Bachelor in de geschiedenis

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Vanwege de complementaire academische achtergronden van onze faculteit, zijn we in staat om een gevarieerde selectie van geschiedeniscursussen te bieden, afkomstig uit grote delen van de wereld in verschillende tijdsperioden. We gebruiken onze expertise op die gebieden om kritisch denken en begrip van de historische ontwikkeling van verschillende culturen te bevorderen, wat essentiële vaardigheden zijn voor zowel werk in de geschiedenis als geïnformeerd burgerschap.

cursussen

Bij Ferrum beginnen onze studenten met cursussen gericht op de geschiedenis van westerse beschavingen en de Verenigde Staten, waarbij ze fundamentele vaardigheden bijschaven zoals bronanalyse en het creëren van op feiten gebaseerde analytische argumenten. Ze bouwen op die basis door verschillende cursussen in de Amerikaanse, Europese en wereldgeschiedenis te volgen om een breed scala aan inzichten te tonen over hoe historische processen kunnen worden geëvalueerd in verschillende geografische en chronologische contexten. Majors en minderjarigen nemen deel aan een seminarie-achtige historiografie cursus als upperclassmen, leren hoe de processen van historisch onderzoek zijn gevormd door de context en hoe ze zich in de loop van de tijd hebben ontwikkeld. Als een cumulatief project voltooien majors hun undergraduate history training door hun eigen onderzoeksprojecten te ontwikkelen en presenteren onder begeleiding van mentoren in een sluitstukcursus en senior onderzoekspresentaties.

Benodigde cursussen

 • Westerse beschaving
 • Amerikaanse geschiedenis
 • Europa 1500-1789 / 1789- 1945
 • Historiografie
 • Senior proefschrift
 • Senior Seminar110291_pexels-photo-210909.jpegPixabay / Pexels

klaveren

Er zijn meer dan 50 clubs en organisaties beschikbaar voor studenten van het Ferrum College . Deze hebben specifiek betrekking op de geschiedenis:

 • Student Virginia Education Association
 • Studentenregering
 • Model Verenigde Naties
 • Phi Alpha Theta geschiedenis eer de maatschappij

Onderzoeksmogelijkheden

Ferrum College focus van Ferrum College op op onderzoek gebaseerd leren leidt tot de ontwikkeling van E-term (met de E-status voor "ervaringsgerichte") cursussen die de drie weken na aanvang elk jaar worden aangeboden, waarin de handen uit de mouwen worden gegooid en die in de eerste plaats een historisch onderzoek uitvoeren . Deze cursussen brengen studenten in direct contact met het onderwerp dat ze bestuderen - in musea, archieven, erfgoedcentra en slagvelden, om maar een paar van de locaties te noemen die onze studenten hebben bezocht. Cursussen over de Amerikaanse Revolutie en de Amerikaanse Burgeroorlog zijn tweejaarlijkse favorieten geweest, en de toevoeging van nieuwe professoren met aandacht voor de Amerikaanse, Europese, milieu- en wetenschappelijke geschiedenis belooft vele boeiende lessen toe te voegen die openstaan voor zowel majors als niet-majors.

Andere ervaringsgerichte mogelijkheden zijn beschikbaar via individuele studiecursussen, zowel op als buiten de campus, evenals een verscheidenheid aan stagemogelijkheden.

Carrièremogelijkheden

Onze afgestudeerden gaan door met het najagen van verschillende belangrijke beroepen. Hoewel sommigen beroepen als professoren of onderzoekshistorici ambiëren, vinden velen een geschiedenisbeurs als een uitstekende basis voor een loopbaan in het bedrijfsleven, onderwijs, recht en openbare dienstverlening. Vanwege de centrale rol van de geschiedenis in het liberale kunstcurriculum van Ferrum, citeren veel minderjarigen en studenten die belangrijke cursussen hebben gevolgd binnen de geschiedenisafdeling de vaardigheden die ze daar leren als centrale componenten voor succesvolle carrières in de wetenschappen en sociale wetenschappen.

Wat kan ik doen met een Major in de geschiedenis?

 • Archeoloog
 • Leraar
 • Onderzoeksassistent
 • Librarain
 • Beheerder
Laatst bijgewerkt op feb 2019

Over de school

We are committed to academic excellence and we believe our students deserve to achieve successful outcomes before they even graduate. Our current students participate in opportunities that strengthen ... Lees meer

We are committed to academic excellence and we believe our students deserve to achieve successful outcomes before they even graduate. Our current students participate in opportunities that strengthen their resumes and give them real-world experience now. Our Ferrum College alumni are living proof that a Ferrum education yields the success that our students desire! Lees Minder