Bachelor in de glasbouwwetenschappen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Over

Voor een zeer gewild, exclusief onderwijs in de wetenschap van glasbouwkunde, hoef je niet verder te zoeken dan Alfred University . Hier bieden wij u het enige niet-gegradueerde programma in zijn soort in de natie, met kleine klassen, voldoende mogelijkheden voor niet-gegradueerd onderzoek en een uitgebreid alumni-netwerk in de glas- en keramische industrie. Verder is ons Glass Engineering Science Program geaccrediteerd door de Engineering Accreditation Commission van ABET.

 • EXCLUSIEF PROGRAMMA

Het enige niet-gegradueerde Glass Engineering Science-programma in de natie.

 • ONDERZOEKSGELEGENHEDEN

Volop mogelijkheden voor niet-gegradueerd onderzoek en toegang tot state-of-the-art onderzoeksfaciliteiten.

 • INDUSTRIENETWERK

Een uitgebreid alumni-netwerk dat werkzaam is in de glas- en keramische industrie.

Wat doen glaswetenschappers?

Glas wordt al duizenden jaren gebruikt, in drinkglazen, opbergflessen, decoratieve voorwerpen en sieraden. Glas heeft tegenwoordig dezelfde toepassingen, maar het is een echt hoogtechnologisch materiaal geworden dat wordt gebruikt in geavanceerde vensters die licht en warmte regelen, in glasvezel voor snelle communicatie, en in geavanceerde medische behandelingen zoals materialen voor het zetten van botten. Ingenieurs en wetenschappers die glas en de productie ervan begrijpen, zijn nodig voor de glasindustrie en bedrijven die glas in hun producten gebruiken.

Wat ga je studeren?

In je eerste jaar volg je de introductie van Engineering en het Glass Engineering Exploration Lab naast de basiscursussen in wiskunde, scheikunde en natuurkunde. In volgende semesters ontwikkel je expertise in algemene en glasmaterialen door een mix van klaslokaal- en laboratoriumervaringen. In je laatste jaar presenteer je je talenten door onafhankelijk glasonderzoek uit te voeren in samenwerking met een facultaire adviseur als onderdeel van onze vereiste voor een senior scriptie.

Wat gaat u doen als u afgestudeerd bent?

Het programma bereidt afgestudeerden voor een carrière voor als materiaalingenieurs met gespecialiseerde kennis van glas. Onze afgestudeerden zijn zeer gewild bij bedrijven die glasmaterialen ontwikkelen en produceren, vaak op weg naar leidende posities in het veld. Veel van onze afgestudeerden volgen hogere graden om te werken als onderzoekers in de industrie, overheidslaboratoria en de academische wereld.

ABET Accreditatie

De BS-opleiding in Glass Engineering Science is geaccrediteerd door de Engineering Accreditation Commission van ABET.

Onbeslist studenten

Als u uiteenlopende belangen in de techniek, maar niet zeker weet waar je uitblinken in of genieten van het werken met de meest, overweeg dan het verkennen van onze Undecided Techniek Pathway . De Inamori School of Engineering biedt deze optie aan studenten die onbeslist zijn als eerstejaarsstudenten en laat hen het vakgebied ontdekken dat het best bij hen past.

Wat ga je doen?

In de afgelopen jaren hebben afgestudeerden een baan gekregen als:
 • Process Optimizer (ontwikkelingsprogramma) - Ardagh Group
 • Development Engineer - Greatbatch Medical
 • Microscopie
 • Furnace Development Engineer - Owens Corning
 • Onderzoekwetenschapper - Corning, Incorporated
 • Project Engineer - Owens-Illinois
 • Engineer - Northeast Electronics Corp.

Programma educatieve doelstellingen (of PEO's) zijn brede uitspraken die beschrijven wat we verwachten afgestudeerden van AU's glas engineering science-programma te bereiken 3-5 jaar na het afstuderen. PEO's worden regelmatig herzien en herzien om ervoor te zorgen dat de educatieve doelstellingen van het programma relevant zijn voor de behoeften van de hedendaagse werkgevers.

Programma educatieve doelstellingen

Tijdens de eerste jaren na het afstuderen, zullen afgestudeerden zijn:

 1. Materiaalingenieurs met een gespecialiseerde kennis van het glasvocht, de wetenschap, techniek en fabricage en zullen worden ingezet in de publieke of private sector of zullen een geavanceerde opleiding volgen.
 2. Diverse personen die beide de principes begrijpen en de praktijk van technische materialen, met name glas, kunnen uitvoeren om aan de behoeften van de bevolking te voldoen.
 3. In staat om te opereren als effectieve ingenieurs of managers in zowel glas- als aanverwante industrieën of academische wereld, als wetenschappers, ingenieurs en leraren, die voortdurend leren terwijl ze dat doen.

Wat ga je leren als je een hoofdvak hebt in de glastechniek?
Programma-uitkomsten zijn de kennis, vaardigheden en capaciteiten waarvan we verwachten dat afgestudeerden van het programma dit zullen bereiken op het moment van afstuderen.

Programma-uitkomsten (leerresultaten van studenten)

Afgestudeerden van het Glass Engineering-Science-programma aan de Alfred University hebben:

 • Een vaardigheid om kennis van wiskunde, wetenschappen en techniek toe te passen.
 • Een vermogen om experimenten te ontwerpen en uit te voeren, en om gegevens te analyseren en te interpreteren.
 • Een mogelijkheid om een ​​systeem, component of proces te ontwerpen om aan de gewenste behoeften te voldoen binnen realistische beperkingen zoals economische, ecologische, sociale, politieke, ethische, gezondheid en veiligheid, produceerbaarheid en duurzaamheid.
 • Een vaardigheid om te werken op multidisciplinaire teams.
 • Een bekwaamheid om technische problemen te identificeren, formuleren en op te lossen.
 • Een goed begrip van professionele en ethische verantwoordelijkheid.
 • Een vermogen om effectief te communiceren.
 • De brede opleiding die nodig is om de impact van technische oplossingen in een globale, economische, ecologische en maatschappelijke context te begrijpen.
 • Een erkenning van de behoefte aan en het vermogen om levenslang te leren.
 • Een kennis van hedendaagse kwesties.
 • Een vaardigheid om de technieken, vaardigheden en moderne engineeringtools te gebruiken die nodig zijn voor de engineeringpraktijk.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

At Alfred University, you won’t spend all your time behind a desk. Our curriculum is designed around experiential learning, which means you'll have as much hands-on learning as possible. Depending on ... Lees meer

At Alfred University, you won’t spend all your time behind a desk. Our curriculum is designed around experiential learning, which means you'll have as much hands-on learning as possible. Depending on your major, you’ll find opportunities to be in the field, the studio, the lab, the classroom, or engaging in simulated scenarios that give you a competitive edge when you enter the workforce or head to grad school. You’ll learn the concepts and then actively apply them through projects, field trips, site visits, internships, and interactions with professionals in the field. Lees Minder