Bachelor in de handelswetenschappen (algemeen bedrijf)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De School of Business Administration (SBA) omvat programma's op het gebied van boekhouding, zakelijke administratie, financiën, management, ondernemerschap, marketing en sportmanagement, inclusief de online MBA. Bij MSU krijgt u de kans om onderzoek te doen en onderzoek te doen bij vooraanstaande faculteitsleden met een schat aan professionele en academische ervaring. Je krijgt niet alleen de kennis, maar ook de praktische vaardigheden om een breed scala aan carrières te betreden.

U bent meer dan een nummer op MSU. De SBA heeft een gemiddelde klasgrootte van 18 studenten. Dit zorgt ervoor dat u persoonlijk, één op één aandacht krijgt van faculteitsleden die u bij naam kennen. Daarnaast hebt u toegang tot het Student Services Centre voor hulp bij het selecteren van de juiste cursussen, het vinden van stage- en onderzoeksmogelijkheden, toegang tot leermiddelen en nog veel meer.

Carrière Succes

Een diploma van de School of Business Administration bereidt je voor op een breed scala aan carrières met een goed verdienvermogen en ruimte voor groei. Gemiddelde salarissen voor gradenvelden van de school zijn onder meer:

  • Boekhouding, $ 41.000
  • Financiën, $ 37.500
  • Beheer, $ 31.000
  • Marketing, $ 35.500

Informatie verstrekt door de School of Business Administration, juni 2017

Algemene Zaken

Morehead State's Bachelor of Business Administration geeft je de vaardigheden om succesvol te zijn in vele facetten van een bedrijf. Naast algemene zaken, bieden wij een aantal graadopties om u in staat te stellen uw opleiding te specialiseren in overeenstemming met uw interesses. U kunt kiezen uit een aantal opties om uw diploma aan te passen met een breed scala aan cursussen uit alle delen van de School of Business Administration.

opties

Naast algemene zaken kunt u ook kiezen uit de volgende opties in het bedrijfsleven:

  • Bedrijfsinformatietechnologie Onderwijs
  • Beheer
  • afzet
  • Small Business Management

Online optie

De optie online completer is beschikbaar voor studenten die een diploma behalen in de boekhouding, algemene bedrijfsvoering of het beheer van kleine bedrijven

Het programma is ook ideaal voor studenten die hun algemene opleiding en bedrijfsvacatures hebben voltooid op MSU, via de Kentucky Community

Programma-eisen

Alle studenten, inclusief transferstudenten van gedeclareerde majors binnen de universiteit en transferstudenten van andere academische instellingen, worden geclassificeerd als pre-business majors totdat ze worden toegelaten tot het businessprogramma. Pre-business majors zullen worden toegelaten tot het AAB-programma na voltooiing van de pre-business kerncursus en het bereiken van een totale cumulatieve GPA van ten minste 2,25 (op een schaal van 4,0) voor alle cursussen die zijn voltooid bij en zijn overgedragen aan MSU.

Carrièremogelijkheden

Afgestudeerden van dit programma na te streven loopbaan in management, verkoop, verzekering, onroerend goed, human resource management en meer.

MSU's Career Services biedt carrièreplanning, sollicitatiegesprekken en hulp bij het voorbereiden van de hervatting, stageplaatsing en diensten om u te helpen een baan te vinden nadat u bent afgestudeerd.

Laatst bijgewerkt op mrt 2019

Over de school

Morehead State University (MSU) is a comprehensive public university with robust undergraduate and graduate programs, emerging doctoral programs, and an emphasis on regional engagement. MSU aspires to ... Lees meer

Morehead State University (MSU) is a comprehensive public university with robust undergraduate and graduate programs, emerging doctoral programs, and an emphasis on regional engagement. MSU aspires to be the best public regional university in the South through prioritizing student success; outcomes; academic excellence; and rankings, reputation, and regional responsiveness. Lees Minder

Accreditaties

AACSB Accredited