Bachelor in de gegevenswetenschap

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Programma overzicht

90 procent van de gegevens in de wereld van vandaag is de afgelopen twee jaar alleen gemaakt. Sommigen schatten dat de gegevensproductie in 2020 44 keer groter zal zijn dan een paar jaar geleden. Anderen schatten dat er elke dag ongeveer 2,5 kwintiljoen bytes aan gegevens worden gegenereerd. De wereldwijde vraag naar gegevenswetenschap en computervaardigheden overtreft het aanbod, met voorspellingen van een groot tekort aan analisten voor ten minste de komende 10 jaar. Voor afgestudeerden in Data Science biedt dit een hoge potentiële werkgelegenheid.

De Bachelor of Data Science (BDS) van SP Jain is een cursus van 3 jaar die is bedoeld om afgestudeerden voor te bereiden die gegevensgestuurd onderzoek kunnen uitvoeren en visuele en geavanceerde analyses kunnen uitvoeren door allerlei soorten gegevens te verzamelen en beheren. Via deze cursus zullen afgestudeerden een diepgaand inzicht verwerven in data science en de technieken voor analyse van kwantitatieve en kwalitatieve data om tot oplossingen te komen. Ze zullen in staat zijn om patronen te identificeren, trends te voorspellen en gegevens te analyseren van sectoren als productie, bankieren en financiën, detailhandel en gezondheidszorg.

LET OP: DIT PROGRAMMA IS NIET AANGEBODEN BIJ SP JAIN'S SINGAPORE CAMPUS.

Waarom de Bachelor of Data Science van SP Jain?

ONTWIKKEL JOB VAARDIGHEDEN IN EEN VAN DE MEEST IN DEMAND VELDEN VAN 2018

In een steeds meer digitale wereld speelt Data een zeer belangrijke rol bij het stimuleren van beslissingen, innovatie en productiviteit in grote multinationals, non-profitorganisaties en overheden. Het wordt gebruikt om sociale mediastrends te analyseren om een ​​verkiezingsstrategie te formuleren, meteorologische gegevens te evalueren om het weer te voorspellen of zelfs om retailgegevens te analyseren om meer omzet te genereren.

SP Jain's nieuwe undergraduate programma in Data Science stelt studenten in staat een grondig begrip van data-analyse te ontwikkelen, zich snel aan te passen aan de veranderende rol van informatiewetenschappen en creatieve oplossingen aan te dragen om de uitdagingen aan te pakken die zich voordoen in moderne zaken.

Er is reële waarde die kan worden ontleend aan het analyseren van gegevens en als u aan dit programma bent afgestudeerd, kunt u organisaties helpen:

 • Ontwikkel betere strategieën, verbeter operationele efficiëntie, verlaag kosten en beëindig risico's
 • Maak informatie transparant en bruikbaar op veel hogere frequenties
 • Maak het verzamelen van meer accurate en gedetailleerde prestatie-informatie over producten en diensten mogelijk en stel daarom de variabiliteit bloot en verhoog de prestaties
 • Een fijnere segmentatie van klanten mogelijk maken en aanpassing van producten en services mogelijk maken
 • Hulp bij de ontwikkeling van de volgende generatie producten en diensten

VERGROOT EEN PRAKTISCH, ECHT WERELDBEGRIP VAN GEGEVENSWETENSCHAP

Van datamining, machine learning en sociale webanalyse tot simulatiemodellering, datamining en algoritmische training - in de loop van 3 jaar neemt SP Jain's BDS je diep in elk aspect van Big Data. Niet alleen vanuit een theoretisch perspectief, maar ook via praktische, toegepaste sluitertijdprojecten en industriële stages die studenten helpen om academische kennis aan te vullen met praktijkervaring uit de praktijk, zinvolle bijdragen leveren aan bedrijven, sterke professionele contacten leggen en voltijdse carrièremogelijkheden verkennen.

AFGESTUDEERD MET 2-JARIGE WERKRECHTEN VOOR POSTCONSTRUCTIES IN AUSTRALIË

Australië is altijd al een opleidingscentrum geweest en de toevoeging van Post Study Work Rights (PSWR) voor 2 jaar * heeft van Australië een meer bevorderlijke en opwindende optie gemaakt voor undergraduate en postdoctorale studie. BDS studenten, na voltooiing van 2 jaar fulltime academische studie in Sydney, komen in aanmerking om te leven en loopbaanmogelijkheden te onderzoeken in Australië voor 2 jaar.

* Van toepassing vanaf de huidige visumrechten voor poststudiewerk in Australië. De wetten zijn aan verandering onderhevig.

JULLIE STUDEREN AAN ÉÉN VAN 's WERELDS BESTE BEDRIJFSSCHOLEN

In de afgelopen zeven jaar van onze korte maar versierde dertienjarige geschiedenis, zijn de School en haar MBA-programma gerangschikt door drie van 's werelds top vier business school rankings: Forbes, Financial Times en The Economist. In elk van deze ranglijsten zijn we de jongste school die er is - een prestatie die we toeschrijven aan ons unieke en innovatieve model van bedrijfseducatie.

Programma details

De academische weg van het programma bestaat uit een mix van kern- en gevorderde specialistische onderwerpen. Ons curriculum is gebaseerd op het principe dat onderwerpen steeds gespecialiseerder worden naarmate je verder komt in het programma.

Een uniek kenmerk van het programma is de vereiste om in het laatste jaar praktijkgerichte analyse-capstone-projecten uit te voeren die studenten praktische praktische ervaring bieden bij het identificeren en interpreteren van bruikbare informatie uit onbewerkte gegevens en deze gebruiken om geïnformeerde, wiskundig geldige beslissingen te nemen .

Jaar 1

De onderwerpen die in het eerste jaar van het programma werden ondernomen bouwen een sterke, algemene basis op in data science, wiskunde en informatica.

 • Wiskundige statistieken
 • Inleiding tot computerprogrammering
 • Introductie van databases
 • Lineaire algebra
 • rekening
 • Introductie in Data Science
 • Statistische gegevensanalyse

Jaar 2 en 3

In jaar 2 worden wiskundige en analytische onderwerpen grondig onderzocht en worden studenten blootgesteld aan onderwerpen zoals gegevensintegratie, calculus, gegevensstructuren, programmering, machinaal leren en matrix-algebra en -toepassingen.

 • Algoritmen en datastructuren
 • Data-integratie en warehousing
 • Visual Analytics (of Explorative data-analyse)
 • Matrix-algebra en toepassingen
 • Programmeren voor Analytics
 • Consumentengedrag en marketingonderzoek
 • Machine Learning

Geavanceerd leren gaat verder in jaar 3 via onderwerpen als simulatiemodellering, datamining, sociale webanalyses, geavanceerde webanalyses en technieken en platformen voor big data-verwerking.

 • Data Mining
 • Object Relationele en NoSQL-databases
 • Data Science Capstone Project I
 • Social Web Analytics (of Web, Internet of Things en Social Media Mining)
 • Geavanceerde analyse (analyse van stroom, sensor en spatio-temporele)
 • Big Data Processing Technieken en Platforms
 • Data Science Capstone Project II

Admissions

Studenten moeten een middelbare school / middelbare school / junior college of een gelijkwaardige vorm van secundair onderwijs hebben voltooid en zijn geplaatst in de top 25% van hun klas.

Studenten worden op de shortlist geplaatst op basis van hun jaargang 10 of meest recente examen (afgelegd in de afgelopen 2 jaar) en SP Jain Entrance Test (SPJET) of SAT score.

Binnenlandse aanvragers (Australisch):

 • New South Wales (NSW) Higher School Certificate of het equivalent van de interstate: minimum ATAR van 85
 • International Baccalaureate Diploma: minimum score van 32 punten (van minimaal zes vakken, waarvan drie op hoger niveau)
 • Afronding van een goedgekeurde cursus op het niveau van Certificaat IV, afgelegd bij een geregistreerde aanbieder van technisch en beroepsonderwijs in NSW of het interstatelijke equivalent ervan
 • Het bezit van kwalificaties die gelijkwaardig worden geacht aan een van de drie bovengenoemde punten

Internationale aanvragers:

 • Alle India Senior School Certification Examination (CBSE), India School Certificate (ISC) Year 12-examen, of Higher Secondary Certificate (HSC) van de Indiase staatsraden: minimale score van 70%
 • International Baccalaureate Diploma: minimum score van 32 punten (van minimaal zes vakken, waarvan drie op hoger niveau)
 • A Niveaus: minimum aantal punten B, B, B in 3 Onderwerpen op gevorderd niveau in dezelfde vergadering

Engelse Taal Vereisten:

Aanvragers moeten een aanvaardbare vaardigheid in het Engels aantonen. Dit wordt beoordeeld tijdens de evaluaties. Studenten die niet zijn opgeleid in het Engels moeten acceptabele Engelse taalscores hebben zoals hieronder beschreven:

 • IELTS totale score van 6, zonder band minder dan 5,5
 • TOEFL iBT-score van 60 algemeen, zonder band kleiner dan 20
 • PTE-score van 50, zonder band kleiner dan 45
Laatst bijgewerkt op apr 2018

Over de school

SP Jain is accredited by the Tertiary Education Quality and Standards Agency (TEQSA), Australia. At the end of the program, students are conferred with an Australian degree. This greatly enhances the ... Lees meer

SP Jain is accredited by the Tertiary Education Quality and Standards Agency (TEQSA), Australia. At the end of the program, students are conferred with an Australian degree. This greatly enhances the international acceptance of the degree, thereby giving impetus to higher education and careers, globally. Lees Minder
Singapore , Sydney + 1 Meer Minder