Bachelor in de geschiedenis

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Historici zijn verhalenvertellers van de maatschappij - en de meest vitale critici ervan. Ze werken aan het vinden van de waarheid over het verleden en besteden veel aandacht aan de diversiteit van de menselijke ervaring.

Geschiedenisstudenten in Hope cultiveren een dieper begrip van het verleden door middel van rigoureuze cursussen met eersteklas leraren. Je kunt van je professoren verwachten dat ze je bij naam kennen, en je kunt de beste leerervaring voor jezelf ontwikkelen - of je nu één op één samenwerkt met een faculteit aan een onderzoeksproject op basis van je interesses of waardevolle vaardigheden op het werk opdoet via een lokale stage.

We bereiden onze wetenschappers voor op leiderschap en service in een wereldwijde samenleving door middel van on-campus mentorschapsmogelijkheden en aanvullende off-campus studieprogramma's.

Binnen onze twee majors en twee minors hebben we:

  • Bied cursussen aan met een breed scala aan tijdsperioden, regio's en thema's
  • Maak het schrijven van een belangrijk onderdeel van alle cursussen
  • Benadruk de kritische analyse van primaire bronnen als onderdeel van historisch onderzoek
  • Betrek studenten bij gezamenlijke onderzoekservaringen met docenten
  • Cultiveer een diverse wetenschappelijke gemeenschap

Studenten kunnen zich aansluiten bij Phi Alpha Theta, de geschiedenis eer society, een aanvraag voor beurzen en wonen maandelijkse afdeling colloquia. Elk jaar ondersteunen we studentenpresentaties op de Celebration for Undergraduate Research en Creative Performance en eren studenten door verschillende afdelingsprijzen.

Degree-programma's

We bieden twee majors en minderjarigen (geschiedenis en geschiedenis voor secundair onderwijs) die goed passen bij vele double-majors.

Er is ook de mogelijkheid van een formele Franse / geschiedenis dubbele major om tegemoet te komen aan een breed scala aan interesses en de carrièredoelen van zijn majors en andere geïnteresseerde studenten. Een major in klassieke studies die werken combineren in geschiedenis, klassieke talen, kunst en filosofie is beschikbaar via de afdeling moderne en klassieke talen.

majors

  • Geschiedenis
  • Geschiedenis voor secundair onderwijs

minderjarigen

  • Geschiedenis
  • Geschiedenis voor secundair onderwijs

cursussen

Onze cursussen behandelen de wereld en de tijdspanne. Van de oude wereld tot het heden, van pre-koloniaal Afrika en de Griekse wereld tot modern China, het recente Amerika en de Tweede Wereldoorlog, onze cursussen verkennen een veelvoud aan culturen en achtergronden.

De discipline van de geschiedenis tracht te begrijpen hoe mannen en vrouwen in verschillende tijden en plaatsen hebben geleefd, wat ze hebben gedacht en ervaren en hoe ze hun gegevens die naar ons zijn gekomen, kunnen gebruiken.

Na het afstuderen

Vorig jaar begonnen onze afgestudeerden aan een rechtenstudie, liepen stage bij de Detroit Metro Times, volgden hun onderwijscertificaat en begonnen te werken via AmeriCorps, om er maar een paar te noemen. Meer dan 93% van onze studenten was binnen zes maanden na afstuderen in dienst.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Hope College is a private, Christian liberal arts college in Holland, Michigan. It opened in 1851 as the Pioneer School by Dutch immigrants four years after the community was first settled.

Hope College is a private, Christian liberal arts college in Holland, Michigan. It opened in 1851 as the Pioneer School by Dutch immigrants four years after the community was first settled. Lees Minder