Bachelor in de handelswetenschappen - Computertoepassingen (BBA)

Algemeen

4 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Computertoepassingen Degree-inhoud

Door de pandemie van het Coronavirus heeft HAMK het voor nieuwe studenten mogelijk gemaakt om in het najaar te beginnen met hun studie als online studie vanuit hun thuisland en in januari 2021 naar Finland te komen voor studie op de campus. Daarnaast is het mogelijk om het collegegeld te betalen in drie termijnen.

HAMK biedt een uitgebreide Bachelor in Business Administration op het gebied van ICT - werken aan praktische technologie met een vleugje hedendaags zakendoen.

Het bereik van de bachelor in Business Administration, Computer Applications, is 210 credits, en het is voltooid in 3,5 jaar.

3,5-jarige opleiding

De kerncompetentieonderzoeken in computertoepassingen bestrijken een breed scala aan onderwerpen in de programmering. Je leert programmeertalen en technieken die tegenwoordig het meest worden gebruikt. Studies omvatten ook bijvoorbeeld ontwerp van gebruikersinterfaces, besturingssystemen, webontwikkeling, databases, cloud-operaties, software-robottechnologie, business en innovatie, waarschijnlijkheid en statistieken. Hierna selecteert u studies op basis van uw eigen interesses en richt u zich bijvoorbeeld op augmented reality, artificial intelligence of big data. Het is ook mogelijk om profileringsstudies uit andere opleidingen te selecteren.

Er is brede vraag naar IT-experts

Door het voltooien van de opleiding Computerapplicaties, word je een professionele programmeur die geschikt is om te werken in de moderne zakenwereld en klaar is voor moderne ICT-uitdagingen. Tijdens je studie werk je in verband met echte werkplekken en bedrijven en tegen de tijd dat je afstudeert, heb je een uitgebreid netwerk en praktische vaardigheden om toe te passen op veel verschillende programmeeropdrachten over de hele wereld.

Leeromgevingen en methoden

Leren door te doen is ons motto, en technologie is zeer betrokken bij alle studies. Studenten genieten van onze campusomgeving, die modern, veilig en comfortabel is.

Voor een computertoepassing is een student met een eigen laptop essentieel. Lezingen worden meestal op video vastgelegd en contactlessen richten zich op praktisch werk en begeleiding. Moduleopdrachten, materialen en roosters worden online aangeboden. Veel toepassingen, programma's en omgevingen die in de onderzoeken worden gebruikt, worden geleverd via virtuele computers.

WAT ZAL JULLIE ZIJN?

Aangezien digitale technologie alle aspecten van ons leven overneemt, zijn er nieuwe programmeurs nodig bij het uitvinden en creëren van de toepassingen. Programmeren vereist logisch denken, begrip van gebruikers en geduld. Het maken van grote applicaties is altijd teamwerk. In Computer Applications zullen we verschillende omgevingen gebruiken, van webpagina's en systemen tot mobiele apps en games.

Kunstmatige intelligentie is een populaire manier om verschillende soorten gegevens van bedrijfsgegevens naar Big Data te verwerken. Voor grote gegevenssets worden vaak cloudservices gebruikt. Serverbesturingssystemen zijn onderdeel van de studies die u vaardigheden bieden die u kunt toepassen op veel verschillende programmeeropdrachten over de hele wereld.

WAT ZAL JULLIE WORDEN?

Als je afstudeert in de opleiding Computertoepassingen, heb je veel onderwerpen bestudeerd die in de IT-industrie veel worden gevraagd. Uw titel zou bijvoorbeeld Software Developer / Engineer, Application Designer / Developer, Digital Business Analyst, Systems Developer, Programmer, Web Developer, Application Developer, Game Programmer, User Interface Designer, Project Manager, IT Specialist, Entrepreneur, AR / VR Developer kunnen zijn , Data Analyst, AI Programmer.

Laatst bijgewerkt op apr 2020

Over de school

Häme University of Applied Sciences (HAMK) is a multidisciplinary higher education institution situated centrally in the most populated a??rea of southern Finland. HAMK offers inspiring higher educati ... Lees meer

Häme University of Applied Sciences (HAMK) is a multidisciplinary higher education institution situated centrally in the most populated a??rea of southern Finland. HAMK offers inspiring higher education and customer-oriented applied research. Häme University of Applied Sciences is authorised by the Government of Finland, and is situated centrally in the most populated area of the country, southern Finland, where about half Finland's population live. Lees Minder
Hämeenlinna , Riihimäki , Valkeakoski , Forssa , Mustiala + 4 Meer Minder