeerd door de locatie in de ontworpen hoofdstad van Canberra, richt het architectuurprogramma zich op architectuur en de stad; onderzoek naar de manieren waarop architectuurstudio, geschiedenis en theorie, technologie en duurzaamheid, en digitale productie- en communicatiemethoden samenkomen in de analyse en productie van stedenbouwkundige vormen.

Als je carrièredoel een architect moet worden, is dit de eerste van twee graden die nodig zijn om professionele registratie te bereiken, met als tweede de Master of Architecture. Deze cursus is specifiek ontworpen om de vaardigheden en kennis te bieden die nodig zijn om uiteindelijk te oefenen in het architectenberoep en om een ​​toekomstige leider te zijn in het ontwerp van de gebouwde omgeving.

Bestudeer een bachelor in de gebouwde omgeving (architectuur) aan de UC en je zult:

 • een geïnformeerde kritiek ontwikkelen op de architectuur als een professionele praktijk
 • de ethische verantwoordelijkheden van het beroep voor de samenleving en het milieu begrijpen
 • formuleren van architectonische ontwerpvoorstellen onderbouwd door rigoureuze analyse, kritiek en reflectie
 • de werking van een interactieve ontwerpstudio begrijpen
 • een scala aan eigentijdse en agile vaardigheden toepassen die interpretatieve, compositorische en technische resultaten opleveren.

Werk geïntegreerd leren

Work Integrated Learning is ingebed in deze cursus en biedt u mogelijkheden voor directe betrokkenheid van de industrie op elk niveau van uw studie. Een kenmerk van de cursus is om in contact te komen met vooraanstaande designprofessionals en professionals uit de industrie om waardevolle real-world architectuurervaring op te doen door het leveren van een reeks 'live' projecten. Stages bij lokale, nationale en internationale architectenbureaus worden ook gepromoot.

Carrièremogelijkheden

 • Architect (na de succesvolle afronding van een Master of Architecture diploma)
 • Bouwkundig assistent
 • Specialistische architect (in gebieden zoals erfgoed)
 • Bouw ontwerper
 • Stedelijke ontwerper
 • Beleidsbepaler
 • Architecturale journalist, onderzoeker of opvoeder
 • BIM-modelleur
 • Architecturale renderer
 • Projectleider

Cursus-specifieke informatie

Om professionele registratie als architect te krijgen, moet je zowel de Bachelor of Built Environment (Architecture) als de Master of Architecture voltooien. Een succesvolle afronding van de bachelor vormt de basis voor directe toegang tot het Master of Architecture-programma.

Ondertekende buitenlandse studiemogelijkheden zijn specifiek op deze cursus afgestemd om ervoor te zorgen dat studenten wereldwijd verbonden zijn. Je krijgt de gelegenheid om samen te werken met vooraanstaande beoefenaars en studenten van verschillende buitenlandse instellingen.

De cursus voldoet aan de National Competency Standards in Architecture (NCSA), zoals geaccrediteerd door de Australische nationale en regionale architectenregistratieborden.

Engelse Taalvereisten

Academische IELTS van 6.0 of gelijkwaardig, zonder bandscore onder 6.0

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of Canberra is a vibrant government university where your future is what matters most. We are recognised internationally, ranked in the top 100 young universities in the world and have ... Lees meer

The University of Canberra is a vibrant government university where your future is what matters most. We are recognised internationally, ranked in the top 100 young universities in the world and have big plans for your future. We don't just focus on the theory of things, we like to teach our students in the way that they would be working. It's what we call work-integrated learning and it's a big reason that our students are highly sought after and amongst the highest paid and most employable in Australia. Lees Minder