Bachelor in de handelswetenschappen (Brussel)

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Waar gaat het programma over?

Tijdens de Bachelor of Business Administration (Brussel) verwerf je de nodige vaardigheden om uitdagende bedrijfsproblemen op te lossen en krijg je een aanzienlijk inzicht in de specifieke uitdagingen waarmee het bedrijfsleven wordt geconfronteerd. Je bent klaar voor een veelbelovende (internationale) carrière dankzij je huidige economische inzichten, je managementcapaciteiten en je talenkennis.

Structuur

De belangrijkste kenmerken van ons Bachelor of Business Administration-programma zijn:

  • Beheer van zakelijke domeinen
  • Economische analyse en internationale oriëntatie
  • Ondernemerschap en innovatie Professionele vaardigheden en inzetbaarheid
  • Wiskundige en statistische technieken - Onderzoeksvaardigheden
  • Gedrag, samenleving en recht

Tijdens elke programmafase voer je een multidisciplinair managementproject uit . Door deze praktijkervaring ontwikkel je specifieke competenties die belangrijk zijn voor de bedrijfskundige, waaronder ondernemerschap, probleemoplossend redeneren en kritische reflectie. Tegelijkertijd stimuleren deze projecten onafhankelijkheid en teamgeest.

Sterke punten

De opleiding Bedrijfskunde combineert wetenschappelijke kennis met een bedrijfsoriëntatie die past bij de dagelijkse realiteit van het bedrijfsleven. Dit programma biedt je een wetenschappelijke basis die je helpt kritisch en probleemoplossend te denken. Je volgt praktijkgericht onderwijs en bouwt vaardigheden op die van pas komen in een professionele context (mbt communicatie, leiderschap, zelfstandigheid en teamwork).

Het programma heeft een sterke internationale focus. Onze studenten nemen deel aan uitwisselingsprogramma's met tal van partners zowel binnen als buiten Europa, maar hebben ook de mogelijkheid om een uitwisseling te doen binnen België. Geselecteerde studenten kunnen een dubbele opleiding volgen bij Kedge Business School (Marseille). Meer informatie over het double degree-programma vind je op deze website .

Meer informatie over de verschillende internationale ervaringen die de faculteit te bieden heeft, is te vinden op deze website .

Bovendien biedt het programma u de volgende voordelen:

  • Contact met bedrijven: Tijdens je opleiding kom je in contact met meerdere organisaties en internationale managers via zakelijke projecten, gastcolleges en zakelijke seminars.
  • Individuele aanpak met voldoende ondersteuning: Naast verschillende begeleidingsformules om uw kansen op succes te maximaliseren, kunt u rekenen op individuele begeleiding.
  • Centraal gelegen en echt internationaal: de campus is gelegen in het hartje van Brussel, op slechts vijf minuten wandelen van het centraal station van Brussel, met verschillende metro (metro) verbindingen in de onmiddellijke nabijheid. Je ontmoet en werkt nauw samen met studenten van andere culturen en nationaliteiten. De diversiteit van ons programma is indrukwekkend: ongeveer 70 nationaliteiten zijn vertegenwoordigd in het BBA-programma.

Raadpleeg onze website voor recente informatie over dit programma.

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

KU Leuven will host an online open day on 1 december. For more information, please visit www.kuleuven.be/online-open-day.

KU Leuven will host an online open day on 1 december. For more information, please visit www.kuleuven.be/online-open-day. Lees Minder

Accreditaties

EFMD Equis Accredited
Ga naar de website van de school