Maak geschiedenis en onderscheid democratie

Vol met fascinerende personages en alle elementen die zorgen voor geweldig amusement - van drama en romantiek tot oorlog en misdaad - bereidt de geschiedenis en politieke studies je voor om je eigen rol te spelen in het vormgeven van de toekomst door lessen uit het verleden.

Zet het in perspectief

Krijg een breed begrip van hoe sociale, politieke en culturele krachten samenlevingen vormen, met name de Verenigde Staten. Ontwikkel uw schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden om anderen op een creatieve en kritische manier anderen te leren over historische en hedendaagse culturen en politieke systemen, waaronder wetenschappelijk debat en het gebruik van meerdere perspectieven.

Gebruik historische en archivalische bronnen om samen met docenten en medestudenten deel te nemen aan conserveringsprojecten, inclusief het vastleggen van mondelinge geschiedenis. Ontdek uw interesses door een zelfgekozen stage en uw senior Capstone-project en deel uw werk met anderen in publicaties en tijdens presentaties.

De afgestudeerde bereidde zich voor op een carrière op verschillende gebieden, waaronder recht, onderwijs, historisch onderzoek, openbare dienstverlening, media en communicatie, museum en publieke geschiedenis, en overheids- en niet-gouvernementele organisaties, of volgde een vervolgstudie.

feiten

Kies een minor

Combineer een minor in geschiedenis of politieke studies met een willekeurig baccalaureaatprogramma om een ​​rijk begrip van historische of politieke invloeden toe te voegen aan je studie op elk gebied van academisch belang.

Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 7 andere vakken van Colby-Sawyer College »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019