Bachelor in de handelswetenschappen (marketing)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De School of Business Administration (SBA) omvat programma's op het gebied van boekhouding, zakelijke administratie, financiën, management, ondernemerschap, marketing en sportmanagement, inclusief de online MBA. Bij MSU krijgt u de kans om onderzoek te doen en onderzoek te doen bij vooraanstaande faculteitsleden met een schat aan professionele en academische ervaring. Je krijgt niet alleen de kennis, maar ook de praktische vaardigheden om een breed scala aan carrières te betreden.

U bent meer dan een nummer op MSU. De SBA heeft een gemiddelde klasgrootte van 18 studenten. Dit zorgt ervoor dat u persoonlijk, één op één aandacht krijgt van faculteitsleden die u bij naam kennen. Daarnaast hebt u toegang tot het Student Services Centre voor hulp bij het selecteren van de juiste cursussen, het vinden van stage- en onderzoeksmogelijkheden, toegang tot leermiddelen en nog veel meer.

Carrière Succes

Een diploma van de School of Business Administration bereidt je voor op een breed scala aan carrières met een goed verdienvermogen en ruimte voor groei. Gemiddelde salarissen voor gradenvelden van de school zijn onder meer:

  • Boekhouding, $ 41.000
  • Financiën, $ 37.500
  • Beheer, $ 31.000
  • Marketing, $ 35.500

Informatie verstrekt door de School of Business Administration, juni 2017

afzet

Marketingprofessionals helpen bedrijven en organisaties potentiële klanten te identificeren, producten en services te promoten en marketingbeleid en -programma's te coördineren. MSU's Bachelor of Business Administration in Marketing diploma zal u uitrusten met de praktische vaardigheden en kennis die werkgevers zoeken in sollicitanten. Met klassen in consumentengedrag, marketingonderzoek, e-marketing en meer bent u bereid marketingfuncties binnen te gaan bij bedrijven, bedrijven, non-profitorganisaties en overheidsinstellingen.

MSU biedt ook een minor in marketing, die een verscheidenheid van graden op andere gebieden aanvult.

Programma-eisen

Alle studenten, inclusief transferstudenten van gedeclareerde majors binnen de universiteit en transferstudenten van andere academische instellingen, worden geclassificeerd als pre-business majors totdat zij worden toegelaten tot het businessprogramma. Pre-business majors zullen worden toegelaten tot het AAB-programma na voltooiing van de pre-business kerncursus en het bereiken van een totale cumulatieve GPA van ten minste 2,25 (op een schaal van 4,0) voor alle cursussen die zijn voltooid bij en zijn overgedragen aan MSU.

Carrièremogelijkheden

Afgestudeerden van dit programma na te streven loopbaan in de reclame, marktonderzoek, media-inkoop en meer. MSU's Career Services biedt carrièreplanning, sollicitatiegesprekken en hulp bij het voorbereiden van de hervatting, stageplaatsen en diensten om u te helpen bij het vinden van een baan nadat u bent afgestudeerd.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Morehead State University (MSU) is a comprehensive public university with robust undergraduate and graduate programs, emerging doctoral programs, and an emphasis on regional engagement. MSU aspires to ... Lees meer

Morehead State University (MSU) is a comprehensive public university with robust undergraduate and graduate programs, emerging doctoral programs, and an emphasis on regional engagement. MSU aspires to be the best public regional university in the South through prioritizing student success; outcomes; academic excellence; and rankings, reputation, and regional responsiveness. Lees Minder

Accreditaties

AACSB Accredited